لیست اختراعات سیدامیر حسینی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1398/07/04
مالک/مالکان: سيدامير حسيني
تاریخ ثبت: 1398/11/19
مخترع/مخترعان: سيدامير حسيني
خلاصه اختراع:

حصارالكتريكي ضد حلزون و ليسك مربوط به حوزه دفع افت حلزون ميباشد و طراحي اين حصار براي برطرف نمودن معايب بخش مبارزه الكتروشيميايي با افت حلزون وليسك ميباشد. راه حل فني ارائه شده در اين طرح به گونه اي است كه از چهار چوبي از جنس پلاستيك انعطاف پذير به صورتي كه يك تور پلاستيكي كه با 4 نوار مسي فعال شده است استفاده ميشود كه در اين طراحي بخش مسي فعال به صورت عمود و با فاصله از سطح زمين قرار ميگيردو همين امر موجب بالا بردن راندمان حفاظتي اين حصار ميشود و همچنين يك راه از پيش تعيين شده اي را براي عبور حلزون و ليسك از روي ان در نظر گرفته شده است كه انتهاي ان نوار مسي فعال نصب شده كه به هيچ عنوان حلزون و يا ليسك نميتواند از ان عبور كند. و همچنين از علف هاي هرز درون مزرعه نميتوانند به عنوان پلي براي دور زدن ان استفاده كنند.

تاریخ ثبت: 1391/04/11
خلاصه اختراع:

دستگاه شكار انبوه آفت شب پره مينوز با استفاده انرژي خورشيدي\nزمينه فني:كشاورزي\nشب پره مينوز گوجه فرنگي يكي از مهمترين آفت هاي مزارع گوجه فرنگي است كه در تمام دنيا ازجمله ايران خسارت هاي سنگيني را به مزارع وارد مي كند. استفاده ازسموم شيمياي كارايي لازم را براي مبارزه با اين آفت ندارد ضمن اينكه استفاده بيش از حد از سموم سلامت مصرف كننده را به خطر مي اندازد. در اين اختراع از لامپ با طول موج ويژه اي براي جذب و به دام انداختن اين حشره استفاده شده است به گونه اي كه كمترين آسيب به محيط زيست وارد شود. از آنجا كه لامپ هاي استفاده شده از نوع LED بوده و به انرژي الكتريكي بسيار كمي نياز دارند از يك صفحه خورشيده به همراه باطري قابل شارژ و مدار كنترل كننده براي تغذيه لامپ استفاده شده است. مدار كنترل كننده با استفاده از صفحه خورشيدي باطري را شارژ كرده و همچنين روشن و خاموش شدن لامپ را به صورت خودكار انجام مي دهد. علاوه بر نور از فرمون جنسي نيز براي جذب حشرات استفاده شده است. پس از جذب حشره توسط نور و يا فرمون حشرات در ظرف تله كه شامل محلول آب و روغن است شكار مي شوند.\n

تاریخ ثبت: 1395/11/06
خلاصه اختراع:

در اين روش دستگاهي رو كه از لحاظ شكل ظاهري شبيه به دستشويي هاي فرهنگي هست ،از سه لايه مجزا از هم تشكيل شده است كه در انتهاي ترين قسمت آن، محل قرار گيري ظرف نمونه ميباشد كه با استفاده از سنسور هاي رو كه دارند اندازه نمونه مورد نياز ازمايشگاه رو كنترل ميكنن در صورت كافي بودن نمونه درب ظرف به صورت اتومات و خودكار بسته مي شود. بعد از گرفتن نمونه حداقل بيمار هنوز مقدار قابل توجهي مدفوع در داخل شكم خود دارد كه انها نيز بايد تخليه گردد و موجب راحتي بيمار گردد ، كه در لايه مياني دستگاه ميتواند مدفوع خود را به تمام تخليه كند ، بعد از تخليه مدفوع بيمار بايد تماما از لحاظ بهداشتي خود را شستشو دهد ،جهت جلوگيري از مخلوط شدن مدفوع با ابي رو كه براي شستشو استفاده ميشود كه جنبه وصحنه خوبي را ايجاد نميكند ، باز هم در اين لايه از دستگاه سنسور هاي تعبيه شده كه درب لايه مياني رو مي بندد .و كار هاي شستشو و نظافت در لايه اولي (لايه رويي دستگاه) انجام مي شود كه از اخر بعد از برداشتن ظرف نمونه از دستگاه خود دستگاه به صورت اتومات با استفاده از مواد شوينده تميز ميگردد و براي استفاده هاي مجدد اماده ميشود

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/16
تاریخ ثبت: 1395/12/23
مخترع/مخترعان: سيد امير حسيني
خلاصه اختراع:

امروزه موتورهاي احتراق داخلي بخش عمده ي توليد كننده توان در خودرو ها هستند و يكي از دغدغه ها در اين وسايل تبديل و توليد حركت دوراني است. از ابتداي توليد اين موتورها, سيستم تبديل حركت لنگ و لغزنده گزينه¬ي اصلي طراحان بوده است كه عليرغم مزاياي چشمگير داراي معايبي نيز مي باشد و به دليل نبود جايگزين مناسب همواره از اين معايب صرف نظر شده است. مزاياي اين سيستم عبارتند از طراحي ساده, تعمير آسان و عمر قابل قبول كه درمقابل نواقصي چون عدم استفاده بهينه از نيروي حاصل از احتراق در توليد گشتاور, وجود نيروهاي جانبي و نابالانسي ذاتي را دارا مي باشد. اختراع حاضر سعي دارد تا با تكيه بر طراحي متفاوت و استفاده از مكانيزم چرخ دنده و شانه به همراه عناصر اختراعي ديگر در تبديل حركت خطي به دوراني، جايگزيني مناسب براي سيستم لنگ و لغزنده معرفي كند كه علاوه بر دارا بودن مزاياي بيان شده، بتواند معايب آن را نيز پوشش دهد. از مزاياي اين طرح مي توان به توليد گشتاور بالا، كنترل حركت پيستون در ابتدا و انتهاي مسير حركت ، ابعاد كوچكتر و بالانس آسان تر اشاره نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/08/27
تاریخ ثبت: 1397/10/19
خلاصه اختراع:

واكر خود كشنده هوشمند ضد آرتروز با سنسور هاي آلتراسونيك و ماكروويو زمينه ي فني اختراع مهندسي پزشكي - مكانيك / ارتوپدي(وسايل كمك توان بخشي) مي باشد برخي از مشكلات فراوان واكر هاي كنوني ، ايجاد آرتروز در مچگان ، دست و ايجاد انحنا (قوز) در كمر و همچنين ايجاد خستگي و صرف انرژي بيشتر و بيهوده براي حركت و يا برداشتن واكر در فرد مي باشد . از سويي حركت خود به خود واكر در صورت تكيه كردن فرد به مدل هاي چرخ دار واكر ميشود. واكر چرخدار خود كشنده هوشمند ايرادات واكر هاي چرخدار كه عدم تعادل هست حذف كرده و مزاياي واكر چرخدار كه حركت آن به صورت روان و بدون نياز به بلند كردن واكر مي باشد را حفظ ميكند . همچنين بدون نياز به هل دادن واكر خود واكر با توجه به قدم هاي فرد نا توان به جلو پيش ميراند . تشخيص ميزان جا به جايي پاها توسط سنسور هاي آلتراسونيك انجام شده و حصول اطمينان توسط سنسور هاي ماكروويو و PIR ايجاد ميگردد . از سويي در حالت معمول و سكون ترمز هاي واكر فعال بوده و از حركت بي جا جلوگيري شده و تكيه گاهي ايمن را موجب ميگردد . همچنين وجود سطحي زير آرنج و دسته هايي در امتداد سطح ، جهت قرار گيري مچ با توجه به ارتفاع قدي فرد ناتوان كه از آرتروز در اين نواحي و كمر جلوگيري ميشود .

تاریخ ثبت: 1389/11/09
خلاصه اختراع:

‏در اين اختراع به منظور شبيه سازي سبترهاي فشرده چيدمان چند ميليون دانه كروي، مورد بررسي قرار گرفته است. در اينجا به پياده سازي الگوريتم DEM ‏به عنوان سريعترين و بهينه ترين روش چيدمان دانه هاي ‏كروي با گستره قطرهاي مختلف پرداخته شده است. از نتايج اين شبيه سازي ها عموما در بررسي خواص ‏متالورژي پودرها ‏ مطالعه جريان سيالات با لزجت بسيار بالا (نظير پليمرها) و نيز در بررسي خواص و ساختمان ‏برخي از كريستال ها استفاد. مي شود. در ذيل چند نمونه از كاربردهاي صنعتي ا ين ابداع آورد. شده ‏است. ‏الف) در مراحل اكتشاف و استخراج نفت و نيز در هنگام تزريق آب و گاز طبيعي به چاه هاي نفتي (كه به ‏منظور افزايش بهره وري ان ها صورت مي گيرد) مفيد واقع شود. ‏ب) در سيستم هاي با پيشرانش جامه ( مثل موشك ها) به منظور برآور نموذن قدرت و مصرف سوخت بايد تراكم ذرات سوخت مقدار معين از پيش تعيين شده باشد كه در كار حاضر مي توان اين مقدار تراكم را پيش بيني كرد. ‏ج) توليد بستر فثسر ده ي ديجيتالي براي شبيه سازي فرآيندهاي شيميايي مختلف. ‏در انتخاب روش شبيه سازي كه در اينجا مورد استغاده قرار گرفته به سادگي اجرا و حجم محاصبات پايين ‏قابليت كاربرد در گستره وسيعي از مسائل قابليت موازي شدن الگوريتم و امكان استفاده براي شبيه سازي ‏سيستمي يا كرات از چند گستره ‏قطر توجه شده است. ‏بسترهاي فشرده ‏اي كه در طبيعت پديد مي آ يند معمولا تصادفي مي باشند كه در اينصورت مل ل هاي RLP ‏(تصادفي و آزاد) و RCP ‏(تصادفي و متراكم) حاصل مي شوند. با توجه به نياز صنايع مختلف استغاده ‏از روش هاي عددي، براي توليئ بسترهاي فشرده و نيز به منظور برآورد خصوصيات فيزيكي آنها ضروري ‏مي باشد. با استفاده از روش ابداع شده ‏ي حاضر ‏مي توان ذراتي را كه داراي ابعاد و اندازه هاي متفاوت هستند با صرف زمان و هزينه ي محاسباتي كم در ظرف مورد نظر چينش و مدل سازي نمود. ‏تعيين مختتصات تك تك ذرات با استفاده از روش جديد چينش لايه اي و پردازش موازي با استفاده از ‏ GPU ‏(كه منجر به كاهش قابل توجه زمان و هزينه هاي محاسباتي مي گردد) از نتا يج مهم اين ابداع مي باشد ‏كه براي اولين بار در ايران و جهاني گزارش شده است. علاوه بر ان تعيين نسبت تراكم و تخلخل بستر فشرده ‏ ‏عدد تماسي،درصد ذرات ازاد و همچنين نمايش گرافيگي چيدمان ذرات به صورت لحظه اي و منطبق بر حل ‏عددي توسط اين ابداع قابل حصول مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/22
تاریخ ثبت: 1388/03/09
مخترع/مخترعان: سيد امير حسيني جوادي
خلاصه اختراع:

بحران انرژي و افزايش قيمت حاملهاي انرژي باعث شده است تا بزرگترين دغدغه دولت مردان امروز استفاده بهينه از هر گونه انرژي در حال اتلاف و تبديل آ« به انرژي مفيد باشد از اين رو شناسايي محل هاي اتلاف انرژي و نحوه تبديل آن يكي از علوم نوين و رو به توسعه است و عنوان انرژي هاي نو براي آن برگزيده شده است. در محيط پيرامون خود هر گاه و هر مكان انرژي در حال تبديل از صورتي به صورتي ديگر است كه در اكثر مواقع هيچ استفاده اي از قسمت اعظم آن نمي شود و به صورت گرما ، تابش و ... هدر مي رود، يكي از مكان هاي توليد انرژي مكانيكي و اتلاف آن كمك فنرهاي اتومبيل ها مي باشد. وظيفه اصلي اين قطعه ميرا كردن و گرفتن نيروهاي عمودي و تنش هاي هم راستا با محور خود مي باشد به گونه اي كه در اثر حركت اتومبيل بر روي ناهمواري نيروي برآيند حركت و وزن خودرو باعث حركت هاي عمودي و تنش و كنش فنر اصلي مي شود. اين تنش توسط كمك فنرميرا شده تا از تكانهاي شديد كابين جلوگيري شود و تمامي آن بر روي ملحقات خود كمك فنر و سيستم تعليق ماشين به صورت گرما و اصطحكاك تلف مي گردد. در اين اختراع از سيستم جايگزيني استفاده شده است كه كمك فنر حاوي يك آهنرباي دائم بر روي قسمت متحرك (پيستون) و يك سري سيم پيچ بر روي بدنه مي باشد. با حركت مداوم پيستون جريان الكتريكي در سيم پيچ القا شده كه با مداراك مبدل در باطري ذخيره شده و يا مستقيما به استفاده خواهد رسيد. مطابق قانون لنز جريان القا شده در سيم پيچ آهنربايي در آن بوجود مي آورد كه در تنش با آهنرباي پيستون كمك فنر مي باشد و جهتي مخالف آن دارد. لذا نيروي باز دارنده اي ايجاد كرده كه باعث كاهش تنش و ضربات وارد شده به كمك فنر مي شود. اين نيرو همان نيرويي است كه به صورت جريان الكتريكي با بازده بالا در سيم پيچ القا شده و توسط مدارات مياني در باطري ذخيره مي گردد. انرژي توليد شده قابليت تامين برق روشنايي و سيستم گرمايش و سرمايش و يا تجهيزات اضافي مانند تلويزيون و ... در ماشين هاي سنگين و اتوبوس ها را داراست و به دليل طولاني بودن مدت زمان و مسير حركت اين ماشين ها ميزان قابل توجهي را به خود اختصاص مي دهد. در مواقع عدم نياز نيز مي تواند در باطري ها تعبيه شده ذخيره گشته و در زمان مقتضي استفاده گردد. از اين رو انرژي پاك و سبزي كه همه روزه در حال اتلاف مي باشد به انرژي قابل استفاده تبديل خواهد گشت.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/07
مالک/مالکان: سيدامير حسيني
تاریخ ثبت: 1391/06/29
خلاصه اختراع:

اختراع مورد بحث مشتمل بر امكانات هشت گانه ميباشد بطوريكه در وهله اول بعنوان مبل مورد استفاده مي باشد؛ لذا قابليت تبديل بدنه ها به زير دستي به سمت داخلي جهت نوشتن (ميز تحرير ) آنهم از هر دو سمت براي افراد چپ دست و يا راست دست و همچنين چرخش زير دستي ها به سمت بيرون جهت تبديل به ميز عسلي را دار است (در نقشه هاي ۸-۴ و ۸-۵) همچنين استفاده از قسمت زيرين سمت جلويي كه بصورت كشويي بعنوان زير پايي بمنظور جلو گيري از خستگي حين كار كه در نقشته (۶۸) آمده است؛ ضمنا از تمام فضاي داخلي كلاف مبل با تبديل به كشو استفاده شده كه در نقشه (۸-۷) مي بينيم ؛ نهايتا حالت تختوايشوي مبل را داريم كه در نقشه (۸-۸) ملاحظه مي كنيد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/16
مالک/مالکان: سيدامير حسيني
تاریخ ثبت: 1391/07/02
خلاصه اختراع:

پروتز دست رباتيك داراي پنج انگشت و مچ با قابليت كنترل از طريق اراده انسان به فرد قطع عضو اين امكان را ميدهد كه با اراده خود انگشتان را تكان دهد در اين پرتز ، مچ هم قابليت چرخش و حركت دارد. در اين نمونه حركت انگشت ها از هم مجزا است. از خصوصيات منحصر به فرد ديگر اين پروتز كه مي توان علارقم داشتن پنج موتور براي مكانيزم حركتي ، به حركت بند دوم انگشت نيز اشاره كرد كه اين بند با گرفتن نيرو از بند اول حركت مي كند و باعث كاهش شاخص اصلي پروتر هاي مصنوعي يعني وزن مي شود .. با استفاده اين سيستم توسط فرد قطع عضو، فرد با اتكا به اراده و تفكرات خود ميتواند كارهاي معمولي روزمره خود را انجام دهد.

موارد یافت شده: 12