لیست اختراعات ساجد نیک مهر
با توجه به اهميت ميزان ورودي مواد به كوره سيمان با نواخت مشخص،ساخت سيستم هاي قابل اطمينان جهت انجام اين مهم همواره يك دقدقه براي صاحبان صنعت سيمان بوده و هست.سيستم توزين ديناميك دوار،سيستمي است كه مي تواند در هر ساعت 400 تن پودر را بانواخت مشخص وارد كوره نمايد و با اين كار عمر مفيد كوره را افزايش داده و بازده را بالا مي برد
زباله هاي شهري هنگامي كه در سطل ها قرار مي گيرند، بدليل رطوبت موجود در آن ها، ايجاد شيرآبه مي نمايند كه هم از نظر آلودگي و هم از نظر بوي نامطلوب ايجاد مشكل مي نمايند. در اين اختراع شيرآبه زباله به سمت كف سطل آمده و توسط المنت هايي كه انرژي آن از طريق پنل هاي خورشيدي تامين مي شود به حالت بخار در مي آيد. در نهايت با عبور بخارات از كربن اكتيو بو و آلودگي هاي شيرآبه از بين مي رود.
آسياب ارتعاشي نوعي آسياب است كه با حركت رفت و برگشت گلوله ها را در محفظه حركت مي دهد و به انجام خردايش و پيشرفت واكنش مكانوشيمي منجر مي گردد.در اين اختراع محفظه و گلوله از جنس روي بوده و در فرآيند مكانوشيمي در آسياب ارتعاشي باعث پيشبرد شريع واكنش و جلوگيري از ورود ناخالصي به فرايند مي شوند.
دام داري ها در طول فعاليت خود با مشكلات مختلفي روبه رو هستند از جمله ي اين مشكلات ميتوان به سخت زايي دام،افت و كاهش توليد شير،سفت وزخيم شدن گوشت دام با افزايش طول عمر و يا با فعاليت بدني زيادو گرمازدگي خصوصا در ماه هاي گرم سال اشاره كرد.اين اختراع با كمك فرچه هايي در دو طرف،يك فرچه در زير و همچنين دوش آب بالاي گاو تا حدود زيادي اين مشكلات را برطرف كرده و سبب ريلكسيشن دام ميشود.
در اين روش با استفاده از گرماي خورشيد ، نيروي محركه سيستم تامين گرديده و همچنين با بهره گيري از چند خاصيت فيزيكي مانند برهمكنش الكترومغناطيسي، اثرات راديواكتيويته ، انبساط سيال، اختلاف چگالي مايعات و حركت نسبي، انرژي الكتريكي مورد نياز توليد مي¬گردد. در طي روز نور خورشيد به سطح جاذب سيستم تابيده و سيال منبسط مي گردد.انرژي ناشي از انبساط توسط سيلندر اول دريافت و به سيلندر دوم منتقل ميگردد.در اين حين توسط محور سيلندر اول انرژي مكانيكي نيز توليد مي شود كه صرف تامين نيروي سيستم واندوگراف و تامين نيروي حركت مارپيچ هاي آهني مي گردد. در سيلندر دوم مواد يونيده با گذر از مسير هاي جداگانه كه شامل عبور يكي از سيال ها از جوار ماده راديو اكتيو است به شير كنترل منتقل شده وبصورت نوبتي با طول سيال يكسان وارد لوله هاي مويينه شده و ايجاد ميدان مغناطيسي متناوب مي نمايند. اين ميدان توسط مارپيچ هاي آهني دريافت مي شود. با توجه به اينكه ميدان مغناطيسي توليد شده توسط حركت يون ها وابسته به پارامتر هايي از جمله سرعت حركت يون ها مي باشد و با دانستن اين مطلب كه بالاتر بردن سرعت سيال از حد مشخصي نيازمند انرژي فزاينده و تمهيدات ويژه اي است بنابراين مارپيچ هاي آهني مورد نظرمان را سوار بر تسمه هاي انعطاف پذير در خلاف جهت حركت يون ها حركت مي دهيم تا بدين گونه بر ميدان مغناطيسي حاصل افزوده شود. در نهايت شار مغناطيسي كه توسط مارپيچ آهني دريافت شد در روشي مشابه ترانسفرماتور به الكتريسيته تبديل مي گردد و سيال به بخش ديگر سيلندر دوم وارد شده و با شروع روند سرمايش هوا در طي شب سيال مسير برعكس را طي نموده و مجددا توليد انرژي الكتريكي مينمايد.
موارد یافت شده: 5