لیست اختراعات مهدي فرهودي
واكنش اكسيژن با اسيد هاي چرب غير اشباع باعث تخريب و فساد چربيها و روغنها ميگردد. روغن فاسد بوي نامطبوع و طعم تندي دارد. مصرف روغنهاي فاسد شده موجب بيماريهاي كرونري قلب، تصلب شرايين(سخت شدن رگها) و پيري زودرس ميگردند. روغن فاسد شده سرطانزا بوده و اغلب مواد مغذي خود را از دست داده است. بنابراين جلوگيري از تماس اكسيژن با روغن سبب افزايش زمان ماندگاري آن خواهد شد. استفاده از يك بسته بندي مناسب مي تواند سرعت نفوذ اكسيژن به داخل بسته را كاهش دهد. بسته بنديهاي نانوكامپوزيتي به لحاظ خواص مكانيكي و حرارتي بهبوديافته و قابليت نفوذپذيري بهتر امروزه به طور گسترده مورد توجه صنايع غذايي قرار گرفته است. گسترش فن آوري نانو در صنايع غذايي بويژه در بسته بندي سبب ظهور تركيبات نانوكامپوزيتي در بسته بندي مواد غذايي و ديگر سطوح در تماس با غذا شده است. استفاده از پوششهاي محافظ و بسته بندي مناسب به خاطر افزايش زمان ماندگاري محصولات غذايي همواره از موضوعات قابل توجه در صنايع غذايي بوده است. انتخاب صحيح ماده بسته بندي اين امكان را بوجود مي آورد كه كيفيت و تازگي محصول در طي زمان لازم براي تجاري شدن و مصرف حفظ شود. پليمرهاي داراي ذرات نانو داراي خاصيت ممانعت كنندگي بالايي هستند به اين علت كه اين ذرات قادرند مسير پيچيده تري را جهت نفوذ ساير مولكولها ايجاد كنند. به عنوان مثال در ارتباط با محصولات حساس به اكسيژن نظير روغن، حضور تركيبات نانو در ماده بسته بندي سبب كاهش سرعت انتقال اكسيژن (Oxygen Transfer Rate) به داخل بسته بندي ماده غذايي مي شود. همچنين كاربرد ذرات نانو با هدف كاهش مواد پليمري مصرفي نقش موثري در كاهش هزينه و انرژي صرف شده براي توليد خواهد داشت. بطور كلي مي توان گفت بسته بنديهاي داراي ذرات نانو از نظر خواص مكانيكي، ممانعت كنندگي، حرارتي و خواص فيزيكوشيميايي در سطح بالاتري قرار دارند. بالطبع محصولات غذايي بسته بندي شده با اين تركيبات كيفيت خود را تا مدت زمان بيشتري حفظ كرده و زمان ماندگاري آنها افزايش خواهد يافت.
درمان MS با مكمل روغني و رژيم غني از انتي اكسيدان و غير فعال كننده سيستم ايمني بدن، تركيبي از روغنهاي خوراكي كه محتوي پيشسازهاي لازم براي ميلين سازي در سيستم عصبي مركزي CNS مي باشند به همراه رژيم غذايي غني از مواد آنتي اكسيداني و سالم از نظر غذايي در بهبود نرونهاي ميلين زدا شده بيمار كمك كرده و به مرور در عرض 1-5/1 ماه علائم بيماري از بيمار حذف مي شود. اين رژيم مانع از ايجاد التهاب و ادامه بيماري شده و در عين حال به بهبود و درمان بيمار كمك مي كند. در اين رژيم تمامي ويتامين ها و ميكروالمان هاي لازم در فعل و انفعالات سيستم ايمني و REPAIR ميلين لحاظ شده است.
عصاي طراحي شده توسط ما با دارا بودن ويژگي جلوگيري از كوفتگي عضلات ناحيه زير بغل و كاهش انرژي لازم در حين پياده روي با عصا خود را با ساير عصا هاي موجود در بازار متمايز مي كند. در طراحي اين عصا سعي شده با حفظ و رعايت اصول ارگونومي و استاندارد هاي عصاي مناسب با استفاده از قوانين علم مكانيك قابليت هاي ديگري را براي يك عصا بيفزاييم. بايستس به اين مسئله مهم كه پياده روي با عصا براي معلولين و بيماران يك عمر بسيار طاقت فرسا و خسته كننده مي باشد از اين رو اين افراد نمي توانند مسافت هاي طولاني را با عصا پياده روي نمايند. 2 ركن اصلي راحتي و صرف انرژي كم مي تواند اين مشكل را براي اين افراد حل نمايد. ما با استفاده از قوانين فيزيكي حاكم بر رفتار فنر ها و استفاده از آنها در طول مسير حركت نيرو در عصا، نمونه اي خاص از يك عصا را كه قابليت راحتي و مصرف انرژي كم در حين پياده روي براي مصرف كننده را داشته باشد طراحي نموده ايم. طبق قوانين فيزيكي فنر نيروي ذخيره شده در فنر با ضرب اختلاف طول انقباضي در ضريب سختي فنر برابر مي باشد: F=K∆x F(نيروي ذخيره شده در فنر) ∆x( اختلاف طول بعد از فشرده شدن) K( ضريب سختي فنر) طبق فرمول بالا زماني كه جسمي روي فنر قرار مي گيرد نيرويي معدل وزن جسم در فنر در قالب انرژي پتانسيل ذخيره مي شود كه به محض برداشتن جسم آزاد مي شود.
موارد یافت شده: 3