لیست اختراعات با مالکیت مهدي زارعي
15 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ ثبت: 1389/11/27
خلاصه اختراع:

در اين طرح خط فراوري شير و محصولات لبني مورد بررسي قرار گرفت و كليه نقاطي كه در جريان توليد شير و محصولات لبني بر كيفيت محصول تاثير گذارند و نقش كليدي دارد به روش اتوماسيون تحت كنترل قرار مي گيرند تا علاوه بر افزايش دقت در توليد از تعداد نيروي انساني و بالطبع خطاهاي مربوط به آن كاسته مي شود در اين طرح ابتدا نقاطي مورد نظر مانند تانك هاي پاستوريزاسيون تعيين PH و غلظت در سيستم CIP گرمخانه توليد ماست مخزن توليد پنير همچنين دماهاي مربوط به شير ورودي و خروجي و حين عمليات ارزيابي مي شوند. در اين پروژه از PLC نوع S7-200 با CPU 224 و كارت هاي آنالوگ EM 231 و EM 235 كه برنامه نويسي آن ها توسط نرم افزار Microwin انجام مي شود. به عنوان كنترلر مركزي استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/16
تاریخ ثبت: 1389/07/21
مخترع/مخترعان: مهدي زارعي
خلاصه اختراع:

در اين طرح براي ساده تر سازي و رفع بعضي مشكلات و پيچيدگي هاي دستگاه اسپري دراير ، دستگاهي ساخته شد كه در آن با ايجاد شرايطي مناسب، امكان گرانوله كردن پودرها و آماده سازي مواد اوليه با فرايندي ساده تر ايجاد گرديد. اين فرايند با رفع تعدادي از مشكلات دستگاه اسپري دراير ، و بهره گيري از ويژگي هاي خاص خود قادر است پودرهاي گرانوله با اندازه دانه مناسب و قابل تغيير و رطوبت مورد نياز را ايجاد كند كه به خصوص در فرايندهاي پژوهشي كاربرد زيادي دارد. خلاصه با وجود خواص بسيار خوب و مناسب اسپينل آلومينا - منيزيا قيمت بسيار كم و كاربرد وسيع آن در ديرگدازها اين ماده در پوشش دهي كمتر به كار رفته است و دليل آن مي تواند خواص مكانيكي ضعيف در دماي اتاق باشد. يك روش براي افزايش خواص مكانيكي، پاشيدن ذرات ZrO2 ميكروني به عنوان فاز ثانويه در ساختار اسپينل مي باشد كه البته در پوشش دهي از اين ايده استفاده نشده است. در بين روش هاي پوشش دهي بهترين گزينه براي استفاده در اين مورد، روش پاشش حرارتي از جمله روش APS مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/05/16
تاریخ ثبت: 1389/06/31
خلاصه اختراع:

لوله هاي انتقال مذاب به صورت مداوم در معرض فرايند هاي تخريبي سايش و خوردگي مي باشند. براي كم ‏كردن خسارات وارده به لوله ها بايد لوله ها از جنسي ساخته شوند كه مقاومت به سايش و خوردگي در دماهاي ‏بالا داشته باشند. يكي از بهترين گزينه ها اسپينل و مخصوصا MgAl,Of ‏مي باشد زيرا از ويژگي هاي اسپينل ‏مقاومت در برابر اين دو عامل تخريبي است. اما اين كار داراي نقص بزرگي است و آن ترد بودن ساختار لوله ‏است. براي داشتن هر دو ويژگي (مقاومت به سايش و خو.دگي همزمان با مقاومت به ضربه) در كنار هم، مي ‏توان لايه اي از سراميك را بر روي سطحي از فولاد ضد زنگ پوشش داد. فولاد داراي مقاومت به ضربه مناسبي ‏است كه مشكل ترد بودن لوله از بين مي رود. لايه اسپينل نيز در معرض مذاب قرار دارد كه باعث كاهش شديد ‏باشد. در اين طرح بر روي سطوح داخلي لوله هايي از جنس فولاد زنگ نزن، اسپينل MgAl,Of ‏با روش APS ‏پوشش دهي شد تا لوله هايي مناسب براي انتقال مذاب فراهم شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/15
تاریخ ثبت: 1389/05/17
خلاصه اختراع:

‏در اين طرح براي ساده تر سازي و رفع بعضي مشكلات و پيچيدگي هاي دستگاه اسپري دراير، دستگاهي ساخته شد كه در آن با ايجاد شرايطي مناسب، امكان گرانوله كردن پودر ها و آماده سازي مواد اوليه با فرايندي ساده تر ايجاد گرديد. اين فرايند با رفع تعدادي از مشكلات دستگاه اسپري دراير، و بهره گيري از ويژگي هاي خاص خود قادر است پودر هاي گرانوله با اندازه دانه مناسب و قابل تغيير و رطوبت مورد نياز را ايجاد كند كه به خصوص در فرايندهاي پژوهشي كاربرد زيادي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/19
تاریخ ثبت: 1389/03/23
خلاصه اختراع:

‏بك سنسور PT100 ‏ داخل تانك پروسس نصب شد، و يك كارت RTD ‏ بر روي ‏تانك طراحي شد كه اين كارت داراي بك نرنسميتر بر روي خود مي باشد، كه در ‏ابتداي فرايند سيگنالي به شير برقي هاي بخار و كندانس داده مي شود كه باز شوند كه ‏باعث بالا رفتن دما در داخل تانك پروسس مي شود، و بعد از رسيدن دماي تانك به دماي ‏تنظيم شده شير برقي هاي ورودي بخار و خروجي آ ب كندانس بسته مي شود و بعد از تايم مشخص كه از plc ‏ گرفته شد را طي كرد سپس ورودي آب سرد و خروجي آب ‏سرد باز شد تا دماي محصول كاهش يابد و به دماي تنظيم شده براي ادامه فرايند برسد، كه ‏در پايان ورودي و خروجي آب سرد بسته مي شود و يك آلارم جهت اطلاع به اپراتور داده مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/19
تاریخ ثبت: 1389/03/22
خلاصه اختراع:

دو عدد پراپ يكي در بالا و ديگري در پايين مخزن توسط يك چاهك ‏متصل ميشوند، طوري كه نوك پراپ در صورت وجود محصول به آ ن برخورد كند در اين صورت محصول به صورت يك كليد منفي عمل كرده و به پراپ وصل ميشود، همچنين ٢ ‏رشته سيم به ورودي رله ها متصل مي شوند.هنگامي كه محصول به پراپ بالا برخورد ميكند موتور ‏شروع به كار كرده و عمل همزدن انجام مي دهد و ‏زماني كه محصول از پراپ پايين عبور كرد موتور خاموش ميشود. ‏در اين طرح از رسانايي مايعات استفاده كرديم كه سيگنالهايي را به ‏برنامه اصلي ارسال كند و برنامه پس از پردازش آ نها، خروجي متناسب را فعال كند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/20
تاریخ ثبت: 1389/03/22
خلاصه اختراع:

‏در اين اختراع اسيدي كردن شير كه يكي از مراحل اساسي در توليد پنير است و اغلب با افزودن ‏استارتر به شير ‏انجام مي شود به صورت هوشمند كنترل مي گردد. در اين مرحله بايد PH حدود 6.2 تا 6.3 باشد اين امر هم اكنون به صورت دستي و توسط نيروي انساني صورت مي گيرد. لذا در اين اختراع روش قديمي كه مبتني بر كنترل بوسيله نيروي انساني بود حذف گرديده و با اتوماتيك نمودن آن علاوه بر افزايش كيفيت محصول توليدي سهولت انجام آن را نيز به عهده دارد. به كارگيري يك PH متر در وتهاي توليد پنير و يا هر مكان ديگر كه كنترل PH مورد نظر است و نمايش آن بر روي مونيتور و يا اعلام آن به صورت آلارم هشدار دهنده اساس اين طرح مي باشد. PH متر مورد نظر دستگاهي است كه قابليت فرمان پذير بودن را داراست. بنابراين از يك PH متر استفاده شده است كه قابليت ارتباط با رايانه و نمودار روي ال سي دي و فرمان پذير بودن را دارا باشد. همچنين علاوه بر قيمت پايين آن قابليت برنامه ريزي را نيز به همراه دارد. در micro 8051 اعدادي را كه pH متر نشان مي دهد روي ال سي دي به صورت ديجيتال است و هر وقت PH متر به نقطه مورد نظر رسيد PH متر آلارم داده و اعلام مي نمايد همچنين ارتباط PH متر به خط تلفن و قرار دادن يك ميكرو در خط تلفن به گونه اي كه عمليات توليد انجام شده است براي كاهش هزينه مي توان از رايانه استفاده نكرد به گونه اي كه ال سي دي موجود در PH متر جدا از سنسور PT1000 داده مي شود و قابل چك كردن مي باشد. در اين طرح سيستم طوري طراحي گرديده است كه پس از آنكه شير در وت مخصوص مايه خورد تا زمان رسيدن به PH مورد نظر عمل اندازه گيري PH به طور پيوسته و مداوم انجام گيرد. در اين زمان ديگر نيازي به اپراتور براي سركشي و گرفتن نمونه نيست.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/20
تاریخ ثبت: 1389/03/22
خلاصه اختراع:

نصب ترنسميتر كه قابليت اندازه گيري pH ‏ و دما را دارد، بر روي لوله استيل ٣٨ ‏قبل از پمپ سانتري فوژ توسط يك چاهك نصب مي شود، طوري كه ‏سيگنال خروجي از ترنسميتر با ميزان 4 تا ٢٠ ‏ميلي آمپر، سيگنال به كارت ‏آنالوگ انتقال يافته و سپس به CPU ارسال مي گردد و پس از پردازش در اين قسمت با سيگنال مشخص از plc خارج مي شود كه از خروجي دستور داده كه در صورت PH ودماي شير ورودي در رنج نبود پمپ از كار مي افتد و ماده اوليه برگشت داده مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/19
تاریخ ثبت: 1389/03/22
خلاصه اختراع:

با گذاشتن يك فلو سويچ در داخل تانك هاي ذخيره و ارتباط آن ها به PLC زماني كه شير خام وارد تانك تحويلي مي شود به مرور سطح شير در داخل تانك افزايش مي يابد و زماني كه به سطح بالاي تانك مي رسد با برخورد شير خام به فلوسويچ يك سيگنال با اندازه مشخص به ما مي دهد، كه اين سيگنال به PLC انتقال داده مي شود كه بعد از پردازش از خروجيPLC به شير برقي دستور قطع مسير قبلي و ورود به تانك جديد را مي دهد كه اين عمل در تعداد تانك تكرار مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/02/19
تاریخ ثبت: 1389/03/22
خلاصه اختراع:

به منظور آگاهي از پايان يافتن انجام تخمير ماست و به منظور هوشمند نمودن اين عمل در صنايع غذايي سيستم توليد ماست صنعتي در گرمخانه به روش هوشمند ابداع و طراحي گرديد. در اين اختراع روش قديمي كه مبتني بر كنترل بوسيله نيروي انساني بود حذف گرديده و با اتوماتيك نمودن آن علاوه بر افزايش كيفيت محصول توليدي، سهولت انجام آن را نيز به همراه دارد. به كارگيري يك PH متر در گرمخانه يا اينكوباتور و ياهر مكان ديگر كه كنترل PH مورد نظر است و تغيير مدار در سيستم پس از رسيدن به PH مورد نظر اساس اين طرح مي باشد. PH متر مورد نظر ، دستگاهي است كه قابليت فرمان پذير بودن را داراست. بنابراين از يك PH متر RS232 استفاده شده است كه قابليت ارتباط با رايانه و نشان دادن PH و نمودار روي LCD و همچنين فرمان پذير بودن را داشته باشد. همچنين علاوه بر قيمت پايين آن قابليت برنامه ريزي را نيز به همراه دارد. در micro 8051 اعدادي را كه PH مترنشان مي دهد روي LCD به صورت ديجيتال است و هر وقت PH به نقطه مورد نظر رسيد PH متر آلارم داده و مدار را تغيير مي دهد. همچنين ارتباط PH متر به خط تلفن و قرار دادن يك ميكرو در خط تلفن به گونه اي طراحي شده است كه پس از شنيدن آلارم، پيغام گويا به كاربر داده شود كه عمليات توليد انجام شده است. براي كاهش هزينه مي توان از رايانه استفاده نكرد به گونه اي كه LCD موجود در PH متر جدا از سنسور PT1000 قرار داده مي شود و LCD كنار كاربر است و قابل CHECK مي باشد در اين طرح سيستم طوري طراحي گرديده است كه پس از انتقال شير مايه خورده به اينكوباتور PH متر در همان مكان نصب مي گردد و يك ظرف ماست به عنوان مرجع در نظر گرفته شده و عمل اندازه گيري PH به طور پيوسته و مداوم انجام مي گيرد كه در اين زمان ديگر نيازي به اپراتور براي سركشي و گرفته نمونه نيست، هنگامي كه PH نمونه به 4/8 (طبق استاندارد شماره 4046 ايران) رسيد طبق PH متر طراحي شده و با استفاده از LCD و Micro 8051 در آن جريان هيتر گرمخانه قطع شده و سرد كننده شروع به كار مي نمايد و به طور اتوماتيك و عدم دخالت نيروي انساني ماست به صورت هوشمند توليد شده و آماده عرضه به بازار مي باشد. البته مكانيسم هاي ديگري هم در اين طرح پيش بيني شده است به عنوان نمونه در هنگام پايان زمان اينكوباتور گذاري پيغام به صورت sms به تلفن همراه مدير توليد ارسال مي گردد تا از روند كار توليد مطلع باشد همچنين در اين اختراع آلارم هشدار دهنده به آزمايشگاه نيز متصل مي باشد و آن قسمت را نيز در جريان كار قرار مي دهد. از نكات بارز ديگر اين اختراع كاربرد آن در توليد استارتر بالك ، انجام كارهاي مختلف تحقيقاتي و قابليت اتصال سيستم به كامپيوتر و انجام آناليزهاي پيشرفته بوسيله رسم نمودار است و با توجه به حساسيتهاي زياد در توليد ماست و استارتر و تاثير عوامل مختلف در آن، كنترل آنها در حين توليد از اهميت خاصي برخوردار مي باشد كه با استفاده از سيستم فوق الذكر اين عمل به صورت مداوم و با اتصال به كامپيوتر قابل انجام است و حتي توليد را مي توان از راه دور كنترل و هدايت نمود. خلاصه نصب ترنسميتر كه قابليت اندازه گيري PH و دما را دارد، بر روي لوله استيل 38 قبل از پمپ سانتري فوژ توسط يك چاهك نصب مي شود، طوري كه نوك ترنسميتر در صورت وجود محصول به آن برخورد مي كند كه با توجه به سيگنال خروجي از ترانسميتر با ميزان 4 تا 20 ميلي آمپر سيگنال به كارت آنالوگ انتقال يافته و سپس به CPU ارسال مي گردد و پس از پردازش در اين قسمت با سيگنال مشخص از PIC خارج مي شود كه از خروجي دستور داده كه در صورت PH و دماي شير ورودي در رنج نبود پمپ از كار مي افتد و ماده اوليه برگشت داده مي شود. خلاصه با گذاشتن يك فلو سويچ در داخل تانك هاي ذخيره و ارتباط آن ها به PLC زماني كه شير خام وارد تانك تحويلي مي شود به مرور سطح شير در داخل تانك افزايش مي يابد و زماني كه به سطح بالاي تانك مي رسد با برخورد شير خام به فلوسويچ يك سيگنال با اندازه مشخص به ما مي دهد، كه اين سيگنال به PLC انتقال داده مي شود كه بعد از پردازش از خروجي PLC به شير برقي دستور قطع مسير قبلي و ورود به تانك جديد را مي دهد كه اين عمل در تعداد تانك تكرار مي شود. خلاصه دو عدد پراپ يكي در بالا و ديگري در پايين مخزن توسط يك چاهك متصل مي شوند طوري كه نوك پراپ در صورت وجود محصول به آن برخورد كند در اين صورت محصول به صورت يك كليد منفي عمل كرده و به پراپ وصل مي شود همچنين 2 رشته سيم به ورودي رله ها متصل مي شوند. هنگامي كه محصول به پراپ بالا برخورد مي كند موتور شروع به كار كرده و عمل همزدن انجام مي دهد و زماني كه محصول از پراپ پايين عبور كرد موتور خاموش مي شود. در اين طرح از رسانايي مايعات استفاده كرديم كه سيگنالهايي را به برنامه اصلي ارسال كند و برنامه پس از پردازش آنها، خروجي متناسب را فعال كند. خلاصه يك سنسور PT100 در داخل تانك پروسس نصب شد و يك كارت RTD بر روي تانك طراحي شد كه اين كارت داراي يك ترنسميتر بر روي خود مي باشد كه در ابتداي فرايند سيگنالي به شير برقي هاي بخار و كندانس داده مي شود كه باز شوند كه باعث بالا رفتن دما در داخل تانك پروسس مي شود و بعد از رسيدن دماي تانك به دماي تنظيم شده شير برقي هاي ورودي بخار و خروجي آب كندانس بسته مي شود و بعد از تايم مشخص كه از PIC گرفته شد را طي كرد سپس ورودي آب سرد و خروجي آب سرد باز شد تا دماي محصول كاهش يابد و به دماي تنظيم شده براي ادامه فرايند برسد كه در پايان ورودي و خروجي آب سرد بسته مي شود و يك الارم جهت اطلاع به اپراتور داده مي شود.

موارد یافت شده: 15