لیست اختراعات يعقوب يعقوبي
محلول سازي در تمام صنايع بخصوص مراكز اموزشي ،ازمايشكاهي ، تحقيقاتي، فن اوري، نانو مواد و دارو سازي همواره. ازاهميت ويژه اي برخوردار بود. است. بنابراين با طراحي اين دستگاه مشكلاتي از قبيل مواد مضر و ناخواسته كه از تجزيه انوع كلاهك ها و پره هاي مخلوط كن ها كه (از جنس هاي مختلف) در حضور انوع اسيدها و مواد شيميايي مورد آزمايش رخ مي دهند و به محلول اضافه مي شوند را حذف و راند مان، سرعت، كيفيت محلول سازي، نكات ايمني در ازمايشكاه را افزايش داده و محلول استاندارد مورد نظر را تهيه كرد. كنترل و دستوراجراي برنامه در اين دستگاه از طريق اينترنت نيز ميسر مي باشد. با توجه به نياز بسياري از ازمايش ها به انواع گازها مي توان گازهاي مختلفي را توسط اين دستگاه به محلول تزريق كرد و بيشترين كاربرد اين دستگاه در مراكز داروسازي تحقيقاتي، فناوري و نانو مواد، مراكز اموزشي، دانشگاه هاو صنايع مختلف مي باشد.
زماني كه نور خورشيد به سنسورهاي نوري تابيده هر يك از چهار سنسورهاي كناري اندازه نور تابيده شده را به ميكرو ارسال مي كنند و ميكرو اندازه را از آنالوگ به ديجيتال تبديل كرده و آنها را مقايسه مي كند اندازه هر كدام بيشتر باشد ميكر و به موتورها دستور حركت مي دهد تا سيستم چرخيده و سنسور مركزي به موقعيت سنسور كناري كه اندازه نور تابيده شده به آن بيشتر بوده مي رسد درواقع باطري مستقيم در جهت خورشيدي قرار مي گيرد سپس عدسي روي ريل بالا و پايين حركت مي كند زماني كه ميتر (دي گالوانومتر) به اندازه ماكزيمم رسيد ميكرو دستور Stop عدسي را صادر مي كند كه در اين حالت باطري خورشيد ماكزيمم انرژي را به ما مي دهد.
در اين اختراع، پوشش نانوساختار شش جزئي TiAlCrSiCN با استفاده از فرايند رسوب¬¬گذاري فيزيكي از فاز بخار با بهره¬گيري از آرك كاتدي (Arc Cathode PVD) بر روي قطعات صنعتي بهره گرفته شد. براي دست¬يابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه¬نشاني، بستر آزمايش با گاز آرگون مورد عمليات تميزكاري قرار گرفت. براي ايجاد پوشش هاي تركيبي شش جزئي در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (نيتروژن، متان و آرگون) از بخار حاصل از آرك ايجاد شده بر روي كاتد استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار مي¬رود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون¬هاي موردنظر بر روي نمونه قرار گيرند. با گذشت زمان انتظار مي رود پوشش شش جزئي TiAlCrSiCN تشكيل شود. در اين فرايند ولتاژ باياس 0 تا 3000 ولت، ولتاژ اعمالي بر روي كاتد بين 15 تا 100 ولت، جريان اعمالي بين 100 تا 250 آمپر، دماي لايه نشاني بين 200 تا 450 درجه سانتي¬گراد، زمان لايه نشاني بين 5/0 تا 5 ساعت، فشار محفظه بين 2-10 تا 7-10 ميلي بار در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 4 تا 30 نانومتر و ضخامت آن بين 1 تا 10 ميكرومتر مي باشد.
در كشاورزي توتون براي افزايش كمي و كيفي محصول كه برگ توتون است در زمان مشخص از رشد توتون اقدام به سرزني ميكنند. سرزني مرحله اي از عمليات توليد توتون مي باشد كه به منظور تحريك رشد برگهاي باقيمانده روي بوته و حصول به كيفيت مطلوب با حذف گل آذين و برخي از برگهاي فوقاني بوته صورت ميپذيرد. اين عمل از توليد و رشد بذر جلوگيري كرده و در نهايت منجر به انتقال مواد غذايي به منظور افزايش وزن، اندازه، نيكوتين و ساير خصوصيات شيميايي به برگ ميگردد. هنگامي كه با سرزني قسمت زايشي گياه جدا مي شود، جوانه هاي جانبي از قسمتهاي مختلف گياه شروع به رشد مي كند تا بدين وسيله دوباره توليد قسمت زايشي نمايد. در كشاورزي توتون براي اينكه با سرزني برگهاي توتون درشت تر شود و از بوجود آمدن جوانه جانبي جلوگيري شود بعد از عمليات سرزني محلول پاشي كنترل كننده جوانه جانبي انجام مي شود. در حال حاضر بهترين محلول كنترلكننده شيميايي پرايم پلاس ميباشد كه با اين روش جوانهها به خوبي كنترل شده و باعث افزايش عملكرد كمي و كيفي توتون ميشود. ولي گران قيمت و وارداتي و اثر منفي زيست محيطي براي كشت بعدي خواهد داشت. استفاده از محلول كنترل كننده جوانه جانبي توتون و تنباكو كه با فرمول سركه چوب سي درصد حجمي، الكل چرب بيست درصد حجمي، روغن نيم پنج درصد حجمي، مويان بيست درصد حجمي و دي نيتروآنيلين بيست و پنج درصد حجمي تهيه شده داراي كارآيي بالاتر از نمونه تجاري براي كنترل جوانه جانبي مي باشد، همچنين قيمت كمتر داشته مصرف آن آلودگيهاي زيست محيطي به همراه ندارند.
موارد یافت شده: 4