لیست اختراعات كمال محمدي
دراين اختراع ما روش شيميايي را كه عموما از مواد اسيدي و اكسيدكننده هاي قوي و خطرناك همچون اسيد سولفوريك، اسيد نيتريك و... استفاده مي شود با روشي منحصر به فرد كه شامل لايه برداري مكانيكي و همچنين بهره گيري از اثر هم افزايي نانو حباب هاي پرانرژي و نمك هاي ارزان قيمت همچون نمك طعام مي باشد و همچنين امكان توليد ماده گرافن را در مقياسي فراتر از مقياس آزمايشگاهي فراهم مي سازد جايگزين نموده ايم. استفاده از مواد اوليه اي همانندگرافيت، مواد فعال سطحي همچون SDS و نمك طعام بدليل هزينه هاي پايين براي توليد گرافن بسيار مقرون به صرفه ميباشد. اين عوامل باعث ميشود روش موجود نسبت به روشهاي ديگردر توليد نانوصفحات گرافن، سريع تر وراحت ترو كم هزينه تر باشد.
اين دستگاه به منظور توليد نانو لوله هاي كربني در مقياس آزمايشگاهي تا حد امكان كوچك، قابل حمل و ارزان طراحي شده است . از نكات مثبت آن مي توان به عايق ارتقا يافته به كمك فناوري نانو نام برد كه تاثير بسزايي در سبكي و قابل حمل بودن آن خواهد داشت. سيستم حرارتي و راكتور طوري انتخاب شده است تا ضمن صرفه جويي در مصرف برق تا 30 % محقق بتواند به طور مداوم سنتز داشته باشد. هرچند عمر راكتور نسبت به موارد مشابه طولاني تر مي باشد ولي اجزاي به كار رفته در آن طوري طراحي و ساخته شده است تا در صورت بروز عيب در آن نيازي به تعويض كامل راكتور نبوده و به راحتي مي تواند تعمير شود.راكتور به شكل چمداني بوده و لوله سنتز نانو لوله كربني از جنس كوارتز و كاملا شفاف و داراي تحمل دمايي بالا مي باشد ، بنابراين مي توان به راحتي لوله كوارتز را جايگذاري نمود و محصولات را مشاهده و مواد را در آن قرار داده شود. محقق قادر است تا به منظور افزايش توليد نانو لوله كربني و مطالعات خود راكتور را در زواياي مختلف تنظيم و ثابت نمايد. با توجه به امكان توليد و استفاده از گازهاي سمي و محترق در طول آزمايش سيستم طوري طراحي شده است كه در درجه اول گاز هاي به بيرون منتقل شود ولي در صورت نشت به فضاي آزمايشگاه سيستم هشدار خواهد داد. در صورت باز شدن در راكتور سيستم به طور اتومات قطع مي شود. دهانه ورودي لوله متغير ساخته شده تا اپراتور در صورت نياز قادر باشد تا از لوله هاي با قطر مختلف استفاده نمايد.
اين اختراع فرمولاسيون، فرايند توليد و بكارگيري يك افزودني مايع به عنوان بهبود دهنده خواص عملكردي مواد معدني شامل سيمان و گچ ميباشد. اين اختراع از چهار جزء اصلي پلي كربوكسيلات اتر، دي اتيلن گلايكول، محلول ضد خوردگي و محلول آبي تشكيل مي شود. اين تركيبات ميتوانند از به هم پيوستگي ذرات درشت مواد معدني به يكديگر جلوگيري كنند و با كاهش نيروي جاذبه بين ذرات و همچنين روانسازي، باعث جلوگيري از حركت دانه هاي نرم همراه با دانه هاي زبر و درشت به ويژه در جداكننده ها شده و لذا منجر به افزايش راندمان اين تجهيزات مي گردند. اين محصول به عنوان ارتقاءدهنده پارامترهاي خردايش موادمعدني جهت كاربرد در خردكننده هاي مكانيكي از نوع گلوله اي در كارخانجات فرآوري مواد معدني همچون كارخانجات سيمان و گچ، فرمولاسيون و توليد شده است.
مقدار قابل توجهي ازكل روغن (و چربي) مصرف شده در صنايع غذايي به صورت روغن مصرف نشده، زائد و يا روغن سوخته به محيط برگردانده ميشود. مديريت اين حجم از ضايعات روغني چالش قابل توجهي را به دليل مشكلات بهداشتي و محيط زيستي ايجاد ميكند . به علت قرار گرفتن روغن در معرض دماي بالا (در فرآيند سرخ كردن روغن) و تركيب آن با اكسيژن هوا و يا تجزيه بعضي از مولكولهاي آن، واكنشهاي شيميايي متعددي صورت ميگيرند و تركيبات جديد مختلفي تشكيل ميشوند . اين روغن هاي زائد و سوخته اگر در محيط زيست رها شوند و يا مديريت نا صحيحي براي بازيافت آنها صورت پذيرد، اثرات و پيامدهاي نامطلوبي از خود بجا ميگذارند. در اين اختراع طرحي نواورانه و نوين براي بازيافت و بكارگيري روغنهاي سوخته خوراكي كه جزء پسماند رستورانها و اغذيه فروشيها ميباشد ارائه گرديده است كه نه تنها اين پسماند معضل آفرين را به محصولي با ارزش تبديل ميكند، بلكه محصول نهايي كه نوعي جاذب نانوكامپوزيت ميباشد ميتواند جهت كاهش و حذف آلودگي هاي نفتي در دريا و مديريت آلودگي هاي نفتي مورد استفاده قرار گيرد. جاذب هاي پلي سولفيدي با كمك مواد بازيافتي و توليدي به روش ابداعي ميتواند داراي كاربردهاي مختلفي باشد. استفاده از مواد جاذب جز به صرفه ترين و اقتصادي ترين روش هاي حذف آلودگي نفتي محسوب ميشود. استفاده از مواد جاذب حاصل از ضايعات و پسماندهاي مختلف علاوه بر اينكه باعث حذف انواع آلاينده ها مخصوصا تركيبات نفتي در محيط زيست ميگردد مي تواند منجر به كاهش آلودگي هاي ناشي از سوزاندن و دفع اين مواد زايد نيز گردد. تركيب نانو كامپوزيت سنتز شده در اختراع حاضر با بهره گيري از پيش مادههاي ارزان قيمت و ضايعاتي همچون روغن هاي سوخته خوراكي نمونه كاربردي با قابليت صنعتي سازي بالا بوده كه در حوزه جذب آلاينده هاي آلي و لكه هاي نفتي در دريا، خاك و رودخانه ها كارايي خوبي داشته و تا 10 برابر وزن خود ظرفيت جذب خواهد داشت.
اختراع باعنوان فرآيندتوليدسريع نانوصفحات گرافني بابكارگيريPET وديگر ضايعات بطري هاي پلاستيكي،كه به علت رفع مشكلاتي من جمله زمان مورد نيازبالا، هزيه بالا، مواد شيميايي خطرناك،تجهيزات پيشرفته و....كه درتوليدگرافن كه اكثرا به روش هامر انجام ميشود،رخ داده است. ما روش شكست حرارتي بدون اكسيژن را در كوره سراميكي يا كوارتز در حضور گاز بي اثر نيتروژن و آرگون و يا اتوكلاوهاي تحت فشار تا 6 بار را براي تبديل ضايعات پلاستيكي به گرافن هاي با تعداد لايه كم استفاده نموده ايم.در شستشو و خالص سازي هم به جاي استفاده از مواد خطرناكي همچون پرمنگنات پتاسيم و اسيدنيتريك از تركيبي از اسيدسولفوريك وپراستيك اسيدجهت خالص سازي و لايه برداري شيميايي استفاده، ومشكلات ذكر شده رارفع نموده ايم. كاربرد:افزايش كارايي باتري هاي يون ليتيومي،سولفور، طول عمر بيشترآميزه هاي پليمري،انعطاف پذيري بالاتر و همچنين خواص مكانيكي و الاستيكي منحصربه فرد در مواد،ساخت توربين هاي بادي سبك،با دوام و مستحكم تر،كاربرد در پيشرفت صفحات و نمايشگرهاي لمسي و انعطاف پذير،كاربرد در نمايشگرهاي كريستال مايع(LCD) ،كاربرد در ديودهاي گسيل نور (LED) و ديودهاي ارگانيك گسيل نور (OLED)، ساخت جوهرهاي رسانا براي نانوپوشش هاي رسانا در سنسورهاي منعطف و ارزياب شرايط محيطي و بالاخره استفاده در وسايل ورزشي و در نتيجه سبك سازي و بهبود كارايي آنها
اخطار دهنده ترمز در موقع فشار پدال ترمز با شدت بالا و سرعت بالا در طي رانندگي در طول روز بارها و بارها پيش مي آيد كه از پدال ترمز بواي نگه داشتن خودرو استفاده شو د . بعلور معول با فشار دادن پدال ترمز چراغ ترمز پشت روشن مي شود كه خودروهاي پشتي با مشاهده روشن شدن اين چراغ . اگر در فاصله مناسبي با خودروي جلو يي باشند مي توانن سرعت و فاصله خود را تنظيم كنند و يا ا گر سرعت آنها نيز بالا بود در صورت امكان تغيير مسير مي دهند. عملكرد روشن شدن اين چراغ در سرعت هاي بالا و پايين يكي مي باشد ، به اين معني كه چه در سرعت هاي بالا و چه در سرعت هاي پايين راننده پدال ترمز را با هر قدرتي فشار دهد ، چراغ ترمز پشت روشن مي شود و در واقع اگر راننده خودروي پشتي ديد كافي نداشته باشد . نمي تواند درك كند كه راننده جلويي چرا ترمز نموده و يا اين ترمز براي كنترل موقت خودرو مي باشد يا اينكه به جهت سرعت با لاي ماشين جلويي و يا حتي تصادف با ماشين ديگري مي باشد . لذا مي توان با نصب يك سيستم كنتر لي ميزان شدت تر مز را با بقيه سيستم ها هماهنگ نمود. ، به اين معني كه هرگاه راننده در سرعت هاي بالا و يا در مواقعي كه با ديدن مانعي در مقابل پدال ترمز را با قدرت بالا فشار مي دهد چراغ فلاشر نيز روشن شود. . تفاوت روشن شدن چراغ ترمز با اين حالت در اين مي باشد كه راننده اگر پدال ترمز را بطور عادي و براي ترمز فشار دهد فقط چراغ ترمز روشن شود و اگر در سرعت بالا و با قدرت بالا در مواقع خاص پدال ترمز را فشار دهد چراغ فلاشر هم روشن شود. با فراگير شدن اين سيستم راننده خودرو هاي عقبي متوجه مي شوند كه خودروي جلويي يا سرعت بالايي دارد و يا با ماشين جلوتر خود فاصله بسيار نزديكي دارد كه مجبور به فشار پدال ترمز با قدرت بالا و خيلي سر يع شده است. كه با روشن شدن چراغ شدن فلاشر خودروي جلويي راننده خودروي عقبي هم بتواند براي كنترل خودروي خود تصميم گيري بهتري نمايد . اين سيستم ٣ حالت كاري دارد كه به ترتيب زير عمل مي كند : حالت اول در سر عت هاي بالاتر از ٨٠ كيلو متر بر ساعت اتفاق مي افتد. در اين حالت وقتي راننده پدال ترمز رافشار مي دهد، فرمان روشن شدن فلاشر از طرف ECU صادر مي شود. معيار سنجش سرعت در اين سيستم سنسور سرعت مي باشد . در تمام ماشين هاي انژكتوري سنسور سرعت وجو د دارد. در صورت نبود اين سنسور مي توان به راحتي روي ماشين نصب نمود. حالت دوم وقتي اتفاق مي افتد كه راننده با قدرت بالاتر از ٣٠٠ تا ۴٠٠ نيوتن پدال ترپ را ثشار دهد . در ادن حالت سنسور لودسار يك سيگنال به ECU واحد كنترل الكتر.نيكي ارسال مي كند. ECU با پردازش اطلاعات دريافتي و مقايسه آن فرمان روشن شدن فلاشر را صادر مي نمايد. حالت سوم تركيبي از حالت اول و سود مي باشد . كه در آن هم سرعت خودرو بالاي ٨٠ كيلومتر بر ساعت است و هم پدال با فشار بالاتر از ٣٠٠ تا ٣٠٠ نيوتن فشرده مي شود.
خلاصه: اختراع"دستگاه ثبت و تعيين پارامترهاي بحراني جوشش استخري نانو سيالات تحت شرايط " در زمينه فني: بخش ب: انجام عمليات مختلف؛ فناوري ساختارهاي ذره بيني ، نانو فناوري امروزه در محيط هاي انتقال حرارت در مراكز صنعتي ، سيالات معمولي نظير آب با توجه به گستردگي بازه هاي دمايي مورد استفاده و همچنين گسترش استفاده از ناحيه جوشش استخري در انواع مبدل ها ، تبخير كننده ها و غيره. انعطاف پذيري كمي دارند و نياز به استفاده از سيالات حامل انتقال حرارت جديد مي باشد . از جمله جديدترين سيالات مورد استفاده ، نانو سيالات مي باشند كه به منظور كاربرد آنها در محيط هاي انتقال حرارت صنعتي نياز به دانستن پارامترهاي انتقال حرارتي اين گونه سيالات مي باشد. در ايران دستگاهي كه بتواند اين پارامترها را در مورد نانو سيالات در اختيار قرار دهد، ساخته نشده است ، لذا ما بر آن شديم تا با ساخت اين دستگاه ، امكان بهره گيري از نانو سيالات را با استفاده از داده هاي اين دستگاه را فراهم بياوريم و موجب رشد و ارتقاء فعاليت هاي صنعتي از ديدگاه مباحث انتقال حرارتي شويم.
دستگاه انتقال پرتو ليزر جهت برشكاري مواد به كمك ليزر ليزر مخفف واژه ي نور تقويت شده با انتشار برانگيخته است ليزر انرژي الكتريكي را به سيم با شدت زياد با استفاده از تحريك و تشديد تبديل مي كند. ليزرهاي گازي اهميت زيادي دارند و بسيار ارزانتر نسبت به ساير نوع ليزرها مي باشند. همچنين كاربرد آنها در برشكاري يعني ليزر دي اكسيد كربن زياد مي باشد ليزر موجوددر سازمان انرژي اتمي ايران نيز از همين نوع است. اما مكانيزم دستگاههاي هم مركز كننده براي تنظيم پرتو ليزر خروجي براي رساندن آن به نازل براي برشكاري بسيار پيچيده و گران بوده و براي تعمير اپراتور به مشكل بر مي خورد. لذا استفاده از مكانيزمي آسان با برشكاري بسيار پيچيده و گران بوده وبراي تعمير اپراتور به مشكل بر مي خورد. لذا استفاده از مكانيزمي آسان با حداقل قطعات و ارزان لزوم طراحي هاي مكرر را مي طلبيده به گونه اي كه پس از ساخت آزمايش نتيجه لازم را بدهد. مكانيزم اين دستگاه اولين بار بكار گرفته شده و به گونه اي باشد كه فردي تواند براي تنظيم پرتو ليزر خروجي با قرار دادن ابزار كاليبراسيون مقابل نازل مافوق صوت با حركت دادن دو پيچ خروسكي براحتي پرتو خروجي را در مركز ابزار كاليبراسيون تنظيم نمايد.
نازل مافوق صوت انتقال پرتو ليزر براي برشكاري با ليزر ليزرهاي گازي اهميت زيادي دارند و بسيار ارزان تر نسبت به ساير نوع ليزرها مي باشند . همچنين كاربرد آنها در برشكاري يعني ليزر دي اكسيد كربن زياد مي باشد. ليزر موجود در سازمان انرژي اتمي ايران نيز از همين نوع است. اما دستگاهي براي انتقال بيم ليزر جهت استفاده از آن در برشكاري در سازمان انرژي اتمي موجود نبود. ليزر مخفف واژه هاي نور تقويت شده با انتشار برانگيخته است. ليزر انرژي الكتريكي را به بيم با شدت زياد با استفاده از تحريك و تشديد تبديل مي كند. نازل مافوق صوت از دو قسمت زير تشكيل شده است: قسمت اول: بدنه نازل كه از جنس مس تحت استاندارد DIN 1705 مي باشد و با دستگاه تراش، تراشكاري مي شود. قسمت دوم: قسمت همگرا، واگراي نازل است كه به صورت قطعه اينسرتي يا قابل جاگذاري مي باشد و با روش نمونه سازي سريع و از جنس اپوكسي مي باشد.
ليزرهاي گازي اهميت زيادي دارند و بسيار ارزان تر نسبت به ساير نوع ليزرها مي باشند. همچنين كاربرد آنها در برشكاري يعني ليزر دي اكسيد كربن زياد مي باشد. ليزر موجود در سازمان انرژي اتمي ايران نيز از همين نوع است. اما دستگاهي براي انتقال بيم ليزر جهت استفاده از آن در برشكاري در سازمان انرژي اتمي موجود نبود. ليزر مخفف واژه هاي «نور تقويت شده با انتشار برانگيخته» است. ليزر انرژي الكتريكي را به بيم با شدت زياد با استفاده از تحريك و تشديد تبديل مي كند. اين دستگاه از 3 قسمت اصلي تشكيل شده است: قسمت اول بخش طبعات مكانيكي سيستم انتقال پرتو است. اين بخش وظيفه ي نگهداري، ارتباط دادن و موقعيت دهي سيستم اپتيكي، نازل، سيستم تزريق گاز و سيستم خنك كننده لنز را بر عهده دارد و به طول كلي باعث اتحاد و يكپارچگي كل مجموعه مي شود. قسمت دوم سيستم هاي اپتيكي منتقل كننده پرتو ليزر است كه پرتو را بر سطح قطعه كار متمركز مي كند. اپتيك و سيستم هاي اپتيكي دو كاربرد عمده در ليزرها دارند. اول، پرتو ليزر با تركيب ليز دادن يك محيط كه منبع انرژي براي ليزر است و يك حفره اپتيكي كه خروجي ليزري با همدوسي بالا توليد مي كند، توليد مي شود. دوم، پرتو ليزر به قطعه كار منتقل شود كه از طريق يك سيستم اپتيكي شامل لنزها، آينه ها و يا فيبرهاي نوري صورت مي پذيرد. قسمت سوم نازل برش است. به جرأت مي توان گفت كه طراحي نازل برش مهمترين اثر را بر كيفيت سطح برش دارد. مكانيزم خروج مذاب از شيار برش و تشكيل خطوط بر سطح در حال برش به شدت متاثر از حركت مواج فيلم مذاب در شيار برش و فرآيند اكسيداسيون در اين ناحيه است و اين سرعت برش است كه نحوه خروج مذاب در اين ناحيه را تعيين مي كند. كيفيت سطح در حال برش به شدت توسط پديده خط خطي شدن دچار افت مي شود كه مي بايست با طراحي مناسب نازل و در نظر گرفتن پارامترهاي متعدد ديگر از آن جلوگيري كرد.
موارد یافت شده: 17