لیست اختراعات با مالکیت امين سيديعقوبي
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1396/04/24
مخترع/مخترعان: محسن اميني
خلاصه اختراع:

امروزه سطح آگاهي مصرف كنندگان و توليدكنندگان در ارتباط با مشكلات ناشي از مصرف غذاهاي ناسالم رو به افزايش است، مطالعات بسياري نشان داده كه دريافت برخي مواد غذايي ارتباط مستقيم با كاهش برخي از بيماريها دارد، استفاده از اين نوع اقلام غذايي و افزودن آن به ساير مواد غذايي در صنعت غذا رويكرد جديدي است كه تحت عنوان غذاهاي فراسودمند نامگذاري شده‏اند. غذاهاي فراسودمند افزون بر ارزش تغذيه‏اي پايه، دست كم داراي يك خاصيت مشخص و به اثبات رسيده ارتقا سلامت، پيشگيري كننده و يا كاهش دهنده بيماري هستند و شامل مجموعه متنوعي مانند غذاهاي فرمول بندي شده مي‏باشند. بنابراين تقاضا براي مواد طبيعي بهبود دهنده سلامت روز به روز افزايش يافته است. از جمله گياهاني كه در سال‏هاي اخير به دليل وجود مواد موثره طبيعي و ايمن بسيار مورد توجه واقع شده است گياه زردچوبه مي‏باشد. امروزه مطالعات مختلف نشان داده‏اند كه كوركومين زردچوبه داراي ويژگي‏هاي عملكردي چشمگيري است و در تحقيقات محققان خواص متفاوتي از اين تركيب گزارش شده است. در حال حاضر پاستا به عنوان يكي از مقبول‏ترين غذاها در دنيا مصرف مي‏شوند و جايگاه اين محصول در سبد غذايي خانواده‏هاي ايراني نيز تا حدود زيادي تثبيت شده است. با توجه به اثرات سلامتي‏ بخش چشمگير كوركومين و مصرف بالاي ماكاروني در سبد غذايي خانوارهاي ايراني، با رويكرد بهبود ارزش تغذيه‏اي و همچنين بهبود ويژگي‏هاي حسي محصول نهايي، اقدام به توليد پاستاي كوركومين شد.

موارد یافت شده: 1