لیست اختراعات عليرضا عرب
شرايط آب و هوايي تأثير زيادي بر عملكرد يك كلني و در نهايت زنبورستان مي گذارد. در اين ميان كنترل دما و رطوبت كلني از اهميت بسزايي برخوردار مي باشد. داخل هر كلني بايد تا حد امكان در شرايط نرمال قرار داشته باشد به همين خاطر كندو را در طرح هاي استاندارد و با اندازه ها ي استاندارد توليد مي كنند ولي با همه ي اين تفاصيل باز نوسانات رطوبت و دماي داخل كلني باعث پايين آمدن راندمان كلي زنبورستانها مي گردد. در اين شرايط زنبورداران به منظور كاهش تلفات مجبور به حفظ شرايط ايده آل درون كلني ها از طريق كوچ خواهند بود و هزينه هايي از جمله هزينه حمل و نقل، هزينه مكان جديد و ... به آن ها تحميل مي شود. در غير اين صورت آن ها مجبور به تغذيه دستي كندوها با شربت و خميرهاي مخصوص مي باشند(در زمستان) كه اين موضوع نيز هزينه بر خواهد بود. عده اي از زنبورداران نيز با توجه به تجربه شخصي خود و با استفاده از عايق كاري هاي دست ساز از كاهش بيش از حد دما در داخل كلني جلوگيري كرده و خسارات مربوطه را تا حد امكان كاهش داده و از افت بيش از حد جمعيت كلني مي كاهند و يا شركت هايي با ارائه كندو هاي پلاستيكي دو جداره و يا شيشه اي و ... توانسته اند مقدار تلفات را تا حدي كم كنند ولي مقدار تلفات در طول دوره سرما همچنان يكي از بزرگترين دغدغه هاي زنبورداران است. لذا نياز به ارائه سيستمي براي حفظ شرايط ايده آل درون كلني ها بدون نياز به تعويض و يا جابجايي كندو ما را برآن داشت تا به طراحي كندوي هوشمند بپردازيم.
دستگاه توليد پيوسته قند پختي به صورت اتوماتيك با اهداف توليد به صورت اتوماتيك و مداوم و كاهش ضايعات خورد شدن طراحي شده است. در اين دستگاه فرايند پخت، قالب ريزي، خنك سازي و خروج پساب به صورت پيوسته انجام شده و بدين صورت است كه ابتدا ماسكوييت در داخل قالب ها ريخته شده و پس از سرد شدن و تشكيل بلور هاي قند، پس آب از داخل ند جدا مي شود و در محل مربوطه كه در دستگاه تعبيه شده است سرازير مي شود. پس از اين مرحله، يعني بعد از گرفته شدن پساب در مسير قالب ها با عبور از روليك انتهايي، با توجه به طراحي لولايي مكعب ها، قالب باز مي شود و اماده خروج قند از قالب ها ميگردد به منظور خروج راحت ترقند در اين قسمت بر روي روليك انتهايي دريچه هاي خروجي هوا قرار گرفته تا از سوراخ انتهاي قالب به پشت قند فشار وارد كرده و ان را از قالب جدا كند. بعد از خروج قند از قالب ها، قند ها روي يك نوار نقاله ريخته مي شود و وارد تونل گرمكن شده و توسط شك هاي حرارتي به سرعت خشك شده و اماده بسته بندي مي گردد.
موارد یافت شده: 10