لیست اختراعات با مالکیت امير ربي
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1389/06/29
خلاصه اختراع:

خلاصه ماده 13 : ‏براي انجام عمليات آبكاري روي فلزات با استفاده از جرياق الكتريكي و خاصيت تبادل يوني از دستگاهي بنام سلول الكتروشيميايي استفاده مي شود سلول الكتروشيميايي ساخته شده داراي يك موتور ۶ ‏ولتي نيز مي باشد . اين موتور مي تواند كاتد را با سرعت ۵٠ ‏دور بر دقيقه بچرخاند . ‏اين سلول از جنس تفلون نسوز مي باشد و روي درپوش آن يك لوله جهت ورود حبابهاي هوا در صورت نياز و يك پنجره براي كنترل رنگ محلول تعبيه شده است . آند اين سلول از جنس استيل بوده و به منظور ايجاد يكنواختي در روكش بصورت استوانه مشبك انتخاب شده است . دو پايانه جهت اتصال آند و كاتد به منبع جريان يا ولتاژ نيز روي درپوش ايجاد شده است .

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/10
مالک/مالکان: امير ربيعي كناري
تاریخ ثبت: 1389/04/22
خلاصه اختراع:

در اين اختراع براي جلوگيري از اتلاف انرژي به صورت همرفت و نظات گرد و خاك موجود در كانال هاي تهويه هوا، طراحي شده است. در اين اختراع از يك جزء الي (يك دريچه داراي فرو رفتگي) و يك درب (كه مي تواند به طور كامل در اين فرورفتگي جاي گرفته و آن را با كمك نوارهاي درزگير موجود در حاشيه درب دريچه كانال تهويه هوا مسدود كند) و يك تبديل (كه جزء اصلي را به يك لوله خرطومي متصل مي كند) تشكيل شده است. لازم به ذكر است كه با كمك نوارهاي درزگير موجود در حاشيه تبديل كليه درزها مسدود مي شوند. براي نظافت يك كانال هوا كه به چندين دريچه ختم مي شود. درب يكي از دريچه ها را برداشته (در حالي كه بقيه با استفاده از درب ها مسدود شده اند) و تبديل متصل به لوله خرطومي را جايگزين آن مي كنيم سپس انتها لوله خرطومي را درون يك ظرف آب قرار مي دهيم و دستگاه تهويه را روشن مي كنيم. به اين صورت گرد و خاك از دريچه عبور كرده، از تبديل و لوله خرطومي گذشته و توسط آب فيلتر مي شوند. با انجام اين فرآيند بر روي ديگر دريچه ها كل كانال ها گردگيري مي شوند.

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/02
تاریخ ثبت: 1387/07/06
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/11
تاریخ ثبت: 1391/02/13
خلاصه اختراع:

امروزه نويز تبديل به يك مشكل جهاني گشته و بر زندگي مردم در شهرهاي بزرگ اثرات گسترده اي به جاي گذاشته و براي افرادي كه به طور مداوم در محيط هاي پر سرو صدا حضور دارند آسيب هاي شنوايي جبران ناپذيري را به دنبال دارد. بنابراين لازم است تا راه كارهايي براي كاهش صدمات ناشي از آن بر انسان و زندگي روزمره اتخاذ گردد. مواد كاهش دهنده انتقال عموما نياز به سختي و عدم نفوذپذيري بالا دارند تا از عبور امواج صوتي جلوگيري نمايند كه اين امر با افزايش وزن و ضخامت اين مواد امكان پذير است. در اين طرح كامپوزيت هاي ليفي حاوي انواع نانو الياف پلي بورتان پلي اكريلونيتريل ، نايلون و ... با بستر بي بافت پشمي و يا پلي استري ساخته شده است. نتايج آزمايشات كاهش انتقال صوتي نشان داد كه با حضور لايه هاي نانو الياف ميان لايه هاي بي بافت كاهش انتقال صوتي افزايش قابل ملاحظه ايي پيدا مي كند. لايه هاي بي بافت در مصارف عايق صوتي به دليل وجود تخلخل بسيار ضعيف مي باشند اما نتايج اين كار نشان داد كه با افزودن لايه هاي نانو ليفي بسيار سبك و كم ضخامت مي توان كارايي آنها را تا حد زيادي افزايش داد.

موارد یافت شده: 7