لیست اختراعات محمدعلي ناطقي
بيماران سلياكي به علت حضور گلوتن در گندم قادر به مصرف محصولات تهيه شده از آرد گندم نيستند بنابراين توليد ماكاروني بدون گلوتن مي تواند نياز بيماران سلياكي به مصرف اين نوع محصولات را مرتفع سازد لذا در بررسي حاضر براي توليد اين نوع ماكاراني به جاي آرد گندم از مخلوط اردي شامل آرد برنج و نشاسته ذرت استغاده و از صمغ زانتان به منظور تقليد خصوصيات گلوتن استفاده شد معمولا به علت حذف آرد گندم در توليد اين نوع كيك ارزش تغذيه اي كاهش پيدا مي كند ولي در ماكارئني بدون گلوتن توليدي با در نظر گرفتن اين مورد از بتا كارتن به عنوان مكمل ويتاميني استفاده شد و حضور آن سبب شد تا اين نوع ماكاروني از ارزش تغذيه اي بالايي برخوردار باشد در نهايت ماكاروني بدون گلوتن با كيفيت عطر و طعم مطلوب و ماندگاري بالا از فرمالاسيون بدست آمده تهيه شد كه مي تواند سبب ارتقاء كيفيت تغذيه اي بيماران سلياكي شود
موارد یافت شده: 1