لیست اختراعات با مالکیت خانم سعیده سلطان احمدی
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1401/12/23
تاریخ ثبت: 1402/05/24
خلاصه اختراع:

يكي از بزرگترين دغدغه‌هاي بشر در طول تاريخ يافتن راهي براي به تعويق انداختن فساد در موادغذايي و افزايش عمر ماندگاري آن بوده است. بسته‌بندي‌هاي مختلف براي حفظ موادغذايي به كار بسته شده اند كه بيشتر آن‌ها بر پايه‌ي تركيبات نفتي و پلاستيكي بوده و ضمن احتمال ورود مونومرهاي خطرناك و سمي به داخل موادغذايي مشكل تخريب ناپذيري و انباشته شدن در محيط زيست را به همراه داشته اند. بسته‌بندي هاي فعال از مفاهيم نوآورانه در صنعت بسته‌بندي غذا محسوب مي‌شوند چرا كه مي‌توانند بر پايه‌ي تركيبات طبيعي و زيست تخريب‌پذير همچون كربوهيدرات‌ها، ليپيدها و يا پروتئين‌ها باشند و نيز با به همراه داشتن انواع تركيبات فعال زيستي همچون تركيبات ضدميكروب و آنتي‌اكسيدان و با رهايش تدريجي اين تركيبات به درون ماده‌ي غذايي فساد آن‌ها را به تعويق انداخته و سبب افزايش ماندگاري و كيفيت آن گردند. در اختراع حاضر از تكنيك الكتروريسي و الكترواسپري براي تهيه‌ي بسته‌بندي فعال با به كارگيري پليمرهاي تخريب پذير و غيرسمي زئين و پلي‌وينيل‌الكل استفاده گشته و با همراهي تركيباتي مانند تيموكينون و رزوراترول كه بر گرفته از طبيعت و گياهان بوده و داراي خواص ضدميكروبي و آنتي‌اكسيداني هستند، كارايي بسته‌بندي افزايش يافته است كه مي‌توان براي بسته‌بندي موادغذايي حساس به فساد باكتريايي و شيميايي همچون ماهي و ساير تركيبات گوشتي براي افزايش عمر ماندگاري آن‌ها بهره برد. Simultaneous use of electrospinning and electrospraying technology for the preparation of zein/ PVA nanofibers containing thymoquinone and Zein/ Resveratrol nanoparticles with antimicrobial and antioxidant properties and its utilization in the food packaging industry

موارد یافت شده: 1