لیست اختراعات با مالکیت محمود كاظم زاد آسيابي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/07
تاریخ ثبت: 1392/03/26
خلاصه اختراع:

نانوذرات ايتريم اكسيد دوپه شده با يوروپيوم و اصلاح شده با كاپتوپريل به دليل داشتن خواص منحصر به فرد، قادرند به عنوان شناساگرهاي بسيار حساس نوري براي شناسايي و سنجش تركيبات و مولكولهاي دارويي و شيميايي مانند فوليك اسيد به كار رود. اين نانوذرات به دليل پايداري شيميايي بسيار عالي و شدت لومينسانس بيشتر جايگزين مناسبي براي نانوذراتي همچون سولفيد روي دوپ شده ميباشد. دراختراع حاضر با استفاده از نانوذرات مذكور و روش طيف سنجي فلوئورساني مشكلاتي نظير هزينه زياد، وقت گير بودن آناليز و حد تشخيص بالا در استفاده از ديگر نانوذرات و يا روشهاي ديگر مرتفع شده و همچنين عدم استفاده از حلالهاي سمي ميتواند زمينه كاربرد اين پروب را سيالات بيولوژيك ايجاد كند. در اين كار از اين نانوذرات اصلاح شده به عنوان روشي ساده، مقرون به صرفه، سريع و با حساسيت بسيار بالا براي شناسايي و سنجش غلظت فوليك اسيد در فرم دارويي استفاده شد. همچنين در اين كار براي اولين بار مولكول دارويي كاپتوپريل به عنوان يك عامل اصلاح كننده سطح نانوذرات در اين گونه از مطالعات معرفي شد.

تاریخ ثبت: 1395/12/09
خلاصه اختراع:

عنوان طرح حاضر "ساخت نانوذرات متخلخل سيليكا به منظور انتقال ژن به گياهان" است و در زمينه كشاورزي و نانوفناوري مي باشد. نانوذرات مذكور به دليل زيست سازگاري، زيست تخريب پذيري و فقدان اثرات سمي بر گياهان و پستانداران جايگزين مناسبي براي روشهاي رايج انتقال موقت ژن (بمباران ذره اي، انتقال به پروتوپلاست و آگرواينفيلتريشن) هستند. هر كدام از اين روشها داراي معايبي چون آسيب به سلولهاي هدف، تجهيزات گران قيمت، انتقال غير حفاظت شده DNA، باززايي سخت پروتوپلاست، خطرات استفاده از آگروباكتريوم براي محقق و صرف زمان زياد هستند. به منظور رفع مشكلات ذكر شده، در پروژه حاضر نانوذرات سيليكا با ابعاد كمتر از 50 نانومتر ساخته، باردار و به عنوان حاملي براي انتقال پلاسميد حاوي نشانگر GUS استفاده شده است. در ساخت اين نانوذرات از TEOS (منبع سيليكا)، CTAB ( كاتاليست ساختار) و APTES ( براي عامل دار نمودن سطح) استفاده گرديد. اندازه اين نانوذرات توسط ميكروسكوپ الكتروني روبشي (FE-SEM) و پتانسيل زتا آنها توسط دستگاه زتاسايزر مورد بررسي قرار گرفتند. همچنين امكان انتقال نانوذرات به گياه و بيان پلاسميد همراه آنها به كمك تست هيستوشيميايي GUS بررسي شد. باتوجه به نتايج، مي توان از اين سيستم براي انتقال موقت ساير ژنها و پلاسميد هاي خارجي به گياهان استفاده نمود.

تاریخ ثبت: 1397/08/19
خلاصه اختراع:

آسياب ارتعاشي نوعي آسياب است كه با حركت رفت و برگشت گلوله ها را در محفظه حركت مي دهد و به انجام خردايش و پيشرفت واكنش مكانوشيمي منجر مي گردد.در اين اختراع محفظه و گلوله از جنس روي بوده و در فرآيند مكانوشيمي در آسياب ارتعاشي باعث پيشبرد شريع واكنش و جلوگيري از ورود ناخالصي به فرايند مي شوند.

تاریخ ثبت: 1393/04/04
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: ساخت مونوليت كربني متخلخل با استفاده از كتكول به عنوان پيش ماده رزين فنليكي براي جذب رنگ هاي آلي و مواد سمي آروماتيك محلول در آب زمينه فني اختراع: نانوفناوري مشكل فني و بيان اهداف اختراع: معمولا براي سنتز رزين فنليك كه يكي از بهترين مواد براي توليد جاذب كربني متخلخل است از پيش ماده فنل و يا رزورسينول استفاده مي شود كه راندمان بالايي ندارند و نيز روش هيدروترمال دما بالا و زمان طولاني كه مصرف انرژي زيادي به همراه دارد. همچنين مواد كربني متخلخل به عنوان جاذب، با فرم پودري مورد استفاده صنايع قرار مي گيرند كه موارد استفاده آنها را به شدت محدود و فرآيند جداسازي را بسيار دشوار مي كند. از اهداف اين اختراع تهيه مونوليت كربني متخلخل جايگزين پودر است و از جمله برجستگي هاي تكنيكي و فني اين اختراع مي توان به سنتز رزين فنليك با استفاده از كتكول، براي ساخت مونوليت كربني اشاره كرد كه تا كنون روشي براي انجام اين فرآيند وجود نداشته است در حالي كه راندمان بسيار بالاتري نسبت به محصولات مشابه دارد و نسبت به آنها با صرف انرژي بسار كمتري ساخته شده است.

موارد یافت شده: 4