لیست اختراعات شیما مرادی
سامانه طراحي شده در آدرس http://foodcomposition.ir/ قرار دارد. (شكل 1) محيط سامانه طوري طراحي شده است كه سوپر ادمين ميتواند اجازه دسترسي به مجريان طرحهاي تحقيقاتي جهت استخراج داده هاي وارد شده را بدهد. براي اين منظور ابتدا كاربر با ثبت نام در سامانه اطلاعات خود و طرح تحقيقاتي مربوطه را وارد كرده و سوپرادمين پس از بررسي اجازه دسترسي استخراج داده هاي وارد شده طرح مربوطه را براي وي فعال خواهد كرد. (شكل 2) در سامانه حاضر جهت هر دو پرسشنامه يادآمد غذايي و FFQ آيكون مربوطه در نظر گرفته شده است. (شكل 4) با كليك بر روي تكميل هر كدام از پرسشنامه ها كاربر با وارد كردن كد ملي و كد طرح ميتواند مواد غذايي مصرفي خود را وارد كند. پرسشنامه FFQ جهت تكميل اين پرسشنامه پس از وارد كردن كد ملي و كد طرح گروههاي غذايي نمايش داده ميشود (شكل 5) و كاربر با انتخاب هر گروه غذايي ليست موادغذايي مربوط به آن گروه را مشاهده مينمايد. (شكل 6) در اين مرحله كاربر با انتخاب هر ماده غذايي نحوه مصرف (روزانه، هفتگي، ماهانه و سالانه) و سهم مصرفي آن ماده غذايي را مشخص ميكند. (شكل 7) در نهايت با انتخاب تمام موادغذايي مصرفي در طول سال گذشته و ثبت يك به يك آنها سوپرادمين و مجري طرح مربوطه با وارد كردن نام كاربري و رمز عبور خود، ميتوانند ليست افراد شركت كننده در هر طرح تحقيقاتي را مشاهده نمايند (شكل 8- الف) و خروجي پرسشنامه را بصورت فراواني مصرف يا ميزان كالري و مواد مغذي مصرفي در قالب فايل اكسل از سامانه استخراج كنند. (شكل 8- ب) با انتخاب گزينه خروجي براساس ريزمغذي و درشت مغذي، خروجي بصورت فايل اكسل به تفكيك مواد غذايي و مجموع كلي آنها براساس كالري و مواد مغذي حاصل مي آيد. همچنين با انتخاب گزينه دريافت پرسشنامه خروجي بصورت فايل اكسل براساس فراواني وگرم هر يك از مواد غذايي ارائه ميشود. همچنين سامانه اين قابليت را دارد كه خروجي فايل اكسل را به دو زبان فارسي و انگليسي ارائه دهد. (شكل 9) يادآمد مواد غذايي همانطور كه قبلا گفته شد با انتخاب گزينه يادآمد ميتوان هر تعداد كه لازم است يادآمد 24 ساعته براي هر كاربر به تفكيك تاريخ تكميل كرد. براي اين منظور ابتدا كد ملي و كد طرح مربوطه را وارد كرده، آنگاه تاريخ مورد نظر را انتخاب نموده و سپس نام ماده غذايي را در كادر جستجو بايستي وارد شود. (شكل 10)
موارد یافت شده: 1