لیست اختراعات سيدعلي رضوي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/06/16
تاریخ ثبت: 1393/12/13
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر خرمن كوب شالي با پمپ مكنده و بدون دوباره كوب و مربوط به حوزه ماشين آلات كشاورزي و بخصوص ادوات كشاورزي مي باشد كه دنبال تراكتور بسته مي شود و و در تمامي مناطقي كه شالي كشت مي شود كاربرد دارد. در اختراع حاضر به علت متفاوت بودن مكانيزم، قطعات، ساختار و اجزاي آن نسبت به خرمن كوب هاي ديگر، شالي ها به صورت تك تك و جدا از هم و بدون شكستگي از پوشال و خوشه ها جدا شده به طوري كه درون كلش هاي بيرون آمده از دستگاه هم شالي وجود ندارد و اين عملكرد كامل باعث حذف دوباره كوب و الك هاي اضافي در اختراع حاضر شده است. اختراع حاضر باعث بازدهي و بهره وري بيشتر در كوبيدن خرمن (كاهش زمان كوبيدن خرمن)، خودكفايي در امر ادوات شالي، افزايش توان خريد كشاورز و بهره گيري بيشتر كشاورزان از اين دستگاه به خاطر قيمت مناسب آن گرديده است و قابليت بهره گيري انواع تراكتورها به خاطر پايين بودن توان مورد نياز اسب بخار(30 اسب بخار) را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/10
تاریخ ثبت: 1394/05/31
خلاصه اختراع:

اين اختراع يعني كمباين كششي ماش اولين دستگاه برداشت مكانيزه اي است كه مخصوص ماش ساخته شده وجزو ماشين هاي كشاورزي است.كاربردهاي ديگراختراع،برداشت مكانيزه لوبيا،كاه كوب با قابليت جداسازي گندم هايي كه ازچرخه توليد خارج شدند وكمباين كششي گندم مي باشد كه كاردرو،خرمنكوبي،تبديل كلش به كاه،بوجاري،تخليه و انتقال را همزمان سرمزرعه انجام مي دهد.مشكل فني ومهم ترين علتي كه باعث شده برداشت ماش بعد از25سال هنوز به طور سنتي باقي بماند حساسيت هاي بوته ي ماش است كه اين اختراع با تكيه به كوبنده وضد كوبنده ي همه كاره ي خود كه قابليت هضم ساقه ي مرطوب وعلف هاي سبزرا دارد توانسته اين مشكل را به طور كامل حل كند وهمچنين گردآوري ونصب دقيق ساختارهاي مختلف دراين اختراع كاري بسيارارزشمند بوده وموجبات همه كاره شدن اين اختراع را فراهم كرده است.متحرك بودن(در حال حركت به كار خود ادامه مي دهد)،كششي بودن( دنباله تراكتوري )،به كارگيري آسان،سرعت عمل10برابر برداشت سنتي وازهمه مهم ترخروجي محصول باكيفيت باعث شده كه كشاورزان تمايل بيشتري به خريد اين اختراع پيدا كنند.اين اختراع درحد طرح،حرف،نقشه ونقاشي نبوده بلكه كاربرد آن درتست مزرعه ثابت شده ومورد تاييد قرارگرفته(فيلم مستند برداشت ومقايسه با روش سنتي موجود است كه با درخواست كتبي قابل ارائه مي باشد).

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/30
تاریخ ثبت: 1395/05/30
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع حاضر در حوزه ماشين آلات كشاورزي است. اين دستگاه مخصوص تخم شربتي مي باشد كه تاكنون اين محصول در كشور ما بصورت سنتي كوبيده و جداسازي شده است. اين دستگاه داراي سه نوع پمپ مي باشد .پمپ مكنده براي مكيدن كاه ها از روي الك طبقه اول مورد استفاده مي گيرد و كاه را به داخل كيسه كاه هدايت مي كند.پمپ دمنده كه دانه هاي الك شده را با باد دمنده ي خود به داخل كيسه مخصوص خود هدايت مي كند.پمپ مكنده – دمنده(دوباره كوب) اين پمپ غلافهاي تخم شربتي كه تخم ها در مرحله كوبيدن اول از غلاف هاي خارج نشده اند وبه انتهاي الك طبقه اول رسيده اند را مي مكد و با پره هاي خود مي كوبد و به باد دمنده خود به داخل كوبنده اصلي دوباره هدايت مي كند.همه كاره بودن اين اختراع است كه با مكانيزمهاي خاص خود علاوه بر كوبيدن محصولات ريز دانه ،غلات هم مي توان با اين دستگاه كوبيد،ولي عكس آن امكان پذير نيست .يعني از خرمنكوب غلات براي تخم شربتي نمي توان استفاده كرد.به طوري كه در پيشينه اختراع به آن اشاره شد.

تاریخ ثبت: 1395/06/25
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در حوزه ي ماشين هاي كشاورزي است. اين دستگاه براي كاشت پياز زعفران به صورت تمام خودكار، متراكم و منظم در مزرعه مي باشد كه زير ساخت هاي برداشت مكانيزه اين محصول با ارزش را نيز فراهم مي كند. پياز زعفران داراي پرز و پشم كنف مانند است كه مثل كلاف به هم پيچيده شده دور تا دور پياز زعفران را گرفته و اين ويژگي هاي پياز زعفران جدا سازي آنها از يكديگر را بسيار مشكل كرده است. به همين دليل است كه تاكنون دستگاهي تمام خودكار ساخته نشده كه همزمان بتواند پياز زعفران را از داخل مخزن به اندازه ي كافي و متناسب با تراكم كشت گرفته و از هم جدا كند و به داخل رديف هاي كشت هدايت كند كه اين مشكل در اختراع حاضر به طور كامل رفع شده با كمك غلطك هاي خوراك دهي پره دار كه در كف مخزن نصب شده پياز زعفران را از مخزن به پره ي تيت كن رسانده، سپس پره ي تيت كن عمليات جداسازي پيازهاي متصل به هم و هدايت آن ها به كانال ها را انجام مي دهد. پس از آنكه پياز هاي زعفران به هم پيچيده شده از يكديگر جدا شدند آماده ي مرحله بعدي كاشت هستند كه از طريق كانال ها به داخل خيش ها افتاده و به وسيله خيش ها در عمق مناسب كاشت مي شوند و در آخر روي آن ها به وسيله ي بيل متصل به پشت دستگاه با خاك پوشانده مي شود. به اين ترتيب كشت مكانيزه تمام خودكار زعفران براي اولين بار در دنيا توسط اختراع حاضر به سرانجام رسيده است كه داراي اهميت بسيار زيادي است.

تاریخ اظهارنامه: 1396/06/05
تاریخ ثبت: 1396/10/26
خلاصه اختراع:

در اين اختراع يك روش جديد براي پياده سازي آنتن شيپوري صفحه H مطرح شده است به گونه¬اي كه ضمن داشتن مشخصات تشعشعي مناسب نظير بهره بالا، قابليت انتقال بالاي توان و پهناي باند وسيع از پيچيدگي و هزينه ساخت پايينتري نسبت به آنتنهاي شيپوري صفحه H متداول براي كاربردهاي موج ميليمتري (60GHz) برخوردار باشد. همچنين در طرح پيشنهادي يك قطعه جانبي نيز تعريف شده است كه درصورت اضافه شدن به آنتن ميتوان پرتو آنتن را بدون چرخش فيزيكي آن، به اندازه 90 درجه چرخاند. اين موضوع باعث ميشود كه آنتن داري دو سطح اتكا باشد (بر خلاف آنتنهاي شيپوري متداول كه فقط يك سطح اتكا دارند) و اين ويژگي باعث افزايش قابليت سازگاري آنتن براي قرارگيري در موقعيت-هاي مختلف مي¬شود. به عبارت ديگر اين ويژگي باعث كاهش محدوديتهاي فيزيكي آنتن براي قرارگيري در محلهاي مختلف ميشود. منظور از سطح اتكا در اينجا سطحي است كه آنتن روي آن نصب ميشود به گونه¬اي كه آن سطح خللي در تشعشع آنتن ايجاد نكند. براي آنتنهاي شيپوري صفحه H تشعشع آنتن بايد عمود بر سطح اتكا آنتن باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/03/09
تاریخ ثبت: 1388/04/03
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6