لیست اختراعات محمودرضا معين


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1391/04/10
خلاصه اختراع:

توليد رنگ و نگهدارنده ي طبيعي از طريق استخراج و جزء به جزء كردن تركيبات بيواكتيو (پلي فنوليك، آنتوسيانين و آنتي اكسيدان) از كلم قرمز به منظور كاربرد گسترده در صنايع غذايي و دارويي در مورد توليد نگهدارنده و رنگ طبيعي از كلم قرمز، حلال قطبي آب- اتانول ۵۰: ۵۰ مي تواند به عنوان عامل اصلي در خارج كردن تركيبات رنگي و آنتي اكسيداني ذكر شود. به بيان ديگر، در توالي استخراج و گذشتن عصاره ي تام از ستون حاوي فاز ثابت رزيني، در ابتدا عصاره ي تام توسط آب شسته مي شود و كليه ي قندهاي محلول در آب و عواملي كه مي توانند در استفاده هاي بعدي از عصاره تداخل ايجاد كنند، خارج مي شوند. سپس حلال آب- اتانول ۵۰ : ۵۰ استفاده مي شود كه مي تواند بيشترين ميزان رنگ و آنتي اكسيدان را با خود حمل كند و پس از آن اتانول ۱۰۰ درصد براي شستن تركيباتي مثل كلروفيل به كار رود. از ماده ي فعال استخراج شده از كلم قرمز مي توان به عنوان رنگ طبيعي در صنايع غذايي و دارويي استفاده نمود. همچنين به علت وفور تركيبات پلي فنوليك و ساختار فنولي آنتوسيانين ها، ماده ي استخراج شده داراي خاصيت آنتي اكسيداني قوي و در نتيجه موثر در درمان سرطان، آلزايمر، بيماري هاي قلبي و عروقي و ديابت مي باشد و مي توان از اين تركيبات به عنوان مكمل غذايي در پيشگيري از بيماري هاي مذكور در صنايع دارويي استفاده نمود.

تاریخ ثبت: 1396/09/01
خلاصه اختراع:

كرم 5 درصد برگ گياه ابهل (اورس) در درمان بيماري سالك جلدي مؤثر مي باشد و در مقايسه با روش هاي رايح ديگر باعث افزايش ميزان بهبودي كوتاه شدن طول دوره درمان بيمار مي شود كه خود به عنوان نوآوري و اختراع در درمان بيماري سالك قابل طرح مي باشد. ساخت اين دارو داراي چند مرحله است كه به ترتيب ذكر مي گردد: 1-جمع آوري گياه مورد نظر از منطقه گنو بندر عباس 2-تهيه عصاره هيدروالكلي با استفاده ازروش پركولاشيون 3-تغليظ عصاره توسط روتاري تحت خلا 4- نگهداري عصاره در يخچال تا زمان استفاده 5-تهيه كرم با كه تركيبات دارو شامل: عصاره برگ گياه اورس(5%)، ستوماكروگل1000 (2/0 %)، ( ستواستئاريل الكل (7%)، وازلين (5%)، پارافين (15%)، هيدروكسي تولوئن بوتيله (BHT) توزين (1%) ، متيل پارابن (2/0)، پروپيل پارابن (02/0%) و آب مقطر (50 ميلي ليتر براي تهيه 50 گرم كرم) مي باشد. 6-اضافه كردن اتانول به مخلوط پس ازهم دما شدن 7-نگهداري زير استيرر. 8- ريختن كرم تهيه شده در داخل تيوپ 50 گرمي و بسته بندي

تاریخ ثبت: 1391/12/26
خلاصه اختراع:

نانو انكپسولاسيون تركيبات بيواكتيو (پلي فنوليك - انتوسيانين و آنتي اكسيدان ) حاصل از كلم قرمز به منظور افزايش پايداري و دسترسي زيستي اين تركيبات در بدن

موارد یافت شده: 3