لیست اختراعات عرفان زارع
لوله هاي خونگيري گرانوله داراي كاربرد وسيعي در آزمايشگاه هاي تشخيصي و طبي هستند. اين لوله ها با استفاده از گرانول هاي موجود در خود كه داراي چگالي حد واسط دو جز سرم و سلول هاي خوني هستند، باعث ايجاد يك لايه جداكننده بين اين دو جز پس از عمل سانتريفيوژ مي شود و از اين طريق باعث جلوگيري از عوارض نامطلوب تماس اين دو همچون كاهش قند خون و يا افزايش لاكتات سرم در مدت زمان جدا سازي سرم به وسيله سانتريفيوز تا زمان انجام آزمايش مي شود. همچنين اين لايه جدا كننده سبب جلوگيري از تركيب شدن مجدد سلول هاي خوني با سرم جدا شده به علت تكان هاي ناخواسته مي شود. ماده فعال كننده لخته نيز باعث لخته شدن سريع خون و آماده شدن آن جهت عمل سانتريفيوژ بدون نياز به انكوباسيون خون كامل در دماي 37 درجه سانتيگراد و مدت زمان طولاني مي شود.
روش دارورساني اينترانازال به دليل مزيتهايي از جمله امكان انتقال مستقيم به دستگاه عصبي مركزي از طريق دورزدن سد خوني - مغزي، ايجاد تأثير به بافت هدف بدون ورود به گردش خون عمومي و گذر از كبد،امروزه در بسياري از زمينههاي علم پزشكي مورداستفاده قرار ميگيرد. در تحقيقات پيش باليني، محققان داخل كشور از سمپلرها يا سرنگهاي معمولي براي واردكردن دارو به بيني حيوانات آزمايشگاهي در آزمايشگاه بهره ميبرند، اين روشها مشكلاتي مختلف از جمله عدم سازگاري با آناتومي حيوانات آزمايشگاهي را به وجود ميآورد. اختراع حاضر با عنوان " دستگاه دارو رساني اينترانازال با قابليت تنظيم فشار و محدوده ي اسپري دارو" اين قابليت را دارد كه در آزمايشگاه براي رساندن سريع دارو از طريق اسپري يكنواخت و قابل تنظيم داروي محلول (محلول در آب يا چربي) بر روي اپيتليوم بيني و سپس جذب دارو به جريان خون يا انتهاي عصبي دستگاه عصبي مركزي در حيوانات آزمايشگاهي استفاده شود.دستگاه از سه قطعه از جنس استيل ضدزنگ با وزن كم و اندازه ي كوچك ساخته است. اين دستگاه به دليل اندازه ي كوچك نوك مخروطي داراي قطعه ي سليكوني ،باآناتومي بيني انواع حيوانات آزمايشگاهي سازگار است
افرادي كه به هر دليلي از عصاي زير بغلي استفاده مي كنند عملكرد و استفاده از دست ها هنگام كاركردن با عصاهاي زير بغلي بسيار محدود مي شود به همين علت نگهدارنده قابل تنظيم ساعد و بازو متحرك براي استفاده آزادانه از دستان به منظور استفاده از عصا هنگام راه رفتن و ايستادن براي عصا هاي زير بغلي شكل به كارگيري از عصاي زير بغلي و امكان آزادي دست را براي نگه داشتن و حفظ كنترل با عصاي زير بغلي را در موارد مختلف را كاملا تغيير داده است اين نگهدارنده دردهاي كار با عصاي زير بغلي را در نواحي زير بغل، مچ دست و انتقال درد و مشكل به سمت پاي سالم را حذف كرده و در عوض راحتي و امكانات بيشتر را براي عملكرد آزادانه دستان كاربر فراهم كرده است. همچنين با توجه به وزن سبك و قابليت حركت دادن آزادانه دست به هنگام حفظ تعادل يا كنترل با عصاي زير بغلي و حتي راه رفتن با عصاي زير بغلي را بسياركاربردي شده است. در اين محصول با به وجود آوردن قابليت تغيير ارتفاع اين امكان به بيمار داده مي شود كه براي راحتي دستان خود آنرا در ارتفاع دلخواه خود روي عصاي زير بغلي خود تنظيم كند.
دستگاه ويلچر دستگاه حمل و منتقل كننده بيمار با قابليت تنظيم ارتفاع مبتني برسيستم ويلچري و امكان استفاده در سرويس بهداشتي دستگاهي است چند منظوره براي بيماران ناتوان افرادي كه دچار ضايعات نخاعي شده و براي افراد و بيماراني كه به علت سالمندي، بيماري نخاعي و يا ضعف شديد جسماني قادر به حركت نيستند معلولين و نقل و انتقال اين افراد را ساده تر مي نمايد بدين صورت كه نشينمنگاه آن با حركت به طرفين از هم جدا شده و بيمار در هر مكاني كه بخواهد بدون تكان خورد و يا بلند كردن بيمار و حركت زياد امكان جابجا شدن را پيدا مي كند. اين دستگاه قابليت تكه تكه شدن و مونتاژ مجدد رادارد و امكان جابجا كردن آن و به همراه بردن آن نيز وجود دارد ، دستگاه مورد بحث، با در نظر گرفتن نگهدارنده چرخ دستي و چرخ دستي چرخي كه بيمار با حركت دادن آن مي تواند زنجيرها و چرخها را به حركت درآورد مكانيزمي كه چرخ دستي را در دسترس بيمار قرار مي دهد تا بيمار به تنهايي قادر به حركت دادن ويلچر به صورت مستقل بدون فرد همراه براي حركت دادن آن باشد. همچنين مي تواند براي رفتن به مكان هايي با سطوح ارتفاعي مختلف از دسته تنظيم ارتفاع متصل به ميله تنظيم ارتفاع كه باچرخاندن آن بيمار ميتواند ارتفاع ويلچر را تغيير دهد.
راكتور توليد پيوسته ورمي كمپوست با برداشت معكوس و سيستم مديريت شيرابه بخش كشاورزي يكي از مهم ترين زير بخش هاي اقتصادي است كه درصد قابل توجهي از اشتغال را به خود اختصاص داده است با افزايش حجم پسماند هاي كشاورزي و دامي از يك سو تهديد كننده امنيت غذايي بوده و از سوي ديگر آلودگي محيط زيست را بدنبال دارد يكي از راه هاي مديريت پسماند ها توليد ورمي كمپوست مي باشد كه استفاده از ورمي كمپوست يكي از روش هاي افزايش رشد و كيفيت گياهان و محصولات زراعي مي باشد كه به دو ش توليد مي شود اولي روش سنتي و دومي روش راكتوري مي باشد در سيستم سنتي به دليل مكانيزه نبودن كار براي هوادهي و غذادهي و ايجاد رطوبت كافي براي كرم ها بستر را بهم زده و يا سبد هارا جابجا مي كند كه اين امر سبب وارد شدن وارد شدن تنش و صدمه به كرم ها مي شودولي در روش راكتوري كرم ها براي تغذيه به سطح مي آيند چون رطوبت و غذا بصورت روزانه تامين مي شود همچنين دراين دستگاه رطوبت،هوادهي ودما به صورت خودكار كنترل مي شود استفاده از دستگاه راكتور تهيه ورمي كمپوست تكثير كرم هارا چند برابر روش سنتي مي كند همچنين در اين دستگاه مخزني در قسمت پايين براي جمع آوري شيرابه حاصل از ورمي كمژوست تعبيه شده است.
موارد یافت شده: 5