لیست اختراعات ماندانا يزداني
در اين اختراع براي اولين بار پشمك بدون قند با استفاده از شيرين كننده هاي كم كالري مثل ايزومالت و شيرين كننده هاي گياهي به ويژه استويا مطرح شده است. وجود شيرين كننده هايي مانند قند و شكر به مقدار زياد در پشمك هاي سنتي باعث بروز مشكلات فراواني براي سلامتي مصرف كننده ها مي شده است. در اين اختراع با استفاده از شيرين كننده هاي كم كالري و شيرين كننده هاي گياهي به جاي شيرين كننده هاي معمول براي اولين بار پشمك بدون قند تهيه شده است. بدين ترتيب ابتدا در مخزن آب در حال جوش ايزومالت حل مي شود تا مايع كاملا شفافي به وجود آيد، سپس اسيد سيتريك به آن اضافه مي شود. پس از طي مدت زمان معين و تبخير كامل آب مايه بر روي سيني دو جداره تخليه مي شود. پس از سرد شدن مايه را بر روي دستگاه كشنده اوليه جهت هوادهي قرار داده مي شود، سپس مجددا بر روي سيني دو جداره بر مي گردد و به صورت حلقه در مي آيد. سپس به دستگاه كشنده ثانويه منتقل مي شود و با خمير آرد و روغن آماده شده از قبل مخلوط گشته و توسط دستگاه مكررا كشيده مي شود تا مايه حلقه شده و خمير آرد و روغن كاملا مخلوط شده و به صورت رشته هاي پشمك در آيد.
عنوان اختراع :سوهان خوراكي بدون قند خلاصه اختراع: در اين اختراع براي اولين بار سوهان بدون قند با استفاده ازشيرين كننده هاي گياهي به ويژه گياه استويا مطرح شده است وجود شيرين كننده هايي مانند شكر و قند به مقدار زياد در سوهانهاي سنتي باعث بروز مشكلات فراواني براي سلامتي مصرف كننده ها مي شده است در اين اختراع با استفاده ازشيرين كننده هاي گياهي به ويژه گياه استويا به جاي شيرين كننده هاي معمول براي اولين بار سوهان بدون قند توليد شده است. بدين ترتيب كه ابتدا در مخزن آب و گلاب در حال جوش ايزومالت حل مي شود تا كاملا مايع شفاف به وجود آيد،سپس كره به آن اضافه شده تا كره آب شود.سپس آرد اضافه مي شود پس از نخ گيري طعم دهنده ها و شيرين كننده گياهي به محلول اضافه مي شود. پس از آزمون نخ گيري ثانويه تركيب نهايي با اضافه كردن مغزهاي گياهي انجام مي شود.
موارد یافت شده: 3