لیست اختراعات محمدامين شهبازي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1391/05/22
تاریخ ثبت: 1391/11/24
خلاصه اختراع:

كولونسكوپ پرتابل كولونوسكوپ دستگاهي است كه از يك لوله قابل انعطاف با قطري به اندازه يك انگشت و طولي حدود 1/5 متر تشكيل شده و به يك منبع نوري براي ديدن درون كولون و يك دوربين ويديوئي كه براي تصويربرداري از روده مورد استفاده قرار مي گيرد مجهز مي باشد كه همگي مطالب ذكر شده استفاده شخصي آنرا محدود مي نمايد اما نوع پرتابل آن ، كه در اين پروژه به آن پرداخته ايم به دليل قابل حمل بودنش ، به افراد اين اجازه را مي دهد كه با رعايت نكات قبل از كولونوسكوپي ، شامل مصرف داروهاي مربوطه كه توسط پزشك متخصص توصيه گرديده، دستگاه مذكور را به مانند نوع ايستاي آن و حتي راحت تر استفاده و فقط تصاوير ضبط شده را به متخصصين امر ارجاع نمايد. اين دستگاه از 2بخش اصلي ساخته شده است 1- بخش قدام (فيلمبرداري) 2- بخش محرك 1- بخش قدام با مفصلهاي منعطفي به قسمت محرك وصل شده است. اين بخش حاوي دوربيني است كه به صورت بي سيم با فركانس 1 مگاهرتز كار ميكند ضمنا ، دوربين توانايي فيلم برداري در سيستم گوارشي(كولون)با استفاده از ديودهاي مادون قرمز با كيفيت 5 مگاپ‍يكسل را دارا مي باشد. لازم به ذكر است كه انرژي مورد نياز دوربين توسط اختلاف پتانسيل 14.4 ولت تامين مي گردد. 2- بخش محرك به طور كلي از 2 الكتروموتور يا DRIVER و 3 درايو(بلوك) ساخته شده است كه آنها نيز با مفصل هاي مذكور به همديگر وصل گرديده اند ، به گونه اي كه به دستگاه قابليت انعطاف 270 درجه را مي دهند تا در حركات مارپيچي روده بلوكه نشود ، در نتيجه مكانيزم حركت داراي سيكل زير مي باشد : الكتروموتور اول درايو اول را به جلو هدايت ميكند سپس الكتروموتور اول درايو دوم را به سمت جلو كشيده و در همان حين الكتروموتور دوم در جهت پادساعتگرد درايو دوم را به سمت جلو ساپورت ميكند و در پايان درايو سوم به وسيله الكتروموتور دوم به پوزيشن درايو دوم بر ميگردد و اين الگوريتم حركت ، تعامدا تكرار مي شود. عملكرد الكتريكي دستگاه: در ابتدا توسط ريموت كنترلر ، كد كنترلي را در فركانس318 كيلو هرتز به گيرنده هاي كولونوسكوپ براي DECODE كردن كد كنترلي به منظور درايو نمودن موتورهاي DC به كولونوسكوپ پرتابل ، ارسال مي نمايد. سيستم مورد نظر داراي مدارهايي بوده كه بوردها و سورسهاي تامين گر انرژي آن به شرح ذيل مي باشد: 1- بورد درايور: اين بورد به طور حداقل در شكل SMD در ابعاد 1.4cm * 3.1cm كه به منظور درايور كردن الكتروموتور جريان مستقيم (DC ) مي باشد. 2- بورد گيرنده فركانس FM : اين بورد نيز همانند بورد قبلي SMD سازي و مينيمايز شده است ، طوري كه قابليت كنترل تا فواصلي را دارد كه شخص به راحتي مي تواند آنرا انحصارا استعمال نمايد. 3- برق مورد نياز دستگاه 36 ولت بوده كه تقسيم ولتاژ‍ آن به قرار زير مي باشد: الف) محركهاي دينام: 14.4 ولت ب) مدارها: 7.2 ولت ج) دوربين: 14.4 ولت( همانطور كه پيش از اين اشاره گرديد)

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/18
تاریخ ثبت: 1392/08/18
خلاصه اختراع:

دستگاه هشدار دهنده بيوشيميايي حمله قلبي در صنعت پزشكي استفاده مي شود ، كارايي اين دستگاه تشخيص وقوع سكته قلبي بر اساس بيوماركرهاي سرمي - پلاسمايي است، با توجه به اينكه تشخيص هرچه سريعتر سكته قلبي در بهبود نهايي و كاهش بافت نكروز قلبي حائز اهميت است، اختراع انجام شده توسط اينجانبان قابليت حذف پروسه هاي پيچيده آزمايشگاهي را در شرايط اورژانسي را فراهم مي نمايد . دستگاه مذكور از پنج بخش تشكيل شده است : 1- چاهك ها 2-كيت ها 3- مانيتور يا صفحه نمايش 4- سوئيچ ها 5-منبع تغذيه نحوه كاركرد دستگاه : سوئيچ پاور دستگاه را فشار مي دهيم و دستگاه شروع به كار مي كند، قطره اي از سرم يا پلاسما را داخل چاهك ها ريخته و سوئيچ شروع آزمايش را فشار مي دهيم. در صورت وجود سكته قلبي ، سرم يا پلاسما حاوي بيوماركر پروتئيني سكته قلبي مي باشد كه اين بيوماركرها با كيت هاي تعبيه شده داخل دستگاه وارد پروسه آزمايش شده، به نحوي كه كمپلكس آنتي ژن - آنتي بادي را تشكيل مي دهد. در طي اين روند آنزيم آزاد شده در محيط با اثر روي سوبستراي اضافه شده ايجاد رنگ مي كند.شدت رنگ با ميزان بيوماركر قلبي نسبت مستقيم دارد و اين تغيير رنگ روي صفحه نمايش قابل مشاهده است. روش اندازه گيري: در اين روش در هريك از چاهك هاي تعبيه گرديده استرپتوآويدين coat شده است. به اين چاهك ها ابتدا سرم بيمار را اضافه نموده و سپس به آن آنتي بادي مونوكلونال ضد بيوماركر اضافه ميشود. در صورت وجود بيوماركر در سرم اين ماده تشكيل يك كمپلكس ساندويچ ميدهد كه آنتي ژن از يك طرف با آنتي بادي كنژوگه با آنزيم و از طرفي با آنتي بادي نشاندار با بيوتين باند ميشود. آنتي بادي نشاندار با بيوتين به منظور اتصال كمپلكس به فاز جامد و بي حركت سازي اين كمپلكس كاربرد دارد.)اين كمپلكس از طريق بيوتين متصل به آنتي بادي به استرپتوآويدين كف چاهك متصل ميشود.(بيوتين ميل تركيبي زيادي براي استرپتوآويدين دارد. در مرحله بعد پس از طي زمان انكوباسيون ، سوبسترا به چاهك ها اضافه ميشود. اين سوبسترا در مدت زمان انكوباسيون تحت تاثير آنزيم قرار گرفته و ايجاد رنگ ميكند

تاریخ ثبت: 1392/10/23
خلاصه اختراع:

اين دستگاه با پرتاب شدن و قرار گرفتن در خطوط مرزي و بين اشرار ضمن اينكه با دوربين مادون قرمز خود توانايي تصوير برداري (جاسوسي) و انتقال تصاوير به صورت زنده به نيروهاي خودي را دارد مي تواند به عدوات دشمن با قابليت انفجاري خود آسيب رساند و در ضمن با اين حركت در صورت لو رفتن خود را ايثار نمايد ضمنا اين دستگاه قابليت تكثير به ابعاد كوچكتر با همان كارايي را پس از انفجار دارد لازم به ذكر است كه سيستم واترپروف و GPS و جنبه كمك رساني آن در صورت لزوم (پزشكي) اين دستگاه را متمايز مي نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/10/25
تاریخ ثبت: 1394/10/25
مخترع/مخترعان: محمدامين شهبازي
خلاصه اختراع:

در شرايط تحليل عضلات پا، الگوي حركتي مناسب مانند تقليد حركت زانو در راستاي خطي ( افقي – عمودي) بدون كمك قرقره - چرخ دنده و با همان كارايي به منظور بازتواني و برگشت (ريكاوري) گروه عضلات جلو و پشت پا هم در ورزشكاران و هم در افراد مسن و بيمار بسيار حائز اهميت است. بنابراين، با استفاده از دستگاهي با حداقل هزينه توليد و با كاراييهاي بهتر، كاهش زمان ريكاوري پس از آسيب مفصل زانو، قابل حمل و استفاده در منزل مي توان ازدحام و ارجاع به كلينيكهاي فيزيوتراپي و ورزشي را كم كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/07/23
تاریخ ثبت: 1396/01/21
مخترع/مخترعان: محمدامين شهبازي
خلاصه اختراع:

داروهاي شيميايي و بسياري از داروهاي گياهي با مقاديري بيش از حد نياز وارد بدن شده كه اين خود زمينه ساز عوارض جانبي اين داروها بر روي ديگر اعضاي بدن مي شود. اين مسئله از معضلات بزرگ دنياي طبابت ( پزشكي – دامپزشكي) و خصوصا بيماريهاي قلبي و عروقي بوده است چرا كه تنظيم دوز داروهاي شيميايي( مهار كننده هاي گيرنده بتا و...) و گياهي ( ديژيتال ها و...) با توجه به حساسيت سيستم قلبي - عروقي و احتمال مسموميت دارويي بالا، بسيار دشوار است . بنابراين، لزوم به كارگيري و نوآوري دارويي با ميزان مسموميت پايين و پنجره درماني وسيع به همراه استفاده طولاني و كم خطرتر مانند زالزالك بسيار مورد نياز است كه اين مهم از طريق خلاقيت در تركيب دو طب سنتي هومئوپاتي و طب گياهي در مورد بيماريهاي قلبي و عروقي محقق مي شود. از طرف ديگر، استفاده داروهاي هومئوپاتي و گياهي بصورت خام و بدون تعيين دوز مورد نياز – آنچه كه به طور معمول شايع گرديده است - باعث بروز عوارض جانبي مي‌شود بنابراين بايد آنها را طبق فرمولاسيون دارو هاي هوميوپاتي تهيه و رقيق نمود. هدف از تهيه خلاقانه فرمولاسيون هومئوپاتي براي عصاره تركيبي زالزلك پيروي از اصل مشابه، مشابه را درمان مي‌كند، است. چرا كه اين عصاره در صورت استفاده كنترل نشده باعث مشكلات قلبي خواهد شد. به اين ترتيب نه تنها دوز موثر دارو وارد بدن شده بلكه مي توان مدت زمان طولاني تري از آن بدون وقوع مقاومت دارويي استفاده كرد. لازم به ذكر است كه با توجه به فاز التهابي بيماريهاي قلبي و عروقي مي توان محلول مادر فوق را در نوآوري با ديگر عصاره هايي كه خاصيت ضد التهابي مانند گل هميشه بهار دارند، تركيب كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/03
تاریخ ثبت: 1396/01/23
مخترع/مخترعان: محمدامين شهبازي
خلاصه اختراع:

اين تركيب گياهي (محلول گياهي كنترل كننده علايم بيماريها در دام و طيور) با داشتن عصاره هاي گياهي ذيل با تاثير بر مسيرهاي التهابي – آنتي اكسيداني، ضدباكتريايي - ضد انگلي منجر به بهبود عملكرد سيستم تنفسي و با افزايش قدرت انقباضي قلب باعث افزايش گردش خون شده كه همگي اين عوامل در كنار هم ناهنجاري هاي متابوليكي، نارسايي بطني، سندرم آسيت، بي نظمي قلبي،استرس، ناهنجاري هاي قلبي ريوي و سندرم مرگ ناگهاني را در دام و خصوصا طيور پرورشي كاهش مي دهد. با استفاده از مواد موثره موجود در اين تركيب مي توان بيماريهاي قلبي ، انگلي - باكتريايي ، تنفسي و... را در دام و طيور به طور طبيعي و نه شيميايي كنترل و از باقيمانده دارويي در محصولات دامي كه عوارض خود را در جوامع بشري( مثل مقاومت دارويي، ناهنجاريهاي بافت و اندام ها و...) بروز مي نمايد ، جلوگيري نمود . جايگزيني تركيب طبيعي و گياهي مورد نظر با مواد شيميايي و صنعتي به عنوان كاهنده بيماريهاي قلب و عروق، استرس و سندرم آسيت در دام و طيور، آلودگيهاي تنفسي و باكتريايي و كرم¬هاي ريوي نه تنها از عوارض فوق در دامها جلوگيري مي¬كند، بلكه در كنار ساير تركيبات مؤثر از باقيمانده داروهاي شيميايي در مواد خام پروتئيني و دامي جلوگيري كرده و با هدف توليد محصولات پروتئيني سبز ( عاري از مواد شيميايي – آنتي بيوتيكي) خود تضمين كننده سلامت انسان به عنوان مصرف كننده محصولات دامي ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/14
تاریخ ثبت: 1395/06/14
مخترع/مخترعان: محمدامين شهبازي
خلاصه اختراع:

هوادهي يكي از مهمترين بخش هاي ذخيره سازي غلات است كه از يك طرف باعث مي شود كيفيت غله حفظ شود و از طرف ديگر آفات غله را كنترل مي نمايد و از بالا رفتن درجه حرارت ورطوبت در غله جلوگيري مي نمايد. چنانچه گردش هوا وجود نداشته باشد شرايط ايده آلي براي رشد حشرات و قارچ ها ايجاد مي كند. در نتيجه لزوم هوادهي - تهويه به منظور مبارزه با موارد فوق بسيار حائز اهميت است. اگر چه سيلوهاي غلات (كندوها) مكانيزه داراي تهويه از كف بوده كه آنها را بسيار گران قيمت مي سازد اما تهويه - هوادهي در سيلوهاي رو باز (و حتي گاها سيلوهاي مكانيزه) كه تعداد غالب را شامل مي شوند به صورت جابجايي مكانيكي و توسط لدر صورت گرفته كه در نتيجه با افزايش آردينگي و آلودگي و كاهش مرغوبيت محصول همراه است. اين در حاليست كه دستگاه مورد اختراع نه تنها مشكلات فوق را برطرف مي كند بلكه با قابل حمل بودنش منجر به تهويه در عمق مورد نظر ضمن ثبت دما و رطوبت شده و باعث كنترل بيماريهاي موجود در سالنهاي نگهداري خوراك دام و طيور از طريق تزريق سموم ضد آفت – ضد قارچ در عمق دلخواه مي گردد. كاهش ميزان خرد شدگي غلات و آردينگي و در نتيجه افزايش زمان ماندگاري محصول از جنبه هاي بسيار مهم اين دستگاه است كه صرفه اقتصادي آن و يك چندم شدن هزينه ها نگهداري ، امكان استفاده هاي متعدد دستگاه را در بخشهاي مختلف سيلو ميسر مي گرداند.

موارد یافت شده: 7