لیست اختراعات علي حبيبي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1390/03/24
تاریخ ثبت: 1390/04/27
خلاصه اختراع:

با توجه به وجود مشكلات قابل توجه در مصرف بي رويه انرژي و ضرورت اقدامات لازم براي كاهش مصرف انرژي در منازل ، ادارات ، سازمانها و كارخانجات از يك طرف و از طرف ديگر با توجه به افزايش هزينه هاي انرژي و بالا بودن قيمت هاي انرژي سيستمي هوشمند طراحي و ساخته شده كه اين سيستم مي تواند روشناييي را در منازل ادارات كارخانجات بطور هوشمند با توجه به برنامه ريزي ويژه كنترل نمايد. اين سيستم داراي بخش كنترلر ميكرو سنسورهاي حرارتي مانيتور نمايشگر كنترل سوئيچهاي كنترل تغذيه و ... مي باشد. سيستم در بخش كنترل و برنامه پذيري اطلاعات مي تواند اطلاعات مربوط به روشنايي از قبيل زمان روشن / خاموش شدن ساعتهاي اوج مصرف روشن شدن در زمان حضور فرد و خاموش شدن در زمان عدم حضور فرد و ... را دريافت و مطابق با برنامه ريزي خاص فعاليتهاي لازم را انجام دهد و با استفاده از كنترل از راه دور نيز مي توان سيستم را كنترل نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/18
تاریخ ثبت: 1390/04/14
مخترع/مخترعان: سيدعلي حبيبيان نژاد
خلاصه اختراع:

‏كربن فعال با توجه به سطح ويژه بسيار بالاي آن و پايداري در دماهاي زياد، البته در محيط هاي غير اكسيدي، كاربرد فراواني دارد. در بسياري از منابع از روش رسوب گذاري تر، به علت ارزاني و سادگي، براي نشاندن فلزات فعال كاتاليستي بر روي سطح كربن فعال استفاده كرده اند. در اين اختراع روشي نوين در نشاندن ذرات كاتاليستي استفاده شده بدين صورت كه به جاي استفاده از كربن فعال از كربن حاصل از خشك كردن و متعاقب آن تجزيه و كربناسيون يك رزين فنولي بهره گرفته شده است و در عمليات توليد كربن فعال و نشاندن فلزات فعال در يك فرايند تجميع شده اند. در نهايت امر نتايج اين روش و روش رسوب گذاري بر روي بستر كربن فعال با هم مقايسه گشته و اين نتيجه حاصل شد كه روش پيش رو نتايج مطلوب تر و هزينه بسيار كمتري را دربر خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/14
تاریخ ثبت: 1390/03/23
مخترع/مخترعان: سيدعلي حبيبيان نژاد
خلاصه اختراع:

‏كاربيد سيليسيوم بدليل خواص مكانيكي و حرارتي مطلوب، به عنوان ماده اصلي و يا تقويت كننده به طور گسترده ‏در بسياري از صنايع مورد مصرف قرار مي گيرد. در اين اختراع روش CVD ‏معمولي انتخاب گرديده و با مواد اوليه كربن فعال گاز هيدروژن و تتراكلريد سيليسيوم نانو الياف SiC ‏بو روي سطح كربن SIC ‏توليد شده است. از كاتاليست در اين اختراع به منظور تسريع در روند انجام واكنش استفاده گرديده. با بهره گيري از يك راكتور بستر ثابت و در فشار اتمسفريك نانو اليافي با طول بيش از ٢٠٠ ‏- ۵٠ ‏ميكرو متر و قطري كمتر از 160 نانو مترتوليد شده اند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/15
تاریخ ثبت: 1389/09/21
خلاصه اختراع:

طراحی و ساخت ویترین الکترونیکی و آسانسوری هوشمند مجهز به سنسورهای حفاظتی و با قابلیت‌های ویژه

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/27
تاریخ ثبت: 1391/07/02
خلاصه اختراع:

در دهه گذشته ورود آلاينده ها با منشاء انساني مانند فلزات سنگين به داخل محيط زيست، به مقدار زيادي افزايش يافته است كه به عنوان يك خطر جدي براي حيات محيط هاي آبي بشمار مي آيند. فلزات سنگين در مقياس وسيع، از منابع طبيعي و انسان وارد محيط زيست مي شوند. ميزان ورود اين فلزات سنگين به داخل محيط زيست، متجاوز از ميزاني است كه به وسيله فرايند هاي طبيعي برداشت مي شوند. بنابراين تجمع فلزات سنگين در محيط زيست يكي از مشكلات انسان ها در جوامع مدرن مي باشد. صنايع مختلفي از قبيل معادن فلزي تا كامپيوتر و الكترونيك، كارخانجات توليد كود شيميايي، رنگرزي، نساجي، توليد سلاح، و نيروگاه¬هاي حرارتي و ... در توليد آلودگي¬هاي حاوي فلزات سنگين سهيم¬اند. اگر چه ايران جزء محدود كشور¬هايي است كه حفاظت محيط زيست يكي از اصول قانون اساسي آن مي¬باشد. اما متاسفانه با مشكلات زيست محيطي زيادي مواجه است. بررسي كيفي آب در مناطق مختلف ايران از روند رو به وخامت كيفيت آنها حكايت دارد به طوري كه كيفيت منابع آبي در بعضي از مناطق كشور به شدت تنزل يافته و اين پديده باعث مشكلات متعددي خواهد شد. سرب و كادميم، به طور كلي باعث اختلالات عصبي ، انواع سرطان¬ها، فقر مواد مغذي، بر هم خوردن تعادل هورمون¬ها، چاقي، سقط جنين، اختلالات تنفسي، قلبي، عروقي، آسيب به كبد و در موارد حاد مرگ از نتايج اثرات ورود اين فلزات سنگين به بدن انسان مي باشد. در اين مطالعه نانوساختاركربني3 -CMKبا استفاده از SBA-15 به عنوان قالب سيليكاتي و ساكاروز به عنوان پيش ماده كربني سنتز شد و به منظور ايجاد گزينش پذيري و افزايش بر همكنش بين گونه¬هاي جذب شونده و جاذب، سطح اين جاذب براي اولين بار با عامل طبيعي آمينواسيد سيستئين اصلاح گرديد. عاملدار كردن سطح ساختارهاي مزوپروس خواص شيميايي متفاوتي به جاذب مي¬دهد و سبب مي¬شود علاوه بر پتانسيل بالاي جذبي ناشي از حضور تخلخل در جاذب، برهمكنش بهينه بين جاذب و جذب شونده به وجود آيد. جاذب¬هاي سنتز شده با روش¬هاي شناسايي معمول مانند تكنيك جذب- واجذب نيتروژن (BET)، پراش اشعه ايكس (XRD)، اسپكتروسكوپي زير قرمز تبديل فوريه (FT-IR)، ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM) و آناليز حرارتي (TGA) بررسي و سنتز تركيبات مورد نظر تاييد گرديد و از آن به عنوان جاذب براي حذف دو فلز كادميم و سرب از محيط هاي آبي مورد استفاده قرار گرفت. پارامتر هاي مؤثر بر فرايند جذب از قبيل زمان تعادل،pH محلول، مقدار جاذب، و اثر غلظت اوليه جذب شونده مورد مطالعه و بررسي قرار گرفت. جاذب سنتز شده گنجايش جذب بالاي 196و 188 ميلي گرم بر گرم را به ترتيب براي سرب و كادميم نشان داد.

تاریخ اظهارنامه: 1380/12/20
تاریخ ثبت: 1381/06/20
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1380/12/20
تاریخ ثبت: 1381/06/20
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1380/07/03
مالک/مالکان: علي حبيبي
تاریخ ثبت: 1381/01/05
مخترع/مخترعان: علي حبيبي
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

موارد یافت شده: 12