لیست اختراعات محسن قدس روحاني
در اين طرح خط فراوري شير و محصولات لبني مورد بررسي قرار گرفت و كليه نقاطي كه در جريان توليد شير و محصولات لبني بر كيفيت محصول تاثير گذارند و نقش كليدي دارد به روش اتوماسيون تحت كنترل قرار مي گيرند تا علاوه بر افزايش دقت در توليد از تعداد نيروي انساني و بالطبع خطاهاي مربوط به آن كاسته مي شود در اين طرح ابتدا نقاطي مورد نظر مانند تانك هاي پاستوريزاسيون تعيين PH و غلظت در سيستم CIP گرمخانه توليد ماست مخزن توليد پنير همچنين دماهاي مربوط به شير ورودي و خروجي و حين عمليات ارزيابي مي شوند. در اين پروژه از PLC نوع S7-200 با CPU 224 و كارت هاي آنالوگ EM 231 و EM 235 كه برنامه نويسي آن ها توسط نرم افزار Microwin انجام مي شود. به عنوان كنترلر مركزي استفاده مي شود.
موارد یافت شده: 1