لیست اختراعات سعيد يوسفي
سيستم تشخيص بالانس و آنبالانس ترانسفورماتور و اعلام قطع و اندازه گير ولتاژ و جريان خطوط انتقال ، فوق توزيع و توزيع توسط ارسالSMS به اپراتور داراي دو بخش اصلي شامل نرم افزار و سخت افزار مي باشد. سخت افزار ارائه شده داراي سه بخش فرعي شامل ماژول GPRS و پرسسور مركزي و مدارات اندازه گيري پارامترهاي دلخواه مي باشد.قسمت نرم افزاري آن شامل برنامه نويسي ماژول GPRS و پرسسور مركزي است. مدارات اندازه گيري پارامترها را اندازه گيري مي كنند، پرسسور مركزي پارامترها را تجزيه و تحليل كرده و سپس داده هاي تجزيه تحليل شده را به ماژول GPRS تحويل مي دهد ماژول GPRS داده هاي اندازه گيري را به مركز كنترل ارسال مي نمايد. تا قبل ارائه اين اختراع اعلام قطعي خطوط انتقال و توزيع تشخيص وضعيت متعادل و نامتعادل بودن ترانس ها در كشور توسط اپراتور انساني و با توجه به بازديد ميداني صورت ميگرفت. البته در پاره ايي از سيستم هاي پيشرفته بخصوص در حوزه انتقال اين اعلام هشدار توسط خطوط و مانيتورينگ در مركز صورت مي گرفت كه اين سيستم داراي قيمت تمام شده بالاتري نسبت به سيستم ارائه شده مي باشد و همچنين فقط در برخي خطوط انتقال مورد استفاده قرار ميگيرد در صورتي كه سيستم ارائه شده مي تواند در خطوط فوق توزيع و توزيع مورد استفاده قرار گيرد.
عنوان اختراع: دستگاه نگين¬چين نيمه اتوماتيك زمينه اختراع: دستگاه¬هاي نساجي و¬پوشاك و¬چاپ روش توليد و چيدن نگين¬ها بر روي الگو و شابلون به صورت دستي با استفاده از برس مي¬باشد كه با توجه به وجود تعداد بالايي از نگين¬ها در هر شابلون و طرح¬هاي پيچيده تنها با صرف زمان زياد مي¬توان اين نگين¬ها را به صورت درست در شابلون قرار داد. در نتيجه پياده سازي اين نوع افكت براي توليد منسوجات، بسيار زمان بر بوده و معمولا با هزينه¬هاي بالا صورت مي¬گيرد. براي افزايش سرعت توليد و عدم وجود ناقصي و خرابي درطرح¬ها نياز به برس زني خودكار با نيروي يكنواخت و هماهنگ مي-باشد كه اين موارد با اختراع حاضر مرتفع گرديده است. در اين دستگاه شابلون روي سطح صافي قرار مي¬گيرد و سبدي شامل نگين¬ها و برس روي آن در دو جهت به صورت يكنواخت و موازي با آن حركت مي¬كند كه معادل برس زني دستي با كيفيت بالا مي¬باشد و باعث مي¬شود طرح روي شابلون به سرعت و با دقت بالا تكميل گردد. نگين¬هاي چيده شده در شابلون با استفاده از چسب مخصوصي توسط كاربر برداشته شده و روي كاغذ گلاسه¬اي چسبيده مي-شوند تا بعدا بر روي البسه و منسوجات با استفاده از حرارت و فشار چسبيده شوند.
آزمون انطباق ماسك هاي تنفسي (Respirator Fit Testing)، يكي از اجزاء الزامي برنامه حفاظت تنفسي، به منظور حصول اطمينان از تناسب مدل و اندازه ماسك با ابعاد صورت افراد مي باشد. به منظور انجام آزمون انطباق، محلول آزمون با استفاده از يك افشانه به منطقه تنفسي فرد اسپري مي گردد و براساس اينكه فرد طعم محلول (كه مي تواند شيرين يا تلخ باشد) را احساس كند يا خير، در مورد منطبق مورد ماسك با صورت فرد از نظر مدل و اندازه قضاوت مي شود. در حال حاضر دو نوع محلول رايج به منظور استفاده در آزمون انطباق شامل بيتركس (طعم تلخ) و سديم ساخارين (طعم شيرين) مي باشد كه مشكلاتي همچون هزينه بالا و دسترسي مشكل را جهت ورود به كشور در پي دارد. در اين طرح يك نوع محلول گياهي و بومي به عنوان جايگزين بيتركس، جهت انجام آزمون انطباق تهيه شد و اثر بخشي آن پس از انجام آزمايشات تجربي بر روي افراد مورد مطالعه از نظر معيار هايي همچون تعداد اسپري، زمان تشخيص، غلظت، پايداري زماني و آزمايشات ميكروبي و قارچي مورد بررسي و تائيد قرار گرفت.
دستگاه تصفيه هوا با فيلتر ذره گير و بستر احيا پذير زغال فعال مخصوص سيستم HVAC، يك پالايشگر جهت حذف ذرات معلق و تركيبات آلي فرار (VOCs)، از فضاي داخل ساختمان ها است. ذرات معلق و تركيبات VOCs بخش مهمي از سهم آلودگي هوا شامل مي شوند و عامل بسياري از بيماري هاي مرتبط با آلودگي هوا مي باشند. در اين بين تركيبات VOCs شامل هزاران تركيب شيميايي سمي هستند كه داراي اثرات بيماري زايي برانسان هستند. اين پالايشگر متشكل از چهار بخش اصلي، شامل 1- باكس پالايشگر شامل فيلترهاي غبارگير، و فيلتر حاوي بستر زغال فعال (Carbon active)به عنوان جاذب اختصاصي تركيبات آلي فرار 2- سنسور پايش تركيبات آلي فرار (VOCs)،3- سيستم احيا شامل بخار داغ براي احيا بستر زغال فعال و استفاده مجدد از بستر 4- تابلو برق كنترل قابل برنامه ريزي جهت ارتباط و كنترل بخش هاي مختلف پالايشگر است. با تلفيق باكس پالايشگر به سيستم HVAC تركيبات VOCsموجود در هواي عبوري به وسيله جذب سطحي بستر زغال فعال از جريان هوا حذف مي شوند. پس از اشباع بستر توسط تركيبات VOCs كه توسط سنسور تشخيص VOCs معين مي شود با دستور تابلو برق كنترل و با استفاده از بخار آب داغ بستر احيا و مجدد قابليت استفاده پيدا مي كند.
براي به كار گيري دستگاه مذكور ابتدا شابلون طرح مربوطه را با استفاده از ليزر برش داده و سپس بر روي ميز دستگاه قرار ميدهيم پس از آن نگين ها در محفظه مخصوص كه سبد نگين ناميده ميشود توسط كاربر ريخته ميشود و دستگاه شروع به كار ميكند. با حركت در دو محور با سرعت هاي قابل تغيير متناسب با سايز نگين ها ، نگين ها درون شابلون قرار ميگيرند و با استفاده از حركت و نيروي يكنواخت جهت نگين ها اصلاح ميگردد. پس از اين مرحله كاربر چسب مخصوص را روي شابلون و نگين ها ميچسباند و با برداشتن آن نگين ها را از روي شابلون بلند كرده و بر روي كاغذ گلاسه مخصوص ميچسباند و پس از آن نگين هاي چسبيده شده بر روي چسب را با استفاده از حرارتي بر روي پارچه يا مواد مورد نظر تثبيت نمايد.
آندايزينگ فرآيندي است كه در آن با استفاده از جريان الكتريكي در يك محلول و در قطب مثبت،ضخامت اكسيد موجود بر روي برخي از فلزات و آلياژها را افزايش ميدهند كه اين فرآيند منجر به بهبود خواص سطحي ميشود،مانند:افزايش چسبندگي رنگ،افزايش مقاومت در برابر خوردگي و... با توجه به ساختار قطعات موبايل ميتوان آن را آندايز كرد كه در اين صورت به دو شكل،رنگ آميزي انجام مي شود: 1. روش مستقيم :كه فلز يا آلياژ بدون عمل رنگ زدن،رنگ مي شوند 2.روش غير مستقيم:كه ابتدا آندايزينگ متخلخل را بر روي قطعه انجام ميدهيم وسپس عمل رنگ زدن با استفاده از رنگ آلي يا معدني يا حتي آبكاري انجام مي شود.
مرواريد يكي از افكت هاي چاپ بر روي لباس و پارچه مي باشد كه باعث زيبايي و جذابيت بيشتر آن مي گردد.معمولا مرواريدها را به صورت دستي طبق الگوي طرح و با استفاده از نخ و سوزن روي لباس و پارچه مي دوزند. اين امر با توجه به زمانبر بودن و نياز به نيروي انساني متبحر بسيار هزينه بر بوده و فقط براي موارد خاصي توجيح اقتصادي دارد. با عرضه مرواريد هاي بدون سوراخ و ميخ مخصوص به بازار كه نياز به دوخت با استفاده از نخ و سوزن نداشت هزينه و سرعت توليد و استفاده از آن تا حدي افزايش يافت.در اين روش كاربر با استفاده از دستگاه پانچ دستي مخصوص مرواريد ابتدا ميخ را در قسمت زيرين دستگاه پانچ و مرواريد را در قسمت بالايي قرار ميداد و سپس پارچه را بين آن دو قرار داده و با استفاده از ضربه چكش كه به سنبه وارد ميگردد ميخ درون پارچه و مرواريد قرار گرفته و به اصطلاح پانچ ميگردد. براي به كار گيري دستگاه مذكور ابتدا مجموعه قالب و سمبه مرواريد مورد نظر را روي دستگاه نصب كرده و پس از پر كردن محفظه مرواريد و ميخ مخصوص دستگاه آماده كار ميگردد. با قرار دادن پارچه در محل مشخص شده و فشار پدال مرواريد مورد نظر با سرعت بالا بر روي پارچه قرار گرفته و ميخ كه در مكانيزم پانچ قرار دارد از زير درون مرواريد پانچ ميگردد و مرواريد روي پارچه تثبيت ميگردد.
محافظ اكوسيلكوني ايرمام ؛ محافظ گوشي است كه به وسيله آن به طور اصولي و قدرتمند و با حداكثر فيلتراسيون اصوات مضر و آسيب رسان فيلتر و با حفظ نكات بهداشتي از گوش افراد حفاظت كند و از سلامت گوش, تعادل, شنوايي, اعصاب و روان, بهداشت رواني و ... صيانت كند و همچنين از ترشح شدن آنزيم هاي استرس اكسيداتيو كه در اثر سر و صدا ترشح مي شود جلوگيري كند. محافظ گوش ايرمام با فيلتراسيون حداكثري صداهاي فركانس بالا و كمترين فيلتراسيون در فركانس هاي محاوره اي به كاربر اين امكان را ميدهد ضمن شنيدن صدا هاي محيط وارتباط با افراد و تنظيم خود با محيط اطراف اعم از محيط هاي كاري, نظامي و ... از آسيب ناشي از صدا هاي فركانس بالا و نا هنجار به طور انتخابي در امان باشد . ايرمام ميزان فيلتراسيون صداهاي نا هنجار و فركانس بالا را به حد اكثر ولي ميزان فيلتراسيون اصوات شنيداري را به حداقل مي رساند .
مصرف سوخت خودرو يكي از مهمترين عوامل در مقوله حمل و نقل است. با توجه به افزايش شديد قيمت سوخت و قوانين محدود كننده آلودگي و مصرف سوخت تحقيقات بسيار زيادي براي كاهش مصرف سوخت و در نتيجه كاهش آلايندگي خودروها انجام شده است. سنسور اكسيژن به عنوان فرمانده، كاهش آلودگي محيط نقش بسيار زيادي در كاهش آلايندگي محيط دارد. اني سنسور با استفاده از الگوريتم هاي بسيار پيشرفته نسبت سوخت به هوا را كنترل و از طريق سيستم الكترونيكي تزريق سوخت زمان باز و بسته شدن انژكتورها را كنترل مي كند. عدم كنترل بين زمان باز شدن انژكتور و سنسور اكسيژن و از همه مهمتر پدال گاز سبب شده تا رابطه اي بين انژكتورها و سنسور اكسيژن و مقدار پدال گاز وجود نداشته باشد. با مطالعه دقيق بر روي انژكتورهاي موجود بر روي خودروها ايراني وخارجي و با استفاده از سه پارامتر مهم انژكتورها، سنسور اكسيژن و مقداري كه پدال گاز فشرده شده سيستمي طراحي وساخته شده كه با نصب آن بر روي بيش از 270 خودرو مراجع مربوطه بهينه سازي و كاهش مصرف سوخت آن را تاييد كرده اند. نتايج به دست آمده از آزمايشاتي كه به وسيله اين سيستم انجام شد نشان مي دهد كه مصرف سوخت خودروهاي مختلف بين 15 تا 30 درصد كاهش يافته است. در اين اختراع سعي بر اين بوده كه با ايجاد تغييرات جزيي و ساخت قطعه اي جداگانه كه خللي در كاركرد اصلي موتور ايجاد نكند. مصرف سوخت را بهينه و كاهش دهيم. اين قطعه اختراع شده در قدرت و ساير پارامترهاي مهم خودرو تاثيري ندارد و فقط با استفاده از بين سنسور اكسيژن، پدال گاز و انژكتورها مقدار مصرف سوخت را كاهش مي دهد. زيرا اين سيستم با گروه بندي مناسب خروجي گازهاي احتراقي در سيلندر خودرو از افتادگي پالس هاي انژكتور جلوگيري و مانع از افتادگي آن ها مي شود.
موارد یافت شده: 10