لیست اختراعات نعيمه خزايي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1398/08/04
مالک/مالکان: محمد جوكي
تاریخ ثبت: 1398/11/26
خلاصه اختراع:

توليد پودر نوشيدني فراسودمند سين بيوتيك با استفاده از ضايعات كشاورزي (پوست انار، لبو و تفاله انگور)، فناوري ريزپوشاني باكتري پروبيوتيك لاكتوباسيلوس پلانتاروم و خشك كردن تصعيدي، با ايجاد امكان مصرف فراورده طبيعي پروبيوتيك و بهره مندي از خصوصيات سلامت بخشي اين محصول، در كنار مزايايي همچون حمل آسان، زمان ماندگاري طولاني، جذابيت هاي بصري محصول و ديگر خصوصيات ويژه، به بهبود امنيت و ايمني غذايي جامعه كمك خواهد كرد. توليد اين محصول فراسودمند به عنوان جايگزيني براي نوشيدني هاي بي كيفيت، حاوي قند هاي مصنوعي، اسيد هاي آلي بالا و خطر آفرين، همچنين مي تواند به ايجاد نوعي ايمني غذايي در كشور كمك كند. جهت توليد پودر نوشيدني فراسودمند سين بيوتيك از عواملي نظير حامل ها، محافظت كننده هاي حرارتي و تثبيت كننده ها براي بالا بردن بازده فرايند، حفظ زنده ماني باكتري پروبيوتيك تلقيح شده، حفظ مواد مغذي، و حتي تسهيل آب زدايي فرآورده استفاده شد. جهت بهينه سازي شرايط دمايي و زماني و فشار در سيستم خشك كن تصعيدي جهت تعيين اندازه ذرات پودر توليدي و ميزان انحلال پذيري محصول و باز توليد مجدد نوشيدني سين بيوتيك از مهمترين مراحلي بود كه در اين طرح مورد اجرا قرار گرفت

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/23
تاریخ ثبت: 1391/10/23
خلاصه اختراع:

دانه هاي ريحان توسط بوجاري و بطور دستي و به دقت جهت حذف تمام ذرات خارجي نظير گرد و خاك، سنگ ريزه، آشغال و ساير دانه ها تميز شدند. سپس جهت حذف گرد و غبار چسپيده به دانه ها آنها را با سه برابر حجمي اتانول مخلوط نموده به مدت 15 دقيقه روي همزن قرار داديم. پس از حذف كامل الكل در آون، به منظور جداسازي صمغ دانه ريحان از دانه كامل به نسبت 15 به 1 به آن آب مقطر اضافه شد و به مدت 15 دقيقه در دماي 40 درجه سانتي گراد مخلوط آب و دانه به طور مداوم هم زده شد. جداسازي صمغ از دانه هاي متورم با عبور دانه ها از يك اكستر اكتور مجهز به صفحه چرخنده صورت گرفت. محلول بدست آمده پس از عبور از صافي خلاء به منظور حذف ذرات اضافي صاف شد و سپس در آون در دماي استخراج خشك شده آسياب شد و پس از بسته بندي در شرايط خشك و خنك نگهداري شد. به منظور توليد بيوفيلم خوراكي، پودر تهيه شده با 100 مليلي ليتر آب مقطر در دماي 30 تا 40 درجه سانتيگراد و به مدت نيم ساعت توسط هم زن مخلوط مي شد و پس از آن براي تهيه فيلم پلاستي سايزر گليسرول به آن افزوده شد و مجددا در همان دما و به مدت 10 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح كاملا تراز ريخته شد و پس از 48 ساعت فيلم خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/29
تاریخ ثبت: 1391/12/02
خلاصه اختراع:

دانه هاي شاهي توسط بوجاري و بطور دستي و به دقت جهت حذف تمام ذرات خارجي نظير گرد و خاك، سنگ ريزه، آشغال و ساير دانه ها تميز شدند. صمغ دانه شاهي از دانه كامل و با استفاده از آب مقطر با نسبت آب به دانه 30 به 1 و pH معادل 10 استخراج شد. درجه حرارت آب 35 درجه سانتي گراد تنظيم شد و مخلوط آب و دانه در طي فرآيند حرارت دهي (مدت زمان استخراج) كه 15 دقيقه بود به طور مداوم هم زده مي شد. جداسازي صمغ از دانه هاي متورم با عبور دانهها از يك اكستر اكتور مجهز به صفحه چرخنده صورت گرفت. محلول بدست آمده پس از عبور از صافي خلاء به منظور حذف ذرات اضافي صاف شد و سپس در آون در دماي استخراج خشك شده آسياب شد و پس از بسته بندي در شرايط خشك و خنك نگهداري شد. به منظور توليد بيوفيلم خوراكي، پودر تهيه شده با 100 مليلي ليتر آب مقطر در دماي 30 تا 40 درجه سانتيگراد و به مدت نيم ساعت توسط هم زن مخلوط مي شد و پس از آن براي تهيه فيلم پلاستي سايزر گليسرول به آن افزوده شد و مجددا در همان دما و مدت زماني عمل اختلاط انجام شد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح كاملا تراز ريخته شد و پس از 48 ساعت فيلم خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/02
مالک/مالکان: آقاي محمد جوكي
تاریخ ثبت: 1392/05/27
خلاصه اختراع:

دانه هاي به توسط بوجاري و بطور دستي و به دقت جهت حذف تمام ذرات خارجي نظير گرد و خاك و ساير دانه ها تميز شدند. سپس جهت حذف گرد و غبار چسپيده به دانه ها آنها را با سه برابر حجمي اتانول مخلوط نموده به مدت 15 دقيقه روي همزن قرار داديم. پس از حذف كامل الكل در آون، به منظور جداسازي صمغ دانه به از دانه كامل به نسبت 20 به 1 به آن آب مقطر اضافه شد و به مدت 15 دقيقه در دماي 45 درجه سانتي گراد مخلوط آب و دانه به طور مداوم هم زده شد. جداسازي صمغ از دانه هاي متورم با عبور دانه ها از يك اكستر اكتور مجهز به صفحه چرخنده صورت گرفت. محلول بدست آمده پس از عبور از صافي خلاء به منظور حذف ذرات اضافي صاف شد و سپس در آون در دماي استخراج خشك شده آسياب شد و پس از بسته بندي در شرايط خشك و خنك نگهداري شد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/08/01
مالک/مالکان: آقای محمد جوکی
تاریخ ثبت: 1399/04/28
خلاصه اختراع:

اين نوآوري، ساخت نوع جديدي از بسته بندي زيستي هوشمند مي باشد، كه قابليت نشان دادن تغييرات كيفي و پيشرفت فساد را در گوشت سفيد به صورت كاملا سريع و قابل اطمينان داشته و ميتواند به عنوان جايگزيني براي تاريخ انقضاي محصول در صنعت غذا در نظر گرفته شود. اين بسته بندي هوشمند از دولايه پوشش زيست تخريب پذير تشكيل شده كه دربين دو لايه قالب بندي، نانو حسگرهاي زيستي حساس به تركيبات بيو شيميايي ناشي از فساد طوري طراحي شده اند كه به توانند به صورت كد گذاري شده طيف هاي رنگ مشخصي را نشان دهند كه هر طيف نشاندهنده ميزان پيشرفت مشخصي در ميزان زوال كييفيت و پيشرفت فساد مي باشد. اين بسته بندي زيستي هوشمند طوري طراحي شده است كه با دقت بالا، سرعت مناسب و كاربرد آسان مي تواند جايگزيني مناسب براي تاريخ انقضاي محصول باشد. اين بسته بندي زيستي هوشمند از دو بخش تثبيت كننده و نانوحسگر زيستي تشكيل شده است كه بخش تثبيت كننده با بهره گيري از بستر ثابت داخلي بر پايه موسيلاژ دانه به و بستر خارجي از يك بيوپليمر زيست تخريب پذير نقش بلوك هاي نگهدارنده نانوحسگر ها را بر عهده دارند. اين نانو حسگرها از چهار تركيب رنگي استخراج شده از گياهان بومي ايران تشكيل شده اند كه با استفاده از روش هاي آزمايشگاهي در غلظت مناسب تهيه و به صورت نانو ذره درآمده و در بستر بسته به صورت بلوك هايي تثبيت شده اند. اين حسگرهاي زيستي بلوك بندي شده و تثبيت شده در شبكه بستر بيوپليمر طبيعي، غير سمي و حساسيت زا بوده و قادر است به صورت طولاني مدت در طول پروسه حمل، توزيع و نگهداري محصول روند فساد را در مراحل مختلف نشان دهد. همچنين با توجه به طراحي اين بسته بندي هوشمند با استفاده از مواد نرككننده و طراحي ويژگيهاي مناسب ترمومكانيكي قابليت استفاده در دماهاي مختلف نگهداري نگهداري را داراست. حساسيت بالا، كاركرد و قابليت تشخيص سريع و آسان هشدارهاي رنگ توسط نانو حسگرها به صورت بصري از جمله مزاياي اين اختراع در حوزه امنيت غذايي مي باشد.

موارد یافت شده: 5