لیست اختراعات غلامحسین شهیدی بنجار


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1395/11/09
تاریخ ثبت: 1398/10/10
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع معدن‌كاوي، كشاورزي، آب و فاضلاب و زيست‌محيطي مي باشد. منظور با استفاده از حل پلي¬استايرن در محلول كلروفورم و پخش آن در سطح آب پليمري ايجاد گرديد كه اين پليمر بستري جهت پخش الكل‌هاي چرب به شمار مي‌رود. به‌اين‌ترتيب الكل‌هاي چرب بر روي پليمر نازك لايه پلي¬استايرن در سطح آب مي نشيند و تركيب اين دو ماده منجر به افزايش زمان تداوم و همچنين افزايش مقاومت لايه سطحي در برابر استرس باد خواهد شد. شايان ذكر است تهيه و استفاده از اين ماده در راستاي كنترل تبخير براي اولين بار انجام شده و تاكنون مطالعه مشابه اي در اين زمينه در داخل و خارج از كشور صورت نگرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/09
تاریخ ثبت: 1398/11/13
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع، معدن‌كاوي، كشاورزي، آب و فاضلاب و زيست‌محيطي مي باشد. تاكنون تكنيك¬هاي مختلفي در كاهش ميزان تبخير از سطوح روباز ارائه و مورد بررسي قرار گرفته است. در روش ابداعي حاضر كه با هدف جلوگيري از هدر رفت و تبخير آب از مخازن و سطوح روباز آبي و همچنين پسماندهاي اسيدي و فاضلاب‌ها در مجتمع مس سرچشمه انجام گرفته است، از رزين پلي ونيل بوتيرال به‌عنوان پوشش كاهنده تبخير استفاده شده است. اين رزين در كنار الكل‌هاي چرب علاوه بر افزايش كارايي منوليرها در كاهش ميزان تبخير، دوام و ماندگاري اين الكل ها را در سطح آب نيز افزايش مي‌دهد.

تاریخ ثبت: 1392/03/26
خلاصه اختراع:

روش معمول ايجاد نانو ذرات طلا استفاده از مواد شيميايي مي باشد كه از نظر محيط زيستي امن نيستند و شامل ناخالصي هاي سمي است. توليد نانو ذرات به روش مصنوعي بسيار هزينه¬بر و وقت¬گير مي¬باشد و همچنين در هنگام سنتز، ذرات بزرگتر نيز توليد مي¬شود. لذا در اين تحقيق تلاش مي¬شود با استفاده از اكتينوميست¬ها، نانوذرات طلا باروشي بسيار ساده و كم هزينه توليد شود. اين روش استحصال در مقايسه با روشهاي كلاسيك، اقتصادي، آسان و علاوه بر دارا بودن راندمان بالاتر، از نظر استانداردهاي زيست محيطي نيز مقبول تراست. استفاده از روشهاي كلاسيك استخراج فلزات اغلب داراي مخاطرات زيست محيطي است. زيرا اين روشها موجب آلودگي منابع آب، خاك و هوا ميگردند و چه بسا ساختار طبيعي اكوسيستم مناطق وسيعي از پيرامون خود را تخريب مي كنند. در فن¬آوري¬هاي نوين بيوتكنولوژيكي و استفاده از ميكروارگانيزم¬ها در فرآوري مواد، سلامت و پايداري محيط زيست از مزاياي اصلي محسوب ميشود. كاربرد نانو ذرات طلا در صنايع گوناگون و پزشكي وسيع بوده و ازنظر بازار جهاني مشتريان فراوان دارد. در اين تحقيق با روشي بسيار آسان و كم هزينه و با استفاده از گونه Streptomyces coelicolor و محلول HAuCl4 قادر به توليد نانوذرات طلا با اشكال و اندازه هاي مختلف شديم. روشهاي صنعتي و شيميايي هزينه بر مي باشند و از مواد شيميايي مضر براي محيط زيست استفاده مي كنند و همچنين علاوه بر ابعاد مورد نظر و كاربردي، نانوذراتي با ابعادي بزرگتر و بيهوده را توليد مي كنند و همچنين قادر به توليد نانوذرات با ثبات نمي باشند. در اين روش نانوذرات توليد شده كاملا ثبات خود را براي مدت زيادي حفظ مي كنند. امروزه نانوذرات طلا در زمينه هاي متعددي از علوم، حيرت دانشمندان را برانگيختند. برخي از كاربردهاي نانوذرات طلا عبارتند از: توليد مواد كامپوزيت، كامپوزيت‌هاي ساختاري، كاتاليزورها، روكش‌ها، افزودني‌هاي سوخت و مواد منفجره، ساينده‌ها، باتري‌ها و پيل‌هاي سوختي، صرفه جويي در انرژي براي وسايل نقليه، توسعه انرژي¬هاي تجديد¬پذير، كاهش آلودگي، تصفيه آب، مصالح ساختماني، لوازم آرايشي، نساجي، الكترونيك، رنگ، جوهر، روان‌كننده‌ها، محافظت‌كننده‌ها و سنسورها، كاربرد نانو ذرات در صنايع بسته بندي، پزشكي (خاصيت ضد ميكروبي (نقره )، تشخيص مولكول¬هاي زيستي (طلا)، تحويل دارو (كربن)، داروسازي، آناليز زيستي، تشخيص پزشكي، برچسب-هاي زيستي فلورسانت، رديابي پروتئين¬ها، رديابي پاتوژن¬ها، مهندسي كشت بافت، جداسازي و خالص سازي سلول¬ها و مولكول¬هاي زيستي، تخريب تومور با حرارت (هايپرترمي)، كاوش ساختار¬هاي DNA، افزايش كنتراست در مطالعات MRI] Phagokinetic] و غيره كه از جمله كاربردهاي نانو¬ذرات طلا مي¬باشند.

تاریخ ثبت: 1392/03/26
خلاصه اختراع:

روش معمول ايجاد نانو ذرات طلا استفاده از مواد شيميايي مي باشد كه از نظر محيط زيستي امن نيستند و شامل ناخالصي هاي سمي است. توليد نانو ذرات به روش مصنوعي بسيار هزينه¬بر و وقت¬گير مي¬باشد و همچنين در هنگام سنتز، ذرات بزرگتر نيز توليد مي¬شود. لذا در اين تحقيق تلاش مي¬شود با استفاده از اكتينوميست¬ها، نانوذرات طلا باروشي بسيار ساده و كم هزينه توليد شود. اين روش استحصال در مقايسه با روشهاي كلاسيك، اقتصادي، آسان و علاوه بر دارا بودن راندمان بالاتر، از نظر استانداردهاي زيست محيطي نيز مقبول تراست. استفاده از روشهاي كلاسيك استخراج فلزات اغلب داراي مخاطرات زيست محيطي است. زيرا اين روشها موجب آلودگي منابع آب، خاك و هوا ميگردند و چه بسا ساختار طبيعي اكوسيستم مناطق وسيعي از پيرامون خود را تخريب مي كنند. در فن¬آوري¬هاي نوين بيوتكنولوژيكي و استفاده از ميكروارگانيزم¬ها در فرآوري مواد، سلامت و پايداري محيط زيست از مزاياي اصلي محسوب ميشود. كاربرد نانو ذرات طلا در صنايع گوناگون و پزشكي وسيع بوده و ازنظر بازار جهاني مشتريان فراوان دارد. در اين تحقيق با روشي بسيار آسان و كم هزينه و با استفاده از گونه Streptomyces sp. 6G6 و محلول HAuCl4 قادر به توليد نانوذرات طلا با اشكال و اندازه هاي مختلف شديم. روشهاي صنعتي و شيميايي هزينه بر مي باشند و از مواد شيميايي مضر براي محيط زيست استفاده مي كنند و همچنين علاوه بر ابعاد مورد نظر و كاربردي، نانوذراتي با ابعادي بزرگتر و بيهوده را توليد مي كنند و همچنين قادر به توليد نانوذرات با ثبات نمي باشند. در اين روش نانوذرات توليد شده كاملا ثبات خود را براي مدت زيادي حفظ مي كنند. امروزه نانوذرات طلا در زمينه هاي متعددي از علوم، حيرت دانشمندان را برانگيختند. برخي از كاربردهاي نانوذرات طلا عبارتند از: توليد مواد كامپوزيت، كامپوزيت‌هاي ساختاري، كاتاليزورها، روكش‌ها، افزودني‌هاي سوخت و مواد منفجره، ساينده‌ها، باتري‌ها و پيل‌هاي سوختي، صرفه جويي در انرژي براي وسايل نقليه، توسعه انرژي¬هاي تجديد¬پذير، كاهش آلودگي، تصفيه آب، مصالح ساختماني، لوازم آرايشي، نساجي، الكترونيك، رنگ، جوهر، روان‌كننده‌ها، محافظت‌كننده‌ها و سنسورها، كاربرد نانو ذرات در صنايع بسته بندي، پزشكي (خاصيت ضد ميكروبي (نقره )، تشخيص مولكول¬هاي زيستي (طلا)، تحويل دارو (كربن)، داروسازي، آناليز زيستي، تشخيص پزشكي، برچسب-هاي زيستي فلورسانت، رديابي پروتئين¬ها، رديابي پاتوژن¬ها، مهندسي كشت بافت، جداسازي و خالص سازي سلول¬ها و مولكول¬هاي زيستي، تخريب تومور با حرارت (هايپرترمي)، كاوش ساختار¬هاي DNA، افزايش كنتراست در مطالعات MRI] Phagokinetic] و غيره كه از جمله كاربردهاي نانو¬ذرات طلا مي¬باشند.

تاریخ ثبت: 1392/03/26
خلاصه اختراع:

روش معمول ايجاد نانو ذرات طلا استفاده از مواد شيميايي مي باشد كه از نظر محيط زيستي امن نيستند و شامل ناخالصي هاي سمي است. توليد نانو ذرات به روش مصنوعي بسيار هزينه¬بر و وقت¬گير مي¬باشد و همچنين در هنگام سنتز، ذرات بزرگتر نيز توليد مي¬شود. لذا در اين تحقيق تلاش مي¬شود با استفاده از اكتينوميست¬ها، نانوذرات طلا باروشي بسيار ساده و كم هزينه توليد شود. اين روش استحصال در مقايسه با روشهاي كلاسيك، اقتصادي، آسان و علاوه بر دارا بودن راندمان بالاتر، از نظر استانداردهاي زيست محيطي نيز مقبول تراست. استفاده از روشهاي كلاسيك استخراج فلزات اغلب داراي مخاطرات زيست محيطي است. زيرا اين روشها موجب آلودگي منابع آب، خاك و هوا ميگردند و چه بسا ساختار طبيعي اكوسيستم مناطق وسيعي از پيرامون خود را تخريب مي كنند. در فن¬آوري¬هاي نوين بيوتكنولوژيكي و استفاده از ميكروارگانيزم¬ها در فرآوري مواد، سلامت و پايداري محيط زيست از مزاياي اصلي محسوب ميشود. كاربرد نانو ذرات طلا در صنايع گوناگون و پزشكي وسيع بوده و ازنظر بازار جهاني مشتريان فراوان دارد. در اين تحقيق با روشي بسيار آسان و كم هزينه و با استفاده از گونه Streptomyces rochei strain T170 و محلول HAuCl4 قادر به توليد نانوذرات طلا با اشكال و اندازه هاي مختلف شديم. روشهاي صنعتي و شيميايي هزينه بر مي باشند و از مواد شيميايي مضر براي محيط زيست استفاده مي كنند و همچنين علاوه بر ابعاد مورد نظر و كاربردي، نانوذراتي با ابعادي بزرگتر و بيهوده را توليد مي كنند و همچنين قادر به توليد نانوذرات با ثبات نمي باشند. در اين روش نانوذرات توليد شده كاملا ثبات خود را براي مدت زيادي حفظ مي كنند. امروزه نانوذرات طلا در زمينه هاي متعددي از علوم، حيرت دانشمندان را برانگيختند. برخي از كاربردهاي نانوذرات طلا عبارتند از: توليد مواد كامپوزيت، كامپوزيت‌هاي ساختاري، كاتاليزورها، روكش‌ها، افزودني‌هاي سوخت و مواد منفجره، ساينده‌ها، باتري‌ها و پيل‌هاي سوختي، صرفه جويي در انرژي براي وسايل نقليه، توسعه انرژي¬هاي تجديد¬پذير، كاهش آلودگي، تصفيه آب، مصالح ساختماني، لوازم آرايشي، نساجي، الكترونيك، رنگ، جوهر، روان‌كننده‌ها، محافظت‌كننده‌ها و سنسورها، كاربرد نانو ذرات در صنايع بسته بندي، پزشكي (خاصيت ضد ميكروبي (نقره )، تشخيص مولكول¬هاي زيستي (طلا)، تحويل دارو (كربن)، داروسازي، آناليز زيستي، تشخيص پزشكي، برچسب-هاي زيستي فلورسانت، رديابي پروتئين¬ها، رديابي پاتوژن¬ها، مهندسي كشت بافت، جداسازي و خالص سازي سلول¬ها و مولكول¬هاي زيستي، تخريب تومور با حرارت (هايپرترمي)، كاوش ساختار¬هاي DNA، افزايش كنتراست در مطالعات MRI] Phagokinetic] و غيره كه از جمله كاربردهاي نانو¬ذرات طلا مي¬باشند.

تاریخ ثبت: 1392/04/09
خلاصه اختراع:

روش معمول ايجاد نانو ذرات طلا استفاده از مواد شيميايي مي باشد كه از نظر محيط زيستي امن نيستند و شامل ناخالصي هاي سمي است. توليد نانو ذرات به روش مصنوعي بسيار هزينه¬بر و وقت¬گير مي¬باشد و همچنين در هنگام سنتز، ذرات بزرگتر نيز توليد مي¬شود. لذا در اين تحقيق تلاش مي¬شود با استفاده از اكتينوميست¬ها، نانوذرات طلا باروشي بسيار ساده و كم هزينه توليد شود. اين روش استحصال در مقايسه با روشهاي كلاسيك، اقتصادي، آسان و علاوه بر دارا بودن راندمان بالاتر، از نظر استانداردهاي زيست محيطي نيز مقبول تراست. استفاده از روشهاي كلاسيك استخراج فلزات اغلب داراي مخاطرات زيست محيطي است. زيرا اين روشها موجب آلودگي منابع آب، خاك و هوا ميگردند و چه بسا ساختار طبيعي اكوسيستم مناطق وسيعي از پيرامون خود را تخريب مي كنند. در فن¬آوري¬هاي نوين بيوتكنولوژيكي و استفاده از ميكروارگانيزم¬ها در فرآوري مواد، سلامت و پايداري محيط زيست از مزاياي اصلي محسوب ميشود. كاربرد نانو ذرات طلا در صنايع گوناگون و پزشكي وسيع بوده و ازنظر بازار جهاني مشتريان فراوان دارد. در اين تحقيق با روشي بسيار آسان و كم هزينه و با استفاده از گونه Streptomyces violascens strain G8A-24 و محلول HAuCl4 قادر به توليد نانوذرات طلا با اشكال و اندازه هاي مختلف شديم. روشهاي صنعتي و شيميايي هزينه بر مي باشند و از مواد شيميايي مضر براي محيط زيست استفاده مي كنند و همچنين علاوه بر ابعاد مورد نظر و كاربردي، نانوذراتي با ابعادي بزرگتر و بيهوده را توليد مي كنند و همچنين قادر به توليد نانوذرات با ثبات نمي باشند. در اين روش نانوذرات توليد شده كاملا ثبات خود را براي مدت زيادي حفظ مي كنند. امروزه نانوذرات طلا در زمينه هاي متعددي از علوم، حيرت دانشمندان را برانگيختند. برخي از كاربردهاي نانوذرات طلا عبارتند از: توليد مواد كامپوزيت، كامپوزيت‌هاي ساختاري، كاتاليزورها، روكش‌ها، افزودني‌هاي سوخت و مواد منفجره، ساينده‌ها، باتري‌ها و پيل‌هاي سوختي، صرفه جويي در انرژي براي وسايل نقليه، توسعه انرژي¬هاي تجديد¬پذير، كاهش آلودگي، تصفيه آب، مصالح ساختماني، لوازم آرايشي، نساجي، الكترونيك، رنگ، جوهر، روان‌كننده‌ها، محافظت‌كننده‌ها و سنسورها، كاربرد نانو ذرات در صنايع بسته بندي، پزشكي (خاصيت ضد ميكروبي (نقره )، تشخيص مولكول¬هاي زيستي (طلا)، تحويل دارو (كربن)، داروسازي، آناليز زيستي، تشخيص پزشكي، برچسب-هاي زيستي فلورسانت، رديابي پروتئين¬ها، رديابي پاتوژن¬ها، مهندسي كشت بافت، جداسازي و خالص سازي سلول¬ها و مولكول¬هاي زيستي، تخريب تومور با حرارت (هايپرترمي)، كاوش ساختار¬هاي DNA، افزايش كنتراست در مطالعات MRI] Phagokinetic] و غيره كه از جمله كاربردهاي نانو¬ذرات طلا مي¬باشند.

تاریخ ثبت: 1392/04/09
خلاصه اختراع:

روش معمول ايجاد نانو ذرات طلا استفاده از مواد شيميايي مي باشد كه از نظر محيط زيستي امن نيستند و شامل ناخالصي هاي سمي است. توليد نانو ذرات به روش مصنوعي بسيار هزينه¬بر و وقت¬گير مي¬باشد و همچنين در هنگام سنتز، ذرات بزرگتر نيز توليد مي¬شود. لذا در اين تحقيق تلاش مي¬شود با استفاده از اكتينوميست¬ها، نانوذرات طلا باروشي بسيار ساده و كم هزينه توليد شود. اين روش استحصال در مقايسه با روشهاي كلاسيك، اقتصادي، آسان و علاوه بر دارا بودن راندمان بالاتر، از نظر استانداردهاي زيست محيطي نيز مقبول تراست. استفاده از روشهاي كلاسيك استخراج فلزات اغلب داراي مخاطرات زيست محيطي است. زيرا اين روشها موجب آلودگي منابع آب، خاك و هوا ميگردند و چه بسا ساختار طبيعي اكوسيستم مناطق وسيعي از پيرامون خود را تخريب مي كنند. در فن¬آوري¬هاي نوين بيوتكنولوژيكي و استفاده از ميكروارگانيزم¬ها در فرآوري مواد، سلامت و پايداري محيط زيست از مزاياي اصلي محسوب ميشود. كاربرد نانو ذرات طلا در صنايع گوناگون و پزشكي وسيع بوده و ازنظر بازار جهاني مشتريان فراوان دارد. در اين تحقيق با روشي بسيار آسان و كم هزينه و با استفاده از گونه Streptomyces virginiae strain TSR37 و محلول HAuCl4 قادر به توليد نانوذرات طلا با اشكال و اندازه هاي مختلف شديم. روشهاي صنعتي و شيميايي هزينه بر مي باشند و از مواد شيميايي مضر براي محيط زيست استفاده مي كنند و همچنين علاوه بر ابعاد مورد نظر و كاربردي، نانوذراتي با ابعادي بزرگتر و بيهوده را توليد مي كنند و همچنين قادر به توليد نانوذرات با ثبات نمي باشند. در اين روش نانوذرات توليد شده كاملا ثبات خود را براي مدت زيادي حفظ مي كنند. امروزه نانوذرات طلا در زمينه هاي متعددي از علوم، حيرت دانشمندان را برانگيختند. برخي از كاربردهاي نانوذرات طلا عبارتند از: توليد مواد كامپوزيت، كامپوزيت‌هاي ساختاري، كاتاليزورها، روكش‌ها، افزودني‌هاي سوخت و مواد منفجره، ساينده‌ها، باتري‌ها و پيل‌هاي سوختي، صرفه جويي در انرژي براي وسايل نقليه، توسعه انرژي¬هاي تجديد¬پذير، كاهش آلودگي، تصفيه آب، مصالح ساختماني، لوازم آرايشي، نساجي، الكترونيك، رنگ، جوهر، روان‌كننده‌ها، محافظت‌كننده‌ها و سنسورها، كاربرد نانو ذرات در صنايع بسته بندي، پزشكي (خاصيت ضد ميكروبي (نقره )، تشخيص مولكول¬هاي زيستي (طلا)، تحويل دارو (كربن)، داروسازي، آناليز زيستي، تشخيص پزشكي، برچسب-هاي زيستي فلورسانت، رديابي پروتئين¬ها، رديابي پاتوژن¬ها، مهندسي كشت بافت، جداسازي و خالص سازي سلول¬ها و مولكول¬هاي زيستي، تخريب تومور با حرارت (هايپرترمي)، كاوش ساختار¬هاي DNA، افزايش كنتراست در مطالعات MRI] Phagokinetic] و غيره كه از جمله كاربردهاي نانو¬ذرات طلا مي¬باشند.

تاریخ ثبت: 1392/03/27
خلاصه اختراع:

روش معمول ايجاد نانو ذرات طلا استفاده از مواد شيميايي مي باشد كه از نظر محيط زيستي امن نيستند و شامل ناخالصي هاي سمي است. توليد نانو ذرات به روش مصنوعي بسيار هزينه¬بر و وقت¬گير مي¬باشد و همچنين در هنگام سنتز، ذرات بزرگتر نيز توليد مي¬شود. لذا در اين تحقيق تلاش مي¬شود با استفاده از اكتينوميست¬ها، نانوذرات طلا باروشي بسيار ساده و كم هزينه توليد شود. اين روش استحصال در مقايسه با روشهاي كلاسيك، اقتصادي، آسان و علاوه بر دارا بودن راندمان بالاتر، از نظر استانداردهاي زيست محيطي نيز مقبول تراست. استفاده از روشهاي كلاسيك استخراج فلزات اغلب داراي مخاطرات زيست محيطي است. زيرا اين روشها موجب آلودگي منابع آب، خاك و هوا ميگردند و چه بسا ساختار طبيعي اكوسيستم مناطق وسيعي از پيرامون خود را تخريب مي كنند. در فن¬آوري¬هاي نوين بيوتكنولوژيكي و استفاده از ميكروارگانيزم¬ها در فرآوري مواد، سلامت و پايداري محيط زيست از مزاياي اصلي محسوب ميشود. كاربرد نانو ذرات طلا در صنايع گوناگون و پزشكي وسيع بوده و ازنظر بازار جهاني مشتريان فراوان دارد. در اين تحقيق با روشي بسيار آسان و كم هزينه و با استفاده از گونهStreptomyces mutabilis strain 13676F و محلول HAuCl4 قادر به توليد نانوذرات طلا با اشكال و اندازه هاي مختلف شديم. روشهاي صنعتي و شيميايي هزينه بر مي باشند و از مواد شيميايي مضر براي محيط زيست استفاده مي كنند و همچنين علاوه بر ابعاد مورد نظر و كاربردي، نانوذراتي با ابعادي بزرگتر و بيهوده را توليد مي كنند و همچنين قادر به توليد نانوذرات با ثبات نمي باشند. در اين روش نانوذرات توليد شده كاملا ثبات خود را براي مدت زيادي حفظ مي كنند. امروزه نانوذرات طلا در زمينه هاي متعددي از علوم، حيرت دانشمندان را برانگيختند. برخي از كاربردهاي نانوذرات طلا عبارتند از: توليد مواد كامپوزيت، كامپوزيت‌هاي ساختاري، كاتاليزورها، روكش‌ها، افزودني‌هاي سوخت و مواد منفجره، ساينده‌ها، باتري‌ها و پيل‌هاي سوختي، صرفه جويي در انرژي براي وسايل نقليه، توسعه انرژي¬هاي تجديد¬پذير، كاهش آلودگي، تصفيه آب، مصالح ساختماني، لوازم آرايشي، نساجي، الكترونيك، رنگ، جوهر، روان‌كننده‌ها، محافظت‌كننده‌ها و سنسورها، كاربرد نانو ذرات در صنايع بسته بندي، پزشكي (خاصيت ضد ميكروبي (نقره )، تشخيص مولكول¬هاي زيستي (طلا)، تحويل دارو (كربن)، داروسازي، آناليز زيستي، تشخيص پزشكي، برچسب-هاي زيستي فلورسانت، رديابي پروتئين¬ها، رديابي پاتوژن¬ها، مهندسي كشت بافت، جداسازي و خالص سازي سلول¬ها و مولكول¬هاي زيستي، تخريب تومور با حرارت (هايپرترمي)، كاوش ساختار¬هاي DNA، افزايش كنتراست در مطالعات MRI] Phagokinetic] و غيره كه از جمله كاربردهاي نانو¬ذرات طلا مي¬باشند.

موارد یافت شده: 10