لیست اختراعات نغمه ستاراحمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1394/01/16
تاریخ ثبت: 1395/02/06
خلاصه اختراع:

تب مالت يكي از مهمترين بيماري هاي مشترك بين انسان و حيوان است. بسته به نوع حاد يا مزمن بيماري علائم مختلفي از قبيل لرز، تب متناوب، تعريق، خستگي، درد به هنگام لمس ستوان فقرات، كاهش وزن، افسردگي، آبسه در تخمدانها، كليه‌ها و مغز مشاهده مي شود. جهت توليد نانوحسگر ژني ژنوم بروسلا، پروب اوليگونوكلئوتيدي مورد استفاده بر اساس توالي ژني IS711، مشترك در بين تمامي سويه هاي باكتري بروسلا طراحي و ساخته شد. به منظور سنتز نانوساختار طلا، روش ترسيب الكتريكي بكار گرفته شد. پروب اليگونوكلئوتيدي تيوله روي سطح الكترود طلاي اصلاح شده با نانوروبان هاي طلاي پوشيده شده با شكوفه هاي طلا تثبيت شد. الكترود اصلاح شده با پروب DNA درون محلول هاي حاوي DNA هدف با غلظت هاي مختلف قرار گرفت. به منظور تشخيص فرآيند هيبريداسيون در غلظت هاي مختلف از DNA هدف، الكترود درون محلول بافر حاوي متيلن بلو قرار گرفت و بررسي هاي الكتروشيميايي انجام شد. به منظور بررسي عملكرد حسگر در شناسايي نمونه هاي واقعي و باليني، تمامي بررسي هاي انجام شده با توالي هاي سنتزي در رابطه با DNA هاي استخراج شده از نمونه هاي باكتريايي و نمونه هاي بيماران طبق پروتوكل انجام شد. اين نانوحسگر به دليل قابليت شناسايي دقيق و سريع بيماري تب مالت در حداقل زمان ممكن مي تواند در جهت جلوگيري از تاخير در شروع درمان بيماري و عوارض ناشي از بيماري موثر باشد، همچنين نقش بسزايي در كاهش خسارات اقتصادي-بهداشتي ناشي از اين بيماري ايفا كند.

تاریخ ثبت: 1395/06/08
خلاصه اختراع:

ليشمانيوز به گروهي از بيماري هاي انگلي منتشر در مناطق گرمسيري و نيمه گرمسيري گفته مي شود كه توسط ليشمانيا ايجاد مي شود .كه به اشكال جلدي، احشايي و جلدي-مخاطي ظاهر مي شوند. اين بيماري در قاره هاي آسيا، اروپا، آفريقا و آمريكا ديده مي شود . ليشمانيوز جلدي ناشي از ليشمانيا ماژور بطور گسترده در ايران اتفاق مي افتد و بعنوان عامل ليشمانيوز در 15 استان از ايران گزارش شده است. جهت توليد نانوحسگر ژني ژنوم ليشمانيا ماژور پروب اوليگونوكلئوتيدي مورد استفاده بر اساس توالي ژني ..............، طراحي و ساخته شد. پروب اليگونوكلئوتيدي تيوله، به نانوذرات طلا متصل شد. توانايي حسگر ژني در تشخيص توالي هاي مكمل و غير مكمل، ژنوم استخراج شده و نمونه هاي باليني مورد بررسي قرار گرفت. با استفاده از اين نانوحسگر به طور مستقيم و بصري و بدون نياز به تكنيك هاي وقت گير آزمايشگاهي اقدام به شناسايي ليشمانيا ماژور كرديم. در اين روش آسان، سريع و كم هزينه در صورت اتصال توالي مكمل به نانوبيوسنسور در نمونه كنترل مثبت، پس از افزودن اسيد، محلول تغيير رنگ نمي داد ولي در صورت عدم اتصال به توالي مكمل در نمونه هاي كنترل منفي، پس از اضافه كردن اسيد محلول تغيير رنگ مي داد. در نتيجه اين نانوحسگر به دليل قابليت شناسايي دقيق و سريع بيماري ليشمانيوز پوستي در حداقل زمان ممكن مي تواند در جهت جلوگيري از تاخير در شروع درمان بيماري و عوارض ناشي از بيماري موثر باشد، همچنين نقش بسزايي در كاهش خسارات اقتصادي-بهداشتي ناشي از اين بيماري ايفا كند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/12/25
تاریخ ثبت: 1396/12/06
خلاصه اختراع:

اين اختراع با عنوان نانوحسگر ژني ليشمانيا ماژور (عامل سالك) كه در زمينه فني نانوفناوري پزشكي مي گنجد، با هدف ارايه در آزمايشگاههاي تشخيص طبي به صورت كيت ساخته شده است. چرا كه ابزارهاي مرسوم تشخيص ژنوم ليشمانيوز پوستي از حساسيت بالايي برخوردار نيستند. ابتدا نقاط كوانتومي مغناطيسي فريتي از طريق فرايند رسوب گيري سنتز و توصيف مي شوند. سپس الكترود خمير كربن اصلاح شده با نقاط كوانتومي مغناطيسي فريت براي تثبيت پروب (ژن اختصاصي ليشمانيا) استفاده مي شود. اين پروب طوري طراحي شده است كه نسبت به ديگر گونه ها، گزينش پذير باشد. سپس هيبريد شدن پروب با توالي مكمل و دريافت سيگنال هاي الكتروشيميايي اتفاق مي افتد. نتايج حاصل نشان دادند نقاط كوانتومي مذكور به دليل اندازه كوچك و نسبت سطح به حجم بالا يك بستر عالي براي ساخت نانوحسگر ژني مي باشند كه باعث افزايش ميزان تثبيت پروب شده وحساسيت ژنوسنسور حاصله را افزايش مي دهند. در نتيجه اين نانوحسگر به دليل قابليت شناسايي دقيق و سريع بيماري ليشمانيوز پوستي در حداقل زمان ممكن مي تواند در جهت جلوگيري از تاخير در شروع درمان بيماري و عوارض ناشي از بيماري موثر باشد، همچنين نقش بسزايي در كاهش خسارات اقتصادي-بهداشتي ناشي از اين بيماري ايفا كند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/10
تاریخ ثبت: 1390/03/21
خلاصه اختراع:

موضوع ارائه شده تهيه ميكرودانه آلژينات /پكتين به عنوان حامل جديد كاركيومين است. حسن استفاده از اين بسترهاي آلژينات/پكتيني كنترل تجزيه پذير بودن آنها در محل مناسب و مورد نظر در سيستم زيستي و سميت كم آنها است. از آنجا كه كاركومين به عنوان يكي از مواد بازدارنده شيميايي سرطان هاي بسيار از جمله كلوني معرفي شده است، مي توان با تغيير تركيبات مورد استفاده در بستر آلژينات اپكتين حامل، به صورتي كاركومين را هدفيابي نمود تا در مكان هاي ‏ديگر (غير هدف) رها نشود. كاركومين به عنوان ميهمان در حفره ايجاد شده توسط ميزبان محلول در آب يا ميزبان مقاوم تر و قابل هدف يابي در دستگاه گوارشي قرار مي گيرد. به اين منظوراز ‏مخلوط 50/50% و 75/25%‏دو پلي ساكاريا پكتين و آلژينات براي در برگرفتن كاركيومين استفاده شد و با وارد سازي محلول در محلول كلريا كلسيم تلاش در جهت ايجاد دانه هاي مورد نظر مي نماييم. بعد از ساخته شدن دانه ها از محلول گلوتار آلدئيد به عنوان كراس لينكر استفاده مي شود. ابتدا تهيه ميكرودانه آلژينات /پكتين و در برگيري كاركيومين بيان و سپس بررسي ميزان و راندمان در برگيري كاركيومين در كمپلكس كوركومين- پليمر پلي ساكاريدي با روش اسپكتروسكوپي با استفاده از جذب كاركيومين و در آخر خصوصيات ميكرودانه آلژينات /پكتين توليد شده شرح داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/02
تاریخ ثبت: 1389/04/14
خلاصه اختراع:

نانوفيبري تاكسل به عنوان يك داروي جدي ضد سرطان است. اين دارو شامل نانو ذرات حامل فيبروئين است كه بر روي آنها داروي پكليتاكسل بارگذاري شده است. پكليتاكسل داروي بسيار هيدروفوب است و فرمولاسيون رايج آن داراي سورفاكتانت غيريوني و اتانول به عنوان حلال است و كه واكنشهاي حساسيت زايي را ايجاد مي نمايد. استفاده بهينه از اين دارو نيازمند طراحي سيستمهاي حامل جدي ميكروسكوپي مي باشد. براي ساخت نانوفيبري تاكسل از روش ميكرواموليون شامل سيستم فازي آب / سيكلوهگزان / تري شون X100 استفاده شد. نانوفيبري تاكسل مي تواند به عنوان فرمولاسيون جديد داروي پكلي تاكسل استفاده شود. نانوذرات حامل باعث پايداري دارو شده و توانايي رهايي تدريجي دارو را دارند. ابتدا تهيه و تخليص پروتئين فيبروئين بيان و سپس به تهي نانوفيبري تاكسل پرداخته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/10
تاریخ ثبت: 1389/03/03
خلاصه اختراع:

سنسور داروي تزريقي تالاسمي (دفروكسامين) ساخته شده با ذرات نانو هسته - پوسته اي يك سنسور الكتروشيميايي براي داروي تزريقي دفروكسامين است هدف كار دستيابي به سنسوري با قدرت تشخيص بالا، حساسيت زياد به مقادير كم دارو ، ارزاني و سادگي استفاده از آن مي باشد. ابتدا روش سنتز نانو ذرات هسته - پوسته اي ، و سپس ساخت سنسور با استفاده از اين نانو ذرات و درنهايت تعيين مقدار اين دارو ارائه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/10
تاریخ ثبت: 1389/03/03
خلاصه اختراع:

موضوع مورد بررسي طراحي يك سنسور الكتروشيميايي با فناوري نانو براي تشخيص استيل سيستئين است. هدف كار دستيابي به سنسوري با قدرت تشخيص بالا حساسيت زياد به مقادير كم، ارزاني و سادگي استفاده از آن مي باشد. بخش اول شامل روش سنتز نانو ذرات هسته - پوسته اكسيد آهن - سديم كبالت هگزا سيانوفرات و بخش دوم تهيه سنسور با استفاده از اين نانو ذرات و در نهايت تعيين مقدار اين ماده است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/10
تاریخ ثبت: 1389/03/03
خلاصه اختراع:

موضوع مورد بررسي طراحي و ساخت يك نانوبايوسنسور استيل كولين بر پايه يك كامپوزيت نانوذرات توخالي نيكل است. هدف كار دستيابي به نانوسنسوري با قدرت تشخيص بالا و حساسيت زياد براي تشخيص استيل كولين (انتقال دهنده پيام عصبي در سيستم بيولوژي) مي باشد. بخش اول شامل روش سنتز نانو ذرات توخالي نيكل و قسمت دوم تهيه نانو سنسور با استفاده از اين نانو ذرات و تشخيص استيل كولين است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/28
تاریخ ثبت: 1392/05/25
خلاصه اختراع:

ابرخازن دولايه الكتريكي بر اساس نانوذرات پروتئين آلبومين و بكارگيري فناوري نانو ارائه شده است. هدف ارائه ابرخازني است كه كاملا سازگاري بيولوژيك داشته و ظرفيت و پايداري زياد داشته باشد. بخش اول شامل روش سنتز نانوذرات آلبومين و بخش دوم ساخت الكترود ابرخازني بيولوژيكي بر اساس اين نانوذرات است. پس از سنتز نانوذرات آلبومين، آنها در سطح الكترود كربني تثبيت مي شوند. وجود اين لايه باردار پروتيني تثبيت شده، باعث ايجاد ظرفيت زيادي در ابرخازن ساخته شده مي شود.

موارد یافت شده: 9