لیست اختراعات مهران کاظمی
خلاصه پرونده : از آنجايي بيماري كايفوز يكي از بيماري هاي اسكلتي در ستون مهره هاي كمر در ناحيه ي فوقاني كمر مي باشد ،از شيوع بالايي در جامعه ي كنوني برخوردار است و ارتز هاي ساخته شده ي كنوني داراي ضعف هاي زيادي مي باشند فلذا لازم ديدم ارتزي طراحي كنم كه علاوه بر داشتن مزاياي ارتز كنوني ، از مهمترين عيب هاي آنان كه موجب عدم پذيرش درمان ارتزي در بيماران كايفوزي مي شود ، جلوگيري كنم ، ارتز جوت يكي از ارتز هاي درمان كايفوز است كه به علت سختي و ثابت بودن مفاصل حين استفاده و قرار دادن بيمار در پوزيشن هايپر اكستنشن، موجب شده است تا بيمار به علت عدم تحمل ناشي از خستگي در اين وضع درمان ارتز را كنار بگذارد و يا اگر درمان را ادامه دهد با پوزيشن فوروارد هد در سر و آرتروز در ناحيه ي گردن مواجه شود فذا ارتز طراحي شده ي جديد بنده به نام ارتز جوت دايناميك و با اسم خاص پرشيا با داشتن مفصل متحرك و منعطف به بيمار اجازه مي دهد تا براي لحظاتي براي جلوگيري از خستگي، پوزيشن فلكشن خفيف بگيرد و اين امر با نيروي مضاعفي همراه مي شود و بيمار تنها براي لحظاتي جهت دوري از خستگي و در نياوردن ارتز براي انجام فعاليت هاي روزانه مي تواند اين كار را بكند و از پذيرش بالايي برخوردار گردد ، در ارتز جديد بنده از سيستم سه نقطه فشار همانند ارتز جوت استفاده شده كه از سه پد فشاري استفاده شد كه دو پد در ناحيه ي جلويي و يك پد در ناحيه ي خلفي مي باشد در طراحي ارتز جديد اختراعي از شولدر استرپ ها استفاده شده است كه به شكل ضربدري به پد خلفي فشار مي آورد تا كايفوز به تدريج اصلاح شود همچنين اين استرپها به ارتز اين قابليت را داده است كه كنترل روتيشن نسبي بر بدن بيمار اعمال گردد و اين امر در حالي است كه ثبات در صفحه ي ساجيتال براي اعمال وضع هايگر اكستنشن جهت اصلاح كايفوز در اين ارتز جديد اعمال شده است .
عنوان اختراع زانوبند سه نقطه فشار متوك METOC Three Point Pressure Knee Cage مشكل فني: در درمان ارتوزي استئوآرتريت مفصل زانو، زانوبندهاي والگوس با چالشهاي متفاوتي از جمله: تعليق و انتقال مناسب نيروي والگوسي به اندام روبرو هستند. اگر زانوبند از تعليق مناسبي برخوردار نباشد، حين راه رفتن و ساير فعاليتها از جاي خود حركت كرده و سبب ناكارآمدي آن شده و حتي ميتواند عملكرد بيمار را كمتر كند. همچنين در صورت ناكافي بودن و انتقال نامناسب نيروي والگوس، گشتاور اداكتوري زانو كاهش نيافته و بدنبال آن درد بيمار نيز كاهش نمييابد. بنابراين زانوبندي مناسب است كه از تعليق كافي برخوردار باشد و نيروي والگوس را به خوبي به اندام منتقل كند. راه حل ارائه شده: زانوبند متوك از طريق دو نيرو در سمت داخل ران و ساق و يك نيروي مخالف در سمت خارج مفصل زانو، يك سيستم سه نقطه فشار ايجاد مي كند و بدين وسيله گشتاور اداكتوري زانو را كاهش ميدهد. همچنين استرپهاي زانوبند متوك كش-ولكرو ميباشد كه با تغييرات حجمي حين انقباض عضلات اطراف زانو تطابق يافته و از جابجايي زانوبند حين راه رفتن جلوگيري ميكنند. كاربردهاي اختراع: تسهيل درمان غيرجراحي استئوآرتريت زانو و يا پاي پرانتزي.
عنوان اختراع زانوبند كمك دهنده به اكستنشن زانو Extension assist knee cage مشكل فني: در اختلالاتي از زانو كه افراد ملزم به استفاده از زانوبندهايي با مفاصل مدرج يا قفلدار ميشوند، در دوره استفاده از زانوبند، نيازمند انجام ورزش و حركات تمريني نيز ميباشند. به همين منظور، تعداد جلساتي مشخص، به مراكز تمرين درماني مراجعه خواهند كرد. با اين حال در فاصله زماني بين جلسات، به علت كاهش تمرينات و ضعيف ماندن زانو، از انجام فعاليتهاي روزانه باز ميمانند علاوه بر اين موضوع، بعد از اتمام جلسات، در مواردي وضعيت زانو به حالت عادي باز نميگردد و احتمالأ بيماران به جلسات بيشتري نياز خواهند داشت كه اين امري پر هزينه براي آنها تلقي ميشود. راه حل ارائه شده: در زانوبند كمك دهنده به اكستنشن زانو جك پنوماتيكي تعبيه شده است، كه در زمان فلكشن زانو نيروي مقاومتي اعمال كرده و بلعكس در زمان اكستنشن زانو به آن كمك ميكند و اين امر سبب تقويت عضلات اطراف زانو خواهد شد. همچنين به علت نيروي مقاومتي در برابر فلكشن، نياز به مفاصل قفلدار را كمتر خواهد كرد. كاربردهاي اختراع: تسهيل درمان توانبخشي مفصل زانو.
در اين اختراع ميكروكپسولاسيون باكتريهاي پروبيوتيك با استفاه از روش آسياب برودتي انجام شدكه در آن باكتريها از طريق يك آسياب برودتي در ميكروذرات چربي جامد انكپسوله شدند. ميكروذرات توليد شده از نظر نوع كريستالها، ميزان رطوبت و اندازه كوچك ذرات، داراي شرايط مناسب براي مصارف خوراكي و دارويي هستند. همچنين ميكروكپسول¬ها توانستند از باكتريها در برابر شرايط شبيه سازي دستگاه گوارش به خوبي محافظت كند كه نشان ميدهد حضور ميكروذرات توليد شده از اين طريق ميتواند در زمان افزوده شدن به مواد غذايي براي مصرف كنندگان فوايد سلامتي بخش را به همراه داشته باشد. مدت زمان كوتاه فرايند، دماي بسيار پايين و عدم استفاده از حلالهاي صنعتي از مزاياي استفاده از اين روش براي ميكروانكپسولاسيون باكتري هاي پروبيوتيك به شمار ميآيد. Microencapsulation of probiotic bacteria using cryogenic milling process
موارد یافت شده: 4