لیست اختراعات میلاد امانی
فشار خون بالا، يك بيماري شايع و عامل مهم خطرساز براي بيماري قلب و عروق مي¬باشد كه امروزه استفاده از دارو، رايج¬ترين روش كنترل فشار خون بالا مي باشد. اما اين داروها اغلب اثرات جانبي زيادي دارند. علاوه بر آن، گروهي از بيماران نسبت به دارو مقاوم مي¬شوند. بنابراين يافتن روش غير دارويي براي كنترل و كاهش فشار خون بالا حائز اهميت است. مطالعات نشان داده¬اند كه يكي از مهمترين علل بيماري فشارخون، اختلال و ضعف در عملكرد رفلكس بارورسپتور شرياني مي باشد. از طرفي اين رفلكس، مكانيسم بافري سريع و قدرتمندي است كه تغييرات ناگهاني فشارخون را خنثي كرده و يك نقطه مرجع فشارخون در بدن ايجاد مي¬كند. بنابراين در بيماري فشارخون، نقطه مرجع افزايش يافته و قدرت پاسخ اين رفلكس به تغييرات ناگهاني فشار خون، ازبين مي¬رود. بنابراين يكي از ايده¬ها براي كنترل غيردارويي فشارخون بالا، تحريك الكتريكي اعصاب آوران رفلكس بارورسپتور به صورت مصنوعي و ايجاد نقطه مرجع كنترل¬شده¬ي فشار خون مي باشد كه در ادامه به بررسي آن خواهيم پرداخت. در پي بررسي¬هايي بر پايه اين ايده، برآن شديم با طراحي مدار الكترونيكي، كه داراي سنسوري براي گرفتن فيدبك از فشارخون و در پي آن تنظيم خروجي مناسب براي تحريك عصب است، اين تغييرات را كنترل كرده و سطح فشارخون را به حد نرمال برسانيم. به¬عبارتي، اين مدار الكترونيكي جبران¬كننده اختلال بخشي از مكانيسم كنترل فشارخون و بارورسپتورها مي¬باشد. در حال حاضر نمونه¬ي آزمايشگاهي اين طرح تكميل شده كه قادر است مقادير مختلف سيگنال الكتريكي را توليد كند. نتايج تحريك عصب در ادامه ارائه شده است. علاوه بر اين، اين سيستم قادر است با دقت و سرعت بالا، فشار خون موش صحرايي را به طور همزمان نمايش دهد. كليد واژه: فشار خون- تحريك عصب- عصب واگ و سينوس كاروتيد
منقل سفري تاشو به همراه توري كباب پز جدا شونده و شيارهايي جهت پخت بهتر لبه ها و كناره هاي كباب براي پختن مواد غذايي از روش هاي مختلفي استفاده مي شود. يكي از روش هاي پخت مواد غذايي و گوشت ها، استفاده از حرارت زغال و آتش است. براي جلوگيري از سوختن مواد غذايي بر روي زغال، از وسيله ايي براي فاصله اندازي بين زغال ها و مواد غذايي استفاده مي شود تا حرارت به طور يكنواخت و ملايم به مواد برسد. اين فاصله را توسط منقل و كباب پز ايجاد مي كنند. سختي شرايط خارج از خانه و مشكلات پختن كباب در طبيعت، سبب شد تا منقل كم حجم و تاشويي اختراع كنم كه به راحتي مونتاژ شود و تركيبي از غذاپز و كباب پز را شامل شود. با توجه به ايراداتي كه منقل هاي تاشو ساخته شده تاكنون داشته اند، و نياز بيش از پيش خانواده ها به محصولي باكيفيت و چندكاره، سعي بر آن شد تا با استفاده از روشي ابتكاري و نوآورانه منقل را تا كرد و بتوانيم كل حجم منقل در زمان بسته بودن را در حدود يك سيخ كباب (حجيم) درآوريم. كه اين روش در نوع خود منحصر بفرد است. در ساخت اين منقل از تكنيك يكپارچگي اجزا استفاده شده است، و با توجه به متصل بودن پايه ها به قاب اصلي مي توان با چند حركت سريع منقل را باز و بسته نمود. منقل سفري تاشو علاوه بر نگهداري سيخ هاي كباب، داراي توري هاي جداشونده ايي است كه مي توان از آنها در جهت پختن گوشت هاي تكه ايي و مواد غذايي مختلف بهره برد و علاوه بر اين، توري ها، پايه هاي مناسبي جهت نگه داشتن كتري و ظروف طبخ غذا بر روي آتش مي باشند. شيارهاي منظمي بر روي قاب اصلي تعبيه شده است، كه با استفاده از آنها مي توان سيخ هاي كباب را از پهلو روي آتش نگه داشت تا كناره هاي مواد غذايي روي سيخ كاملا پخته و كباب شود. اين وسيله به گونه ايي طراحي شده است تا تمامي افراد خانواده (حتي افراد كم تجربه) كه دوست دارند غذاي خوشمزه ايي در طبيعت درست كنند، بتوانند از آن استفاده كنند و بهره ببرند.
موارد یافت شده: 2