لیست اختراعات سجاد قادری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1398/02/14
تاریخ ثبت: 1398/07/16
خلاصه اختراع:

از جمله تركيباتي كه موجب اثرات سلامت زايي نان مي شود استفاده از آرد بلوط در غني سازي نان است. ولي بدليل داشتن بعضي تركيبات ضد تغذيه اي استفاده از آن با مشكل مواجه شده است. تاكنون جهت توليد نان هاي تست و غني سازي آنها كارهاي زيادي انجام شده است كه با اضافه كردن ماده مورد نظر به خمير حاصله و طي كردن مراحل پخت غني سازي نان انجام مي شود. ولي در اين نوع غني سازي، ماده غني كننده با مشكلاتي مواجه است و اضافه كردن آن به خمير نان به شيوه روش هاي پيشين باعث مشكلاتي از جمله مسموميت و كاركرد نامناسب دستگاه گوارش مي شود، به همين جهت بايد روشي جهت كاربرد اين ماده جهت غني سازي بكار برد. ايده اصلي فرمولاسيون كنوني استفاده از ميوه درخت بلوط تانن گيري شده به عنوان يك ماده فراسودمند است كه علاوه بر دارا بودن خاصيت آنتي اكسيداني حاوي اثرات تغذيه اي و ضدميكروبي جهت استفاده در نان تست با خاصيت فراسودمندي بالا مي باشد. از جمله مزاياي اين اختراع مي توان به: به دليل داشتن خواص فراسودمندي بلوط از كيفيت تغذيه اي بالايي برخوردار است، طبيعي و سنتي بودن نان تست بلوط، كم هزينه بودن فرآوري بلوط و عرضه آن در صنعت، داراي خاصيت هايي از جمله: داراي خواص منقبض كننده و ضداسهال، درمان بواسير، بهبود جريان خون، خاصيت سيركنندگي كه به دليل فيبر بالاي آن مي باشد، اشاره كرد و به عنوان ميان وعده رژيمي و يا همراه با غذاي اصلي روزانه بكار مي رود و در جلوگيري و درمان بيماري هاي گوارشي كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/07/14
مالک/مالکان: سجاد قادري
تاریخ ثبت: 1398/12/20
خلاصه اختراع:

هدف از تهيه فرمولاسيون كنوني استفاده از ميوه درخت بلوط به عنوان يك ماده فراسودمند است كه علاوه بر دارا بودن خاصيت آنتي اكسيداني حاوي اثرات تغذيه اي و ضدميكروبي با خاصيت فراسودمندي بالا مي باشد. لذا بدنبال يك روش كاربردي براي بهره بردن از ميوه بلوط، برنامه عملياتي براي تهيه فرمولاسيون پودر بلوط فوري نوشته و اجرايي گرديد كه اين محصول با توجه به كيفيت ظاهري و حسي قابل رقابت با محصولاتي همچون پودر قهوه فوري در آينده قابليت رقابت خواهد داشت. براي توليد پودر فوري بلوط ابتدا پوست اصلي بلوط توسط دستگاه پوست گير سايشي جدا شده و پس از آن مغز بلوط پس از پوست گيري داراي يك پوسته سطحي به نام جفت مي باشد كه تيره رنگ بوده و پس از خشك شدن در معرض آفتاب از بلوط جدا مي شود. پس از اين مرحله عمل برشته كردن ميوه بلوط را در دماي 160 درجه سانتيگراد و به مدت 10 دقيقه انجام ميدهيم كه اصلاحا به اين مرحله بو دادن هم ميگوييم. ميوه بلوط با دستگاه آسياب چكشي پودر مي شود. آرد بلوط با 5/0 درصد مخمر ساكارومايسز سرويزيه (مخمر نان) مخلوط مي شود و سپس با آب ولرم (40-30 درجه سانتيگراد) خيسانده مي شود. مخلوط حاصله به مدت 12 ساعت در دماي 40-30 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود تا مواد معطر بيشتري توليد گردد. بعد از اين مرحله پودر ميوه بلوط را با آب مخلوط ميكنيم تا كاملا تغليظ گردد و پس از آن توسط خشك كن پاششي با كيفيت بالا آن را به پودر تبديل ميكنيم. پس از تاييد نهايي پودر بلوط فوري را بسته بندي ميكنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/26
تاریخ ثبت: 1391/08/02
خلاصه اختراع:

دستگاه هوشمند تشخيص گازهاي سمي سرطان زا و اشتعال زا در آزمايشگاه

تاریخ اظهارنامه: 1399/05/07
مالک/مالکان: آقای سجاد قادری
تاریخ ثبت: 1399/07/14
خلاصه اختراع:

بدنبال يك روش كاربردي براي بهره بردن از ميوه بلوط، برنامه عملياتي براي تهيه فرمولاسيون پودر بلوط قهوه بلوط نوشته و اجرايي گرديد كه اين محصول با توجه به كيفيت ظاهري و حسي قابل رقابت با محصولاتي همچون پودر قهوه فوري در آينده قابليت رقابت خواهد داشت. براي توليد پودر فوري بلوط ابتدا پوست اصلي بلوط توسط دستگاه پوست گير سايشي جدا شده و پس از آن مغز بلوط پس از پوست گيري داراي يك پوسته سطحي به نام جفت مي باشد كه تيره رنگ بوده و پس از خشك شدن در معرض آفتاب از بلوط جدا مي شود. پس از اين مرحله عمل برشته كردن ميوه بلوط را در دماي 160 درجه سانتيگراد و به مدت 10 دقيقه انجام ميدهيم كه اصلاحا به اين مرحله بو دادن هم ميگوييم. ميوه بلوط با دستگاه آسياب چكشي پودر مي شود. آرد بلوط با 5/0 درصد مخمر ساكارومايسز سرويزيه (مخمر نان) مخلوط مي شود و سپس با آب ولرم (40-30 درجه سانتيگراد) خيسانده مي شود. مخلوط حاصله به مدت 12 ساعت در دماي 40-30 درجه سانتيگراد نگهداري مي شود تا مواد معطر بيشتري توليد گردد. بعد از اين مرحله نسبت مناسبي از پودر كافئين را به پودر بلوط اضافه ميكنيم به طوريكه در نهايت در يك ليوان ۲۵۰ ميلي ليتري پودر قهوه بلوط درحالت استاندارد حدود 40 تا 70 ميلي گرم كافئين وجود داشته باشد. بعد از اين مرحله پودر نهايي توليد شده را با آب مخلوط ميكنيم تا كاملا تغليظ گردد و پس از آن توسط خشك كن پاششي با كيفيت بالا آن را به پودر تبديل ميكنيم. پس از تاييد نهايي پودر قهوه بلوط توليد شده را بسته بندي ميكنيم.

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/26
مالک/مالکان: سجاد قادري
تاریخ ثبت: 1391/06/04
خلاصه اختراع:

فرمولاسيون ماست فراسودمند با استفاده از ميوه كوهي بلوط

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/26
تاریخ ثبت: 1391/06/04
خلاصه اختراع:

الف) عنوان اختراع: دستگاه اسانس گيري به روش توليد حرارت الكتريكي ب) زمينه فني اختراع شيمي، نيازهاي انساني ، آزمايشگاهي اين اختراع در واقع دستگاهي را توصيف ميكند كه قادر به اسانس گيري به روش تقطير با آب توسط توليد حرارت بوسيله ي عبور الكتروني را دارد. در اين سيستم در يك بالن گياه، حلال و الكترون ها قرار ميگيرند. گياه درون يك توري در مركز بالن قرار ميگيرد. با عبور جريان الكتروني بين الكترودهاي بكار رفته در درون بالن، حلال با سرعت زيادي بجوش آمده و اسانس سلول هاي گياهي را آزاد ميسازد. كه با استفاده از ست كلونجر اين اسانس به طريقي عالي جمع آوري ميگردد. از مزاياي اين سيستم اين است كه ميزان جريان عبوري و در نتيجه انتقال حرارت را به صورت كاملاً هوشمندي كنترل ميكند. از طرف ديگر سرعت اسانس گيري بسيار بالا و مصرف انرژي نيز پايين ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/21
تاریخ ثبت: 1396/05/18
مخترع/مخترعان: سجاد قادري
خلاصه اختراع:

 فرمولاسيون بستني معمولي شامل 10 درصد چربي، 15 درصد شكر، 11 درصد ماده جامد بدون چربي شير، 5/0 درصد پايداركننده، 1/0 درصد وانيل بود. يك معادله سه مجهولي بر اساس فرمول مذكور و همچنين مقدار ماده خشك و چربي شير كنجد و شير معمولي و به طور جداگانه در اكسل 2010 طراحي گرديد و بر اساس آن وزن همه تركيبات مشخص گرديد. پس از توزين اجزاء لازم براي دو فرمولاسيون متفاوت بستني كنجد و بستني معمولي ابتدا مواد مايع شامل هر كدام از شير كنجد و شير گاو خامه ضمن حرارت دادن ملايم تا حداكثر دماي50-45 درجه سانتي‌گراد مرتباً هم¬زده شدند. پس از آن، مخلوط مواد جامد شامل شكر، شير خشك بدون چربي، امولسيفاير و وانيل به مايع حرارت ديده اضافه و پس از حل شدن بوسيله همزن به مدت 3 دقيقه كاملاً مخلوط شده و در دماي C˚80 به مدت 25 ثانيه پاستوريزه و توسط هموژنايزر (Ultra Turrax T25D IKA, Germany) به مدت 3 دقيقه در دور 15000 هموژن گرديد. سپس بلافاصله به كمك حمام آب، يخ و نمك تا دماي C ˚5 سرد شد. پس از آن، مرحله رسيدن به مدت 24 ساعت در يخچال (دماي C˚5/0± 5) انجام شد. مخلوط بستني تهيه شده براي طي مرحله انجماد، به مدت 20 دقيقه در دستگاه بستني‌ساز غير مداوم (Model ICK 5000, Delonghi, Germany) قرار گرفت. در پايان، نمونه‌ها در ظروف پلاستيكي درب دار ريخته و كدگذاري شدند و حداقل به مدت 24 ساعت در فريزر C˚18- قرار گرفتند. ضمناً در همه مراحل بستني از شير گاو با مواد و روش يكسان براي توليد بستني معمولي و به عنوان نمونه شاهد استفاده گرديد.

موارد یافت شده: 7