لیست اختراعات علي ي
در صنعت در الكتروموتورهايي كه محور انتقال نيرو تسمه است و از چند تسمه استفاده شده است در هنگام پاره شدن يكي از تسمه ها نيرو روي تسمه هاي ديگر انتقال يافته و باعث پاره شدن و يا معيوب شدن و يا در صورت نبود تسمه ها موتور در حالت بي باري كار مي كند. دستگاه شامل 3 قسمت عبارتند از پايه، غلتك به همراه بازوي آن، سوئيچ. 4 غلتك سوئيچ بر روي 4 تسمه حركتي قرار مي گيرد و همراه با حركت تسمه ها مي غلتد. هر بازو بر روي يك پايه قرار مي گيرد كه متصل به پايه اصلي دستگاه مي باشد. با پاره شدن يا شل شدن يكي از تسمه ها فنر بين بازو و پايه بازو آن بازو را ساعت گرد مي چرخاند و با توجه به در نظر گرفتن يك قلاب براي هر بازو حركت ساعت گرد غلتك باعث بالا آوردن اهرم سوئيچ با استفاده از يك ميله و جدا شدن اتصال سوئيچ مي شود. قلاب هر بازو باعث مي شود كه در صورت پاره شدن هر يك از تسمه ها برق قطع شود. اين قطع شدن برق مانع از ادامه كار الكترو موتور مي شود همين طور اين قطعي هشدار لازم را به تعميركار مي دهد تا تسمه پاره شده الكترو موتور يا آسانسور را تعويض كند.
نانوكامپوزيتهاي (استايرن-بوتيل اكريلات)/ مونت موريلونيت ترجيحا Cloisite 30B با درصد جامد بالا و درصد بالا از خاك رس سنتز شد. مطالعات مورفولوژيكي ثابت نمود كه با افزايش تركيب درصدها ميزان كپسول شدن خاك رس و همچنين ميزان ورقه ورقه شدن صفحات خاك رس تغيير كرده است. اين اختراع تأييد كرد كه ساختارهاي كپسوله و پيكرينگ با كنترل شرايط قابل تهيه است. اينگونه لاتكسها به دليل خواص نفوذ ناپذيري و غير تراوايي مي توانند براي صنايع بسته بندي و نانوپوشش هاي عايق كننده استفاده شوند.
پاره شدن تسمه ها يكي از مشكلات اساسي در سيستم هاي انتقال قدرت تسمه¬اي است كه باعث ايجاد خسارت هاي مختلف و توقف دستگاه مي شود. اين پاره شدن كه بعضي اوقات به علت شل شدن و يا ارتعاش بيش از حد تسمه است مي تواند صدمات جبران ناپذير جاني نيز به همراه داشته باشد. براي تشخيص اين پاره شدگي نياز به سيستم هايي است كه به محض پاره شدن جريان برق را قطع كند. روش مرسوم به صورت بازديد چشمي و سوئيچ هاي معمولي براي قطع برق است. در هر صورت اين روش ها قادر به ريگلاژ تسمه نيستند. براي حل اين مشكل، دستگاهي ارائه شده كه همزمان مي تواند ريگلاژ تسمه را به خوبي انجام دهد و در صورت پاره شدن و يا شلي بيش از اندازه تسمه، مي تواند جريان برق را قطع كند.
معمولاٌ در سيستم هاي پليمري، از يك عامل پايداركننده حرارتي استفاده مي شود تا پايداري نهايي محصول افزايش يابد و در حين سرويس دهي محصول از بين نرود. به كار بردن بعضي از مواد پايداركننده باعث كاهش برخي از خواص پليمر توليد شده و همچنين منجر به خطرات زيست محيطي و توليد مواد سمي و مضر مي گردد. در اين سيستم فنيلن ترفتالآميد با ويسكوزيته ذاتي 1 تا 3، براي پايداري حرارتي امولسيون حاوي فاز پراكنده ي مونومر استايرن در فاز پيوسته ي آبي استفاده شد و سپس پليمريزاسيون انجام شد. به وسيله ي آزمونهاي TGA، DTG و FTIR (شكلهاي 7 - 2) تهيه ي ذرات پليمري پلي استايرن با افزايش مقاومت حرارتي نسبت به پلي استايرن خالص در اين روش اثبات شد.
موارد یافت شده: 7