لیست اختراعات با مالکیت جلال برزين
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1391/06/30
تاریخ ثبت: 1391/10/17
مخترع/مخترعان: فهيمه علي پور
خلاصه اختراع:

غشا صفحه اي نانو كامپويتي پلي اتر سولفون/ نانو اروزيل / پلي آميد به روش پليمريزاسيون سطحي ساخته شد. در اين غشا نواوري استفاده از نانواروزيل آبدوست در غشا مورد نظر بوده است. سپس غشاء را با استفاده از روش CROSS FLOW يون هاي موجود در آب مقطر را جداگانه حذف و اندازه گيري شد. از اين غشاء ساخته شده به طور مشخص مي توان در صنايع آب و فاضلاب و كشاورزي و صنايعي كه نياز به جداسازي يون هاي مضر هستند استفاده نمود. استفاده كرد. مثلا در جداسازي يون هاي تيترات سديم كه در آب آشاميدني موجود مي باشد مي تواند مورد استفاده قرار بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/28
تاریخ ثبت: 1389/09/06
خلاصه اختراع:

‏از روش تشكيل شبكه هاي در هم نفوذي(interpenetrating polymer network)به منظور اصلاح توده پليمر سيليكون استفاده شد و شبكه در هم نفوذي PDMS-PNIPAAm ‏، توليد گرديد.رفتار گذردهي شبكه هاي ساختعه شده نسبت به كلريد سديم بررسي گرديد. فيلم هاي سيليكوني مورد استفاده در تهيه‏اين شبكه ها به دو روش قالبگيري محلولي با استفاده از افزودن روغن و قالبگيري محلولي بدون افزودن روغن‏توليد شدند.طيف ftir حضورlnipaam در فيلم ها را تاييد كرد.طبق تصاوير sem،pnipaam به صورت مناطقي تقريبا مجزا در شبكه سيليكوني ظاهر شد.نتايج به دست امده از اندازه گيري مقدار كلريد سديم عبوري نشان داد كه نسبت به فيلم سيليكوني خالص در نمونه هاي اصلاح شده گذردهي كلريد سديم وجود داشته است.به طوري كه درشبكه هاي در هم نفوذي تهيه شده از فيلم توليد شده به روش افزودن روغن ،در 15 ‏درصد وزني PNIPAAm ‏, بيشتر گذردهي مشاهده شد و مقدار ان برابر با---محاسبه گرديد

تاریخ ثبت: 1384/10/29
خلاصه اختراع:

غشاء هاي صفحه اي جهت كاربرد در همودياليز با روش وارونگي فاز از محلولهاي پلي اترسولفون PES در حلال دي متيل استاميد DMAc در حضور و يا عدم حضور پلي وينيل پيروليدون PVP تهيه شد. بررسي كارايي غشاء هاي صفحه اي همودياليز توسط يك سل آزمايشگاهي انجام پذيرفته كه در آن، غشاء به طور مستقيم با پلاسماي خون انسان درتماس قرار گرفته و تغيير غلظت اوره، اسيد اوريك و كراتينين به عنوان معيار كارايي غشاء در نظر گرفته شد. تصاوير ميكروسكوپ الكتروني SEM سطح مقطع غشاء ها ساختار نامتقارن با لايه اي نازك و فشرده به عنوان پوسته و لايه اي متخلخل به عنوان نگهدارنده را نشان داد. ابعاد و تعداد كانالها و ححفره هاي غشاء ها تابع شرايط مختلف فرايند شكل دهي و تركيب درصد اجزاء تشكيل دهنده غشاء بوده و غشاء هاي با كانالها و حفره هاي بزرگتر، كارايي بهتري در دفع مواد زائد از خود نشان دادند. به طور كلي بهترين كارائي در دفع همزمان مواد زائد خون توسط غشاء صفحه اي شامل PES%12 و PVP%2/8 تشكيل يافته از محلول پليمري در دماي 23C و حمام انعقاد 60C حاوي آب مقطر خالص حاصل آمد. بدين ترتيب كه ميزان دفع اوره يك ساعت پس از شروع آزمون 65% و در انتهاي آزمون به 84% رسيد. اسيد اوريك 57% در ساعت اول آزمون و 71% در انتهاي زمان آزمون كاهش نشان داد. همچنين ميزان دفع كراتينين در انتهاي ساعت اول آزمون 37/5% و اا انتهاي زمان آزمون به 53% كاهش رسيد.

موارد یافت شده: 8