لیست اختراعات محمد باقرنیا


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1399/07/13
خلاصه اختراع:

فرمولاسيون پودر ضد التهابي تعذيه روده اي غني شده با ويتامين ها و املاح و تركيبات آنتي اكسيداني با توجه به اينكه التهاب حاد مي تواند ناشي از پاسخ اوليه سيستم ايمني به تروما، جراحت و سوختگي باشد، سبب افزايش نقل و انتقالات پلاسمايي، لكوسيت ها، آنتي بادي ها و كمپلمان ها از خون به بافت هاي محيطي مي گردد و نظر به اينكه يكي از عوارض التهاب بالا در بيماران بستري در بخش مراقبت هاي ويژه سوءتغذيه مي باشد كه به دنبال شرايط حاد و كاتابوليك موجود در آنها، هميشه به عنوان پيشگيري قوي براي پيامدهاي نامطلوب مخصوصا در اين بيماران مي باشد. از طرفي تغيير در رژيم غذايي مي تواند از طريق مكانيسم هاي مختلفي مانند كاهش فرآيندهاي التهابي، افزايش سطوح آنتي اكسيدانها، تغيير پروفايل ليپيدي و تغيير تعادل فلور باكتريايي روده بدن را تحت تاثير قرار مي دهد. بنابراين با توجه به نقش مهم و كليدي مواد مغذي در فرآيندهاي التهابي، فرمولاسيوني با نمايه التهابي پايين را به منظور كاهش التهاب در بيماران بدحال طراحي و توليد كرديم.

تاریخ ثبت: 1399/10/16
خلاصه اختراع:

اختراع (فرمولاسيون نانو كپسول خوراكي حاوي ويتامين D3 مقاوم به شرايط محيطي و سيستم گوارش بدن انسان) كه در زمينه (صنايع غذايي شاخه مواد غذايي غني شده و دارويي) كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل ( كه كمبود ويتامين D3 سبب بروز انواع سرطان مانند سرطان پروستات، سينه و بيماري هايي نظير مالتيپل اسكلروزيس، ديابت، بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود، از آنجايي كه مقادير طبيعي ويتامين D3 در مواد غذايي كم است، جذب اين ويتامين از مواد غذايي بسيار محدود است ) با اين راه حل ( جهت رفع مشكل تخريب ويتامين در محصولات غني شده مي توان از روش نانو كپسولاسيون استفاده نمود. كپسولي شدن فرآيندي است كه در آن ماده زيست فعال مانند مواد مغذي، غذا - دارو با ماده ديگري از جنس زيست پليمر، پليمر سنتزي و يا تركيبات ليپيدي پوشش داده مي شود. اين اختراع به تهيه اين فرمول مي پردازد، كه سبب حفظ D3 در مواد غذايي غني شده مي شود. انجام گرديده است.

تاریخ ثبت: 1401/08/01
خلاصه اختراع:

سند اختراعي حاضر مربوط به قالب فشرده غذايي عملگرا (در ساختار بيسكويت) است كه يك جزء اصلي در بسته جيره غذايي عملياتي نظامي مي باشد. تركيبات جيره شامل آرد گندم، به عنوان منابع تأمين، شكر گرانوله، كنسانتره پروتئين شير MPC و پروتئين سويا براي تأمين چربي از جايگزين روغن نباتي و كره است. همچنين ويتامين و املاح و تركيبات فراسودمند از قبيل آرژنين، بتاآلانين، سياه دانه و پودر كنجد جهت بهبود سيستم ايمني، كاهش خستگي و استرس اكسيداتيو، افزايش تمركز و توان عملكردي در نيروهاي نظامي به جيره اضافه مي شود.

تاریخ ثبت: 1403/01/14
خلاصه اختراع:

اين سند اختراعي در مورد سس سالاد گوجه سبز بر پايه ميوه و سبزيجات، همراه با بنزوات سديم، سوربات پتاسيم، توكوفرول ها است كه حاوي مواد مغذي، ويتامين‌ها و تركيبات فراسودمند است. اين سس با هدف بهبود كيفيت غذاي مصرف كنندگان و كاهش اثرات منفي سس‌ها توليد شده و مي‌تواند جايگزين مناسبي براي سس‌هاي موجود در بازار باشد. تركيبات آن شامل گوجه سبز، سركه، روغن زيتون، ترخون، نعناع، ارگانو، سير، پودر خردل، پودر زنجبيل و فلفل (سياه و پول بيبر) و گل سرخ است. در تهيه اين سس از پوره‌ي گوجه سبزهاي رسيده، سبزي‌هاي معطر، روغن، ادويه‌جات، پايداركننده‌ها و نگهدارنده‌ها استفاده مي‌شود. براي جلوگيري از فساد و افزايش ماندگاري از سبزي‌هاي خشك و براي حفظ عطر و طعم سبزيجات از پايدار كننده ي طبيعي پكتين، جهت جلوگيري از فساد مواد غذايي و ممانعت از رشد باكتري هاي مضر و ساير ميكروارگانيسم ها، از بنزوات سديم و سوربات پتاسيم و همچنين به منظور جلوگيري از اكسيداسيون، از توكوفرول ها استفاده مي شود. اين سس مي‌تواند به بهبود عملكرد دستگاه گوارش، كاهش كلسترول و قند خون كمك كند. روش توليد و فراوري اين سس شامل دستگاه‌هاي آماده‌سازي، توليد پوره و كنسانتره آلوچه، مخلوط كردن با سبزيجات و پر كردن و بسته‌بندي است

موارد یافت شده: 4