لیست اختراعات با مالکیت اعظم خاني
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1392/03/06
خلاصه اختراع:

كلدكرم ها عبارتند از امولسيون آب در روغن كه داراي حالت نرم كنندگي و درخشندگي است . علت اين كه به اين مواد كلد كرم گفته مي شود اين است كه به هنگام كاربرد آن روي پوست احساس خنكي ايجاد مي شود كه ناشي از تبخير تدريجي آب درون آن است . يك كلد كرم مرغوب بايد شامل 50% چربي و 50 % آب باشد اما به دليل سخت بودن تركيب آب با چربي تهيه چنين كلدكرمي ميسر نخواهد بود و درصورت تهيه نيز تركيب پايداري حاصل نخواهد شد . همچنين در اين ماده با گذشت زمان نبايد جدا شدن آب از روغن يا لكه و چروك مشاهده شود . به منظور خنثي كردن موم ها كه نوعي اسيد چرب مي باشند از مواد قليايي استفاده مي شود كه درنتيجه آن نوعي صابون در محيط روغني ايجاد مي شود كه باعث معلق درآوردن چربي هاي موجود نيز مي شود و منجر به تشكيل امولسيون روغن در آب مي شود . در زير نحوه ساخت چند كلد كرم ساده و موثر آموزش داده مي شود .

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/03
تاریخ ثبت: 1389/07/19
خلاصه اختراع:

خلاصه: مواد فوق الذكر به جز سود سوز آور و ماده اكسيژن زدا، داراي مشخصات استاندارد و مشخصي نيستند. اين مواد كه در انواع گوناگون تحت نام هاي تجارتي مختلف به بازار مصرف عرضه مي شوند و همگي داراي حق امتياز منحصر به توليد كننده هستند از اين رو فرمول شيميايي آنها نمي باشد. انتخاب و خريد اين مواد بر مبناي خواص كاربردي و كارآئي آنها نسبت به ميزان مصرف در شرايط آزمايشگاهي و عملياتي انجام مي گيرد. اين مواد ابتدا در آزمايشگاه تحت شرايط معين و مشابه شرايط عملياتي و طبق دستورالعمل هاي استاندارد و روش هاي متداول در مناطق نفت خيز مورد آزمايش واقع مي شوند و پس از تاييد آزمايشگاه مبني بر داشتن حداقل كيفيت مورد نظر، توسط سازمان هاي ذيربط تحت شرايط واقعي عملياتي موردآزمايش و ارزيابي قرار مي گيرند. كيفيت اين مواد تابع امولسيون موجود در نفت مي باشد. از اين رو براي هر نوع نفت يك ماده كه بهترين كارائي را داشته باشد از طريق انجام در آزمايشگاه تعيين خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/03
تاریخ ثبت: 1389/07/19
خلاصه اختراع:

‏اين مواد براي از بين بردن كامل باكتري هاي مخرب مخصوصا´´ باكتري هاي كاهش دهنده سولفات موجود در آب بكار مي روند ‏سازگاري و كيفيت اين مواد براي هر سيستم مي بايست قبلا`´ در آزمايشگاه تعين شود. تركيب اين مواد مصرلا´´ از مواد فعال سطحي كاتيونيك محلول در آب تحت نام كلي ميباشد ‏اين مواد مي بايست داراي قدرت كافي براي نفوذ در رسوبات را داشته در حداقل زمان ممكن باكتري ها را از بين ببرند. بعلت مقاوم شدن باكتري ها در مقابل يك نوع باكتري كش بايد از دو نوع مختلف بطور متناوب استفاده نمود ‏جهت جلوگيري از تشكيل رسوبات معد ني مانند در سيستم بكار ميرود. ميزان تزريق بين ٥ ‏تا 5 ١ ‏قسمت در ميليون مي باشد بهترين نوع مخلوطي از فسفاتها و فسفاتهاي آلي مي باشد ‏پلي فسفاتهاي معد ني و پليمرهاي اكريليكي و كربوكسي بعلت تداخل در سيستم نمكزداني مناسب نيستند. نياز به تزريق اين ماده و مقدار آن متناسب با هر سيستم توسط آزمايشكاه تعين خواهد شد

تاریخ اظهارنامه: 1388/06/11
تاریخ ثبت: 1388/06/16
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

دانه هاي جا تروفا حدودا 45% روغن دارد. روغن به دست آمده در هكتار جاتروفا بيشتر از روغن ذرت و حتي بيشتر از روغن سوياست. گياه جاتروفا در برابر قارچها و حشرات مقاوم بوده و به افت كش شيميايي نيازي ندارد. از هر هكتار مزرعه اين گياه سالانه دو هزار و هشتصد تن روغن به دست مي آيد كه اين ميزان روغن از روغن به دست آمده از كلزا و سويا در مساحتي مشابه بسيار بيشتر است و در شرايط ويژه اين ميزان حتي به 5 الي 6 تن روغن مي رسد. 2- گياه جا تروفا گياهي است كه كاشت آن در زمين هاي خشك و شور بازدهي فراوان دارد و دانه هاي آن را مي توان به سوخت هاي زيستي موتورهاي ديزلي تبديل كرد كه آلودگي هاي آن بسيار كمتر از سوخت هاي فسيلي است. حتي از طرف سازمان محيط زيست اروپا شركتهاي نفتي ملزم شده اند از سال 2012 مقدار 5 الي 10 بيوديزل جهت بهبود كيفيت گازوئيل به آن اضافه نمايند. همچنين از آن مي توان در توليد برق و سوخت مورد نياز براي پخت و پز در خانواده ها استفاده كرد. 2- جا تروفا به دماهاي بالاي 35 درجه عادت داشته و رشد مي كند و نيز در مقابل خشكسالي و آفت گياهان مقاومت زيادي دارد. در خاكهاي زهكشي شده با دريافت به طور متوسط 300 تا 1000 ميلي متر باران در سال اول تا سوم بخوبي رشد مي كند و بازده حداكثر ميوه آن از حدود سالهاي سوم تا پنجم شروع مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

جهت جلوگيري از زنگ زدگي و خوردگي سازه هاي فلزي، مدفون در خاك و آب، همانند خطوط لوله آب، گاز، نفقت، شلكه هاي نفتي واقع در دريا و يا بنادر، مخازن نگه داري بنزين، نفت و ... كه با زمين در تماس هستند يك ايستگاه حفاظت كاتديك بايد برپا شود كه شامل يك ترانس ركتيفاير يك بستر آندي افقي و يا حامي كه حاوي تعدادي آندهاي جريان اعمالي (سيليكون، MMO و ...) مي باشد. بستر آندي و ترانس ركتيفاير از طريق مقاومت خاك، يك حلقه جريان درست كرده و كاهش بار منفي موجود بر روي سازه فلزي را جبران مي كنند. جهت فرانت ولتاژ اعمالي به سازه در محل ؟؟؟؟؟؟؟ سنسوري به نام هنسل استفاده مي شود و طبق استاندارد هرگاه اين ولتاژ در محدوده 0.85 تا 1.5 ولت (بر اساس وضعيت پوشش خطوط لوله) باشد. سازه حفاظت مي شود. نهايتا مبدل تزريق جريان با تغيير ميزان جريان احتمالي ؟؟؟ ولتاژ را پوشش خواهد داد. از آنجايي كه خطوط لوله آب، گاز كه از يك شهر به يك شهر ديگر و بعضا بين كشورها مي باشد از مناطق جغرافيايي متنوع عبور كرده و دسترسي به نشت پوبنتها (مناطقي كه براي اندازه گيري ولتاژ خط لوله نسبت به زمين پيش بيني شده است) با مشكلات فراواني مواجه است. كاربران حفاظت كاتديك قادر به اندازه گيري ولتاژ حفاظت در مسير نخواهند بود. در شرايط ديگري همچون انراهاي ذخيره نفت و بنزين، پالايشگاهي، نيروگاه ها به دليل بزرگي منطقه و شرايط بد جوي و بعضا ضعفهاي علمي كاربران، حفاظت كاتديك، ولتاژ سازه درست تنظيم نشده و يا اينكه قرائت درست و به موقعي نخواهد داشت. عدم رسيدگي به سيستم حفاظت كاتديك به مرور زمان موجب خواهد شد كه سازه فلزي خورده شده و شاهد نشتي هاي متعددي باشيم. تعمير و برطرف كردن خوردگي ها بسيار پرهزينه و زمان بر بوده و هزينه هاي بسيار بالاتر از حفاظت سازه خواهند داشت. هدف از اين اختراع طراحي يك سيستم پرتابل قابل دسترس، ارزان، همه منظوره و با كاربري ساده بوده تا كاربران در هر شرايطي و در هر نقطه اي از كشور با ارسال يك پيام كوتاه (SMS) قادر به دريافت و ؟؟؟؟؟ و كنترل سازه تحت حفاظت مربوطه باشند. به موجب اين امر از يك خسارت ميلياردي كه هر ساله در كشور شاهد آن هستيم جلوگيري مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

جهت جلوگيري از زنگ زدگي و خوردگي سازه هاي فلزي، مدفون در خاك و آب همانند خطوط لوله آب، گاز، نفت، اسكله هاي نفتي واقع در دريا و يا بنادر، مخازن نگه داري بنزين، نفت و ... كه با زمين در تماس هستند يك دستگاه حفاظت كاتديك كه شامل يك مبدل تزريق جريان، يك بسر آندي افقي و با چاهي را تشكيل داده و از تعدادي آندهاي جريان اعمالي (سيليكون، MMO و ...) مي باشد. بسر آندي و مبدل تزريق از طريق مقاومت خاك يك حلقه جريان دست كرده و كاهش بار منفي موجود بر روي سازه فلزي را جبران مي كنند، جهت قرائت ولتاژ سازه نسبت به زمين از سنسوري به نام هافسل استفاده شده طبق استاندارد هرگاه اين ولتاژ در محدوده 0.85 تا 1.5 ولت براساس وضعيت پوشش خطوط لوله باشند، سازه حفاظت مي شود. مبدل تزريق با تغيير ميزان جريان اعمالي اين ولتاژ را پوشش خواهد داد. . جهت پوشش ولتاژ مطلوب در يك خط لوله و با هر سازه فلزي تحت حفاظت كاتديك روش هاي متنوعي وجود دارد كه بهترين آن ها روش تزريق جريان مي باشد. در اين روش از يك دستگاه ركتيفاير تريستوري قابل تنظيم استفاده مي شود. ركتيفايرهاي تريستوري داراي حجم و وزن زيادي بوده و هسته آنها داراي جريان هجومي (INRUSH CURRENT) زيادي مي باشد. يك ترانس ركتيفاير 100V/100A تك فاز حدود 90 آميپر از شبكه تك فاز جريان مي كشد كه اين جريان هنگام روشن شدن با 66 برابر ؟؟؟؟ افزايش پيدا مي كند. جهت كاهش تلفات و كاهش جريان هجومي (INRUSH CURRENT) در ورودي دستگاه كافي است كه سيستم يكسو كننده تريستوري را به ديودي تبديل كرده و مدار كنترل را در ورودي هسته ترانس ركتيفاير قرار دهيم. مدار كنترل وردي به جاي كنترل زاويه آتش تريستور در خروجي كافي است در ورودي زاويه ترباك را تغيير دهد. از آنجايي كه ترباك يك كليد الكترونيكي مي باشد مدار كنترل تأثيري در شكل موج و خروجي نداشته و قدرت ترانس ركتيفاير همچون يك ديمر قابل تنظيم از صفر تا 180 درجه خواهد بود. بدين ترتيب ترانس داراي سيستم راه انداز نرم گشته و كاهش چشم گيري در تلفان خواهيم داشت.

موارد یافت شده: 9