لیست اختراعات سيدمحسن كالوندي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ ثبت: 1391/03/28
خلاصه اختراع:

در سالهاي گذشته از تيرهاي پيوند افقي استفاده مي كردند ك هباعث تشكيل مفصل پلاستيك درون اين ناحيه شده چون اين پيوند افقي قسمتي از تير مي باشد احتمال گسيختگي در اين ناحيه زياد مي باشد كه در نهايت باعث خرابي تير شده ضمنا داراي فولادي سخت تر است. بدليل اينكه از فولادي سخت استفاده شده است مهار بندي فشاري دچار كمانش مي شده است . ميراگر آلومينيومي جاري شونده از ۴ صفحه آلومينيومي ودوصفحه فولادي در بالا و پائين آن تشكيل شده است ، به عنوان يك سيستم اتلافگر انرژي ، جذب انرژي مناسبي در برابر نيروهاي وارده به ميراگر داشته است. كه اگر اين ميراگر در ساختمان براي مقاوم سازي و بهسازي سيستم قاب خمشي فولادي مورد استفاده قرار گيرد كه مانع از رفتار تردو شكننده قاب خمشي فولادي خواهد شد و همچنين اين سيستم مي تواند براي مقاوم سازي ساختمان فولادي كه مجهز به بادبند هستند استفاده شود كه باعث افزايش شكل پذيري سازه شده و از كمانش بادبند هاي فولادي جلوگيري مي كند در ضمن علت استفاده از آلومينيوم به علت تنش تسليم پائين و به علت اينكه كه آلومينيوم در محدوده وسيعي از پلاستيك قرار گرفته است. از اين سيستم مي توان در صنعت ساختمان براي مقاوم سازي و بهسازي استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/06
تاریخ ثبت: 1392/06/06
خلاصه اختراع:

هنگامي كه آب تحت تاثير يك ميدان مغناطيسي قرار مي گيرد، مولكول هاي قطبي ، آرايش يافته و جدا مي شوندو در نتيجه آب سبكتر مي شود.وقتي كه مولكول ها از ميان يك ميدان مغناطيسي عبور مي كنند،تغييري در طرز آرايش آنها در مايع ايجاد مي شود. هر مولكول آب مثل يك آهنرباي كوچك است. در اثر عبور از ميدان مغناطيسي مولكول ها انتها به انتها منظم مي شوند ودر يك رديف قرار مي گيرند.اين پديده را قطبيت مي گويند .مولكول هاي آب بصورت منفرد نبوده و به صورت اجتماعي از چند مولكول كه بوسيله پيوند هاي هيدروژني به هم چسبيده اند تشكيل شده است. هرچه تعداد مولكول ها در اين اجتماع مولكولي كمتر باشد،فعاليت آنها بيشتر مي شود. ميدان مغناطيسي باعث مي شود كه تعداد مولكول ها در اجتماع مولكولي كمتر شده و در نتيجه فعاليت آنها بيشتر شود.نتيجه اين اختراع ، افزايش مقاومت و ساير خواص مكانيكي بتن مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/06
تاریخ ثبت: 1392/02/06
خلاصه اختراع:

در اين اختراع طرح اختلاط نانويي مواد نانو براي افزايش دوام ومقاومت بتن ساخته شده است. در اين تحقيق آزمايشگاهي كه منجر به اختراع گرديده است ميزان ذرات دقيق نانو مواد جهت مقاومت بالا ودوام بتن در مقابل خوردگي ويون كلر طي يك كار آزمايشگاهي بدست آمده است. بوسيله اين اختراع ميزان نانومواد مورد نياز جهت مقاوم سازي و دوام بتن در برابريون كلر وخوردگي حاصل شده است كه جهت مقاوم سازي سازهاي بتني در زير ساخت هاي پروژه هاي عمراني حائز اهميت مي باشد.از نانو سيليس ونانو آلومين بدليل اينكه پايه اي سيماني دارند ودر اجزاء آن مي باشند استفاده مي كنيم.كه به اختصار بشرح ريز ساختار آن مي پردازيم.كلمه سيمان از يك لغت لاتين به نام سي‌منت ( cement ) گرفته شده است و ماده اي است كه داراي خاصيت چسبانندگي مواد به يكديگر است و در حقيقت ، واسطه چسباندن است. در اين اختراع با بهره گيري از فن آوري نانو بكمك استفاده از نانو ذرات سيليس به قطر كروي 10 تا 30 نانو متر به مخلوط بتن با سيمانهاي توليدي سه كارخانه جنوب شرق كشور افزوده شده است.طي يك برنامه آزمايشگاهي گسترده ،مستمر و مدون، پس از ساخت نمونه هاي بتن شاهد و حاوي نانوسيليس، مقاومت فشاري آنها در سنين مختلف مورد بررسي و مقايسه قرار گرفت

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/19
تاریخ ثبت: 1392/07/19
خلاصه اختراع:

برخي از باكتري هاي موجود در طبيعت در صورتي كه در شرايط محيطي مناسب قرار گيرند مي توانند آنزيم هاي خاصي توليد كنند كه باعث انجام مجموعه اي از واكنش هاي شيميايي گردند. اين واكنش ها در نهايت منجر به توليد رسوب كربناتي مي شوند. به اين فعاليت باكتري ها، فعاليت اورئازي گفته مي شود. در اين طرح با استفاده از باكتري هايي كه علاوه بر داشتن فعاليت اورئازي قابل توجه، بتوانند در شرايط محيطي سخت موجود در ساختار مصالح پايه سيماني از قبيل قلياييت بالا، دماي بالا ناشي از واكنش هاي هيدراسيون سيمان، نبود آب و موادغذايي لازم و... به فعاليت خود ادامه دهند و در عين حال براي محيط زيست و همچنين سلامت انسان خطري نداشته باشند مقاومت و دوام ملات به حد قابل توجهي افزايش يافته است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/14
تاریخ ثبت: 1390/06/02
خلاصه اختراع:

اتوبوس درون شهري با بهرهگيري از پيشرانه وانكل و سيستم هيبريد هيدروليك

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/26
مالک/مالکان: سيد محسن كالوندي
تاریخ ثبت: 1389/11/04
مخترع/مخترعان: سيد محسن كالوندي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/26
تاریخ ثبت: 1389/11/04
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1389/11/04
خلاصه اختراع:

با توجه به رشد سريع تحقيقات علمي و عملي نانو در كليه علوم و صنايع توجه بسيار كمي به كاربردهاي اين پديده در صنعت ساخت و ساز شده است. زلزله هاي اخير در اقصي و نقاط جهان و به خصوص زلزله اخير ، استفاده از مصالح نوين و شناخت قابليت هاي مواد سازنده ساختمان ها را جهت بهسازي و مقاوم سازي آنها آشكارتر نمود. يكي از موضوعات مورد بحث در زمينه مقاوم سازي سازه هاي بتني، بهسازي مصالح، ترميم ترك ها و بهينه سازي سازه مي باشد. بتن مقاوم از نوع مصالح كامپوزيت و تركيبي مي باشد و خاصيت و عملكرد اين بتن بستگي به نانو ساختار مواد زمينه آن و نحوه تركيب آن (طرح اختلاط) دارد. آنچه در اين اختراع مورد بررسي قرار مي گيرد استفاده از نانو مواد بهمراه مصالح و سيمانهاي موجود در كشور مي باشد تا جهت ترميم، تقويت و بهسازي در طرح اختلاط بتن استفاده و ارزيابي راهكارهاي مقاوم سازي سازه هاي بتني بوسيله فناوري نانو بررسي شود. هم اكنون از الياف و مواد افزودني جهت بهسازي و مقاوم سازي ابنيه استفاده مي شود. پس از انجام آزمايشات متعدد مشاهده گرديد با افزودن درصد معيني از اين نانو سيليس مقاومت فشاري بتن ساخته شده با سيمان توليد داخل (در مقايسه با ديگر سيمانهاي توليدي كارخانجات جنوب شرق كشور) افزايشي در حدود 40 درصد نسبت به نمونه هاي شاهد و كاهش نفوذپذيري بتن را نشان مي دهد. بررسي نتايج نشان مي دهد از بيشترين مزاياي نانو ذرات افزايش مقاومت سيمان است بطوريكه وقتي ذرات سيمان به صورت يكنواخت در ملات پخش مي شوند. نانو ذرات به عنوان پر كننده حفره هاي سيمان را پر مي كنند و از طرفي به عنوان هسته به طور محكم به سيمان هيدراته شده مي چسبند و به علت فعاليت شديد ، زمان هيدراته شدن سيمان را سرعت مي بخشند. و اين باعث افزايش مقاومت سيمان مي شود. و از اين فرايند در مقاوم سازي سازه هاي با اهميت بالا و ترميمترك ها استفاده كرد. با انجام آزمايشات متعدد گسترده و مدون طرح اختلاط براي ساخت چنين بتن هايي (سيمان و مصالح بومي كشور) ارائه گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/09
تاریخ ثبت: 1389/03/05
خلاصه اختراع:

طراحي سازه هاي مقاوم در برابر زلزله همواره به عنوان اصلي ترين هدف مهندسي زلزله مطرح بوده است. روش هاي فراواني در طي دو قرن اخير براي راحتي ساختمان هاي ضد زلزله توسط مهندسان ارائه شده است. مدرن ترين اين روش ها جداسازي ارتعاش يا جداسازي لرزه اي نام دارد. در اين شيوه تلاش مي گردد به جاي مهار نيروي زلزله درون اسكلت بنا، از انتقال نيروي زلزله به سازه جلوگيري شود. اما نكته اينست كه در اين روش تنها از انتقال درصدي از نيروي زلزله به سازه جلوگيري مي گردد و اين عمل توسط وسايلي به نام جداساز انجام مي شود. اما در پي هاي دوطبقه تقريبا هيچ قسمتي از نيروي زلزله به سازه منتقل نمي گردد و عملا جداسازي صد درصد انجام مي گيرد. طراحي سازه هايي با پي هاي دو طبقه مي تواند به طور كامل ساختمان ها را در برابر زلزله ايمن سازد.

موارد یافت شده: 17