لیست اختراعات مينا جوادي انگرابي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1395/10/27
تاریخ ثبت: 1396/05/24
مخترع/مخترعان: مينا جوادي انگرابي
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به شيوع بالاي بيماري هاي مزمن، توليد محصولات رژيمي براي پيشگيري و كنترل اين بيماري ها ضروري است. مربا از جمله مواد غذايي است كه بين اقشار مختلف جامعه محبوب مي باشد و تلاش هاي زيادي براي توليد نوع رژيمي آن صورت گرفته است. محصولات نهايي اغلب داراي خواص حسي نامطلوب بوده و قابل قياس با مرباهاي معمولي نيستند و تنها مزيت آنها، نداشتن شكر است. هدف از انجام اين پژوهش فرمولاسيون مرباي ديابتيك فراسودمند حاوي قطعات برش يافته خرما با استفاده از شيره ي خرما به عنوان شيرين كننده و پكتين آميدي با درجه ي متوكسيلاسيون پايين داراي خواص پري بيوتيكي مي باشد كه به عنوان جايگزين مرباي معمولي توسط تمام اقشار جامعه و حتي در مقادير مشخص براي افراد ديابتيك و يا در معرض خطر اين بيماري قابل استفاده باشد. همچنين به دليل نداشتن عوارض مرباهاي رژيمي تهيه شده با سوربيتول موجود در بازار و دارا بودن خواص رئولوژيكي و حسي مطلوب و قابل مقايسه با انواع سنتي و خوشايند مصرف كنندگان، مرباي ديابتيك فراسودمند حاوي قطعات برش يافته خرما جايگزين مناسبي براي اين مرباهاست.

تاریخ ثبت: 1399/06/22
خلاصه اختراع:

غذاهاي فراسودمند موضوع روز مورد توجه در جهان بشمار مي آيد. در ميان غذاهاي فراسودمند، افزودني هاي خوراكي طبيعي با استفاده از مواد اوليه بومي كشور با كاربري در مواد غذايي بيشتر نظر مصرف كنندگان را به خود جلب نموده اند. چاقي پنجمين عامل خطر مرگ و مير در جهان شناخته شده است. امروزه استفاده از گياهان دارويي به دليل عوارض جانبي كمتر در حال توسعه مي باشد. از جملــه ايــن گياهــان مـي تــوان بـه سماق به عنوان يكي از گياهان بومي ايران اشاره كرد. مصرف سماق باعث بروز برخي ويژگي هاي سلامت بخش در انسان مي گردد كه شامل برطرف كننده رمايتسم و نقرس، كاهش بروز ديابت و همچنين در درمان چاقي بسيار موثر مي باشد و از سوي ديگر، انتخاب ماست كم¬چرب به عنوان حامل مناسب براي سماق علاوه بر ازرش تغذيه اي بالاي اين محصول، به دليل كلسيم كافي در رژيم غذايي باعث مي شود كه بدن چربي بيشتري را بسوزاند. چون ماست كم چرب داراي بافتي ضعيف مي باشد. به همين دليل مطابق مطالعات پيشين، براي بهبود خصوصيات فيزيكوشميايي مي توان از افزودني هاي پري بيوتيك مناسب مانند نشاسته مقاوم نوع دو به عنوان پري بيوتيك استفاده نمود. بنابراين هدف اين اختراع، توليد ماست پري بيوتيك كم چرب حاوي سماق است كه در درمان چاقي موثر مي باشد.

موارد یافت شده: 2