لیست اختراعات پویا خادمیان
عناصر تشكيل دهنده اختراع: 1- نگهداري اسناد فيزيكي 2- پالايش اسناد 3- نگهداري اسناد ديجيتال 1- نگهداري اسناد فيزيكي: مسئوليت اين بخش نگهداري اسناد بصورت فيزيكي مي باشد در اين قسمت قفسه هاي تمام اتوماتيك هوشمندي طراحي شده است كه در آنها كنترل و فرمان از طريق كامپيوتر صورت مي گيرد و كنترل تمامي ترددها و گزارش گيري ها را امكانپذير مي نمايد و از نظر فيزيكي نيز از 50 درصد تا 170 درصد صرفه جويي در فضا را دارد و دسترسي به پرونده ها بسيار آسان مي باشد. تكنيك ساخت: استفاده از قفسه هاي ريلي هوشمند با استانداردسازي و ماژول كردن قفسه ها اين قابليت را پيدا كرده كه قفسه ها به راحتي به يكديگر متصل شده و تشكيل بلوك دهند. 2- پالايش اسناد: در اين بخش شناسايي را داريم كه متشكل است از تفكيك اسناد اسكن اسناد ديتااينتري و مدل دهي آنها براي نگهداري فيزيكي و ديجيتالي تكنيك ساخت: استفاده از ديوايدرها با فرمت هاي گوناگون و كيبردهاي مخصوص دسترسي آسان 3- نگهداري اسناد ديجيتال: در اين بخش اسناد ديجيتال شده با امنيت بالا نگهداري مي شود كه در اين پروسه نوآوري هاي مهمي در زمينه ديتاسنتز و نرم افزار آن ارائه شده است. تكنيك ساخت: از اي سي هاي AVR استفاده شده است كه قابليت برنامه ريزي از طريق كامپيوتر را دارا هستند و به پورت هاي مختلف فرمان عملكرد را مي دهد با استانداردسازي و ماژول كردن رك ها اين قابليت را پيدا كرده كه به راحتي به يكديگر متصل شده و تشكيل بلوك دهند.
مشكلي كه اكنون در نگهداري اسناد و تجهيزات وجود دارد بهره ور نبودن تجهيزات و روش هاي مختلفي كه اكنون وجود دارد مي باشد و همچنين تجهيزات كنوني امكان اين را ندارند تا سند و پرونده را فراخواني كنند تا در ايستگاه و محل خاص به كاربر با رعايت اصول ارگونومي تحويل دهد. همچنين در وسايل و تجهيزات كنوني اصول حفاظتي و امنيتي و نگهداري از سند مانند سيستم تهويه هوا كنترل دما و اعلام و اطفاء حريق رعايت نشده است در حالي كه در روبواسمارت رعايت شده است و همچنين تجهيزات و وسايل كنوني محدوديت در نگهداري وسايل در سطح و ارتفاع دارد در حالي كه روبواسمارت را مي توان در عرض ، طول و ارتفاع هاي گوناگون توليد شود و مورد استفاده قرارگيرد. هدف از اختراع كاهش اشتباهات انساني، راحتي كار، حذف نيروي انساني زائد و نگهداري اسناد و تجهيزات در شرايط مطلوب مي باشد.
اكثر سازمان ها و اداراه جات دولتي و خصوصي و صنف هاي مختلف كاري اعم از سوپر ماركت ها، داروخانه ها. لوازم يدكي، قطعات خودرو ، بوتيك ها و غيره نياز مبرم به سيستم قفسه بندي نگهداري اسناد و كالاهاي خود دارند كه معمولا هزينه هاي زيادي را متحمل مي شوند ولي گريبانگير مشكلات زيادي مي باشند كه با پيشرفت تكنولوژي هاي فراوان در زمينه هاي مختلف هيچ گونه نوآوري و پيشرفتي در اين مورد وجود نداشته است و نيز همچنان از قفسه هاي ثابت سنتي استفاده مي كنند كه محدوديت هاي زيادي براي مصرف كننده ايجاد مي كند. يكي از بزرگترين مشكلات كمبود فضا براي نگهداري قفسه ثابت سنتي مي باشد حال ما با استفاده از سيستم مجري مي توانيم اين مشكل را حل كنيم اين سيستم شامل دو قسمت مي باشد: 1- قفسه ثابت مدرن 2- قفسه متحرك كشويي
يكي از مشكلاتي كه در صنايع به وضوح ديده مي شود، قابليت استفاده از فرمان در سيستمهاي اتوماتيك و دستي است. در حالتي كه سيستم در حالت اتوماتيك قرار دارند فرمان هم همراه با سيستم دوران دارد. اين چرخش فرمان باعث آسيب ديدن افراد و كاربر دستگاه مي شود. سيستم فرماني كه توسط شركت وارش ارائه شده با نام فرمان گريز از مركز وارثتي با دسته تاشو اين قابليت را به سيستم مي دهد كه در هنگام استفاده خودكار از سيستم فرمان كنترل در جاي خولد ثابت باند و اگر كاربر با آن برخورد كرد به او هيچگونه آسيبي نمي رساند. اين فرمان با استفاده از يك دو خار انگشتي در حالتي كه فرد اراده كند باعث درگيري با محورها شده و سيستم را جابجا مي كند و در حالتي كه كاربر از فرمان استفاده نمي كند فرمان با استفاده از قابليت مركز ثقل به حالت خلاص تغيير وضعيت داده و در جاي خود ثابت مي ماند. اين سيستم با دسته تاشو از آسيبهاي احتمالي جلوگيري كرده و يك شرايط ارگونوميك مطابق با ساختار فيزيولوژيك اداري ايجاد مي كند.
سيستمي جهت نگهداري اسناد و كالا با امنيت بالا و گردانده عمودي
معمولا براي استفاده از ديتا سنتر بايد يك سري استاندارد مربوط به محيط نصب آن را رعايت كرد كه با در نظر گرفتن ساختمان هاي اداره جات و سازمان هاي كشورمان داراي نواقص و هزينه هاي زيادي مي باشد كه گاها به صرف نمي باشد. اين اختراع داراي بردي الكترونيكي مي باشد كه كنترل تمامي قسمت ها را ازجمله: سيستم هشدار و اعلان حريق، سيستم گرمايش و سرمايش، سيستم كنترل ولتاژ، سيستم كنترل تكان ها و لرزش هاي غيرمجاز، سيستم كنترل ارت، سيستم كنترل تردد و غيره را به دست گرفته به كمك سنسورهاي متعدد، سيستم را به صورت هوشمند كنترل و اداره مي كند. و با داشتن ركهاي به صورت ماژول كه قابليت كاهش و افزايش ركهاه را دارا مي باشد تشكيل يك بلوك چند واحدي را مي دهد كه به وسيله ديواره بتوني طراحي شده و فنربندي هوشمندي ديتا سنتر را در برابر زلزله ايمن مي سازد و به راحتي در هر ساختمان يا مكاني قابل نصب و راه اندازي مي بادش. حال ما به كمك اين اختراع مي توانيم در كلي از اين تجهيزات و انرژي هاي مصرفي در ساختمان هها صرفه جويي كنيم و همچنين از قابليت هاي بيشتري نيز بهره مند گرديم. تقسيم بندي داخلي فضاي مركز داده: ساختمان يك مركز داده از نظر كاربردي داراي قسمت هاي مختلفي مي باشد، در يك مركز داده علاوه بر تجهيزاتي كه هدف اصلي مركز داده نصب و بهره برداري از آن ها در مركز مي باشد، تجهيزات و ملزومات ديگري نيز به منظور تسهيل و يا تأمين عملكرد سيستم ها نصب مي گردد از جمله: * براي خنك كنندگي نياز به تجيهيزات ايجاد سرمايش و تجهيزات HVAC دارد. * براي تأمين برق مصرفي نياز به دستگاه هي مولد برق دارد. * براي ايجاد برق ورودي بلاانقطاع نياز به دستگاه هاي UPS دارد. *براي اطفاء حريق نياز به تجهيزات اطفاء حريق شامل سنسورها و مخازن گاز مخصوص دارد. * براي مانيتورينگ و كنترل شبكه نياز به تجهيزات مانيتورينگ و كنترلي دارد. كه اين تجهيزات براي ساختمان ديتا سنتر مي باشد كه در ان راهروها و فضاي پرت زيادي دارد كه آنها هم به اين تجهيزات گران بها تجهيز مي گردند. حال ما به كمك اين اختراع مي توانيم در كلي از اين تجهيزات و انرژي هاي مصرفي صرفه جويي كنيم و همچنين از قابليت هاي بيشتري نيز بهره منند گرديم. اين اختراع داراي بردي الكترونيكي مي باشد كه كنترل تمامي قسمت ها را به دست گرفته و يك سيستم يكپارچه كه كل اين مركز را اداره مي كند. چگونگي كار و توضيحات كامل در شرح اختراع مي باشد.
موارد یافت شده: 6