لیست اختراعات با مالکیت امير حسين پور
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ اظهارنامه: 1394/03/06
تاریخ ثبت: 1394/08/16
خلاصه اختراع:

يكي از مهمترين اقدامات براي بيماران در بخش اورژانس، گرفتن رگ مناسب و برقراري جريان مايعات وريدي بصورت سرم و دارو مي‌باشد كه با توجه به عدم همكاري مناسب بيماران با علائم تحريكي عصبي، بر افراشتگي شديد و اختلالات رواني - عصبي مانع از انجام آن مي‌شود كه پيامد آن عدم دريافت مايعات وريدي (سرم ، خون، داروهاي وريدي) مي‌گردد كه مهمترين بخش آن، قسمت درماني آن مي‌باشد كه به دنبال آن دچار شكست درماني خواهند شد. از طرف ديگر برخي از بيماران دچار بيماريهاي عفوني واگير دار و خطرناك(از جمله هپاتيت، ايدز و ...) مي‌باشند كه ممكن است به دنبال كشيدن دست خود، منجر به فرورفتن سرنگ در دست پرستاران گردند. هدف از طراحي اين وسيله، ثابت كردن دست بيمار و تسهيل در روند درماني و همچنين تسهيل در رگ گرفتن بيمار توسط پرسنل محترم بيمارستان (پرستاران) و افزايش ايمني آنان و كاهش نگراني در برخورد با اينگونه بيماران مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/25
تاریخ ثبت: 1395/06/01
خلاصه اختراع:

يكي از مهمترين اقدامات براي بيماران در بخش‌هاي درماني، اورژانس و بخش‌هاي مراقبت‌هاي ويژه، ثابت نگه داشتن كاتتر وريد مركزي است. در حال حاضر كاتتر وريد مركزي با تكنيك خاص در محل آن كه اكثراً در ناحيه گردن و كشاله ران ميباشد، قرار مي‌گيرد كه به علت ثابت نبودن آن و نياز داشتن به بخيه براي بيمار بسيار دردناك بوده و حركات طبيعي را كاهش مي‌دهد و همچنين باعث ايجاد عفونت به علت عدم امكان پانسمان مناسب مي‌شود و اين درحالي است كه ثابت ماندن كاتتر وريد مركزي در محل از موارد مهم در بخش‌هاي درماني است. از مشكلات و عوارض روش‌هاي موجود ثابت كردن كاتتر وريد مركزي مي‌توان به مواردي همچون جابجايي، خارج شدن كاتتر و عفونت در مسير تعبيري كاتتر اشاره كرد. هدف از اين اختراع، طراحي وسيله‌اي است كه كاتتر وريد مركزي را بدون نياز به بخيه زدن در محل خود ثابت نگه‌داشته و خطر عفونت را براي بيمار كاهش دهد.

تاریخ ثبت: 1399/12/26
خلاصه اختراع:

عوامل و بيماري‌هاي متعددي وجود دارند كه روي عملكرد مچ و انگشتان دست تاثير منفي دارند، از جمله پيري و كهولت سن، ضربه مغزي بر اثر تصادف، MS، آنوريسم و سكته مغزي. درمان‌هاي زيادي براي رفع اين آسيب‌ وجود دارند كه عبارتند از: استفاده از دارو، فيزيوتراپي و راهكارهاي ديگر. مطالعات نشان داده‌اند كه انجام تمرينات تكراري و منظم فيزيوتراپي در روند بهبودي ناحيه پنجه تاثير بسزايي دارد. يكي از موثرترين روش‌ها، استفاده از سامانه‌هاي رباتيكي در فيزيوتراپي پنجه است. مزاياي اين روش عبارتند از: - ايجاد تمرينات فيزيولوژيك دقيق و تكرار شدني - كاهش كار بدني طاقت‌فرساي درمانگر -كاهش هزينه‌هاي درمان هدف از اين طرح، ساخت سامانه‌اي رباتيكي است كه بتواند ناحيه مچ و انگشتان دست را تمرين دهد. حركات ايجاد شده توسط اين سامانه، از طريق مشاهدات باليني تعيين گرديد. بدين منظور، به مراكز فيزيوتراپي مراجعه شد و نحوه حركات تمريني براي بيماراني كه دچار اختلال حركتي در ناحيه مورد نظر بودند، مشاهده گرديد. همچنين، حركات تكراري و خسته كننده براي فيزيوتراپ نيز مورد تحليل قرار گرفت. در نهايت، حركت مناسب اين سامانه مشخص شد. اين سامانه، حركت فلكشن-اكستنشن را براي مچ و انگشتان ايجاد مي‌كند.

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/12
مالک/مالکان: اميرحسين پورعلي
تاریخ ثبت: 1388/03/25
مخترع/مخترعان: اميرحسين پورعلي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/10/29
تاریخ ثبت: 1387/10/29
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/22
تاریخ ثبت: 1387/09/26
مخترع/مخترعان: امير حسين پور بهرام
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/18
تاریخ ثبت: 1387/06/18
مخترع/مخترعان: امير حسين پور بهرام
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/22
تاریخ ثبت: 1387/05/12
مخترع/مخترعان: امير حسين پور بهرام
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/11
تاریخ ثبت: 1391/04/11
خلاصه اختراع:

بيشتر تلفات جاني در جاده هاي كشور و خارج از كشور در اثر نبستن كمربند ايمني منجر به مرگ مي گشته ولي امروزه با طراحي ساخت سيستم هاي نوين اين تلفات به حداقل كاهش يافته است. در اين دستگاه راننده قبل از روشن كردن اتومبيل موظف به بستن كمربند ايمني مي باشد در غير اين صورت ماشين قادر به روشن شدن نيست لذا برق 5 ولت انژكتور به پشت آمپر نرسيده و توسط ميكروسوييچ اتصال برق را نشده است از آنجاييكه به عنوان يك خطا در cpu ذخيره مي شود بايستي دستگاه دياك خورده تا تغييرات بعدي را پذيرا باشد هيچ يك از سيستم هاي موجود در ارتباط با اتومبيل در كشورمان قابليت كنترل بستن كمربند ايمني به طور واقعي را براي راننده و سرنشين ندارد ضمن اينكه اين سيستم ارائه شده توانايي سنس و كنترل بسته شدن كمربند را براي راننده و سرنشينان خودرو را دارا مي باشد و فقط مي توان به خودروي توليدي شركت بنز داشته است. در ابتدا كه راننده وارد خودرو مي شود و قصد روشن كردن خودرو را دارد در صورتي كه كمربند خودرو را نبند برق پشت آمپر قطع و تا زماني كه كمربند بسته نشود برق وصل و سيستم دياك نيم شود در صورتي كه راننده كمربند ايمني خود را ببند و سرنشيني ديگري در ودرو حضور نداشته باشد مي توان به حركت ادامه دهد ولي اگر شخص ديگر در خودرو حضور داشته باشد بر اساس سنس ميكروسوييچ و شمارش تايرم و همچنين اجراي سيستم سخن گوت سرنشين موظف به بستن كمربند به مدت 6 دقيقه مي باشد كه اگر اين عمل صورت نگيرد ماشين ممكن است به چالشي بيافتد و در صورتي كه كمربند ايمني خود را كمتر از 6 دقيقه بسته و دوباره باز كند به مدت 4 دقيقه موظف مي باشد كه يا از روي صندلي بلند شود (يعني از ماشين پياده شده است) يا كمربند ايمني خود را مجددا ببند.

موارد یافت شده: 13