لیست اختراعات با مالکیت رضا زارعي
36 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 36
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/09
مالک/مالکان: عليرضا زارعي
تاریخ ثبت: 1398/03/21
مخترع/مخترعان: عليرضا زارعي
خلاصه اختراع:

طراحي رابط و تجربه كاربري براساس ذهنيت كاربران و طراحان باعث ايجاد خطاهاي شناختي و هم‌چنين طراحي ضعيف در صنايع مختلف من‌جمله صنعت كامپيوتر و فناوري اطلاعات گرديده است. اختراع موش‌واره روان از طريق سنجش عيني شاخص‌هاي رواني شامل ميزان ضربان قلب، واكنش گالوانيكي پوست و فشار وارد شده از طريق دست به صورت مستقيم و استرس به صورت غيرمستقيم در حال فراهم‌سازي راه‌كاري است براي عينيت بخشيدن به طراحي رابط و تجربه كاربري استو شاخص‌هاي رواني از طريق سنسورهاي مخصوص در سطح موس اندازه‌گيري و گزاش مي‌شوند كه ارزيابي ذهني انسان‌ها در اين فرآيند را به حداقل برسانند. اين شاخص‌ها با گزارش به نرم‌افزار مخفي كمكي بر روي لپ‌تاپ يا كامپيوتر يا حتي صفحه تبلت اقدام به دادن تهيه خروجي براي طراحان رابط كاربري مي‌نمايد كه بتواند رابط كاربري خود را بازطراحي و اصلاح كند تا تجربه كاربري بهتر را منجر شده و ميزان خطا و استرس كاربر را كاهش دهد.

تاریخ ثبت: 1394/06/24
خلاصه اختراع:

سنتز كامپوزيت ETS-10/PAN به روش گرانولي كردن و مكانيسم تبادل يوني براي جذب فلزات سنگين Synthesis of ETS-10/PAN composite by granular method and ion-exchange mechanism for the removal of heavy metals زمينه فني: شيمي و متالوژي فلزات سنگين رها شده در محيط زيست توسط صنايع مختلف، به دليل سمي بودن و ماندگاري در محيط، تهديدي جدي براي محيط زيست و سلامت انسان به شمار مي روند. حذف و بازيافت يون هاي فلزي از محيط زيست دو پيامد مثبت به همراه خواهد داشت. اول اينكه از آلوده شدن محيط زيست جلوگيري شده و خطر آن را براي بشر بر طرف مي كند. از طرف ديگر با بازيافت يون هاي فلزي مي توان آن ها را دوباره وارد چرخه صنعت كرده و از آن ها بهره برد. روش هاي مختلفي همچون تبادل يوني، رسوب دهي شيميايي و استخراج با حلال براي حذف يون هاي فلزي سمي به كار مي روند. فرآيند تبادل يوني به دليل اقتصادي بودن، سادگي عمليات و بازده بالاي آن، يكي از محبوب ترين روش هاي حذف يون هاي فلزات سنگين به شمار مي رود. به همين منظور، براي حذف فلزات سنگين و با وجود معايبي همچون تغييرات ساختاري غير قابل برگشت تحت تغييرات pH و تخلخل و سطح ويژه پايين مبادله گرهاي مختلف و در نتيجه بازده جذب پايين آنها، مبادله گر كامپوزيتي ETS-10/PAN براي اولين بار سنتز و ساختار آن شناسايي شد، سپس جاذب سنتز شده براي جذب فلز استرانسيم (يكي از اصلي ترين فلزات سنگين آلوده كننده محيط زيست) به كار رفت.

تاریخ ثبت: 1394/07/26
خلاصه اختراع:

فلزات سنگين رها شده در محيط زيست توسط صنايع مختلف، به دليل سمي بودن و ماندگاري در محيط، تهديدي جدي براي محيط زيست و سلامت انسان به شمار مي روند. حذف و بازيافت يون هاي فلزي از محيط زيست دو پيامد مثبت به همراه خواهد داشت. اول اينكه از آلوده شدن محيط زيست جلوگيري شده و خطر آن را براي بشر بر طرف مي كند. از طرف ديگر با بازيافت يون هاي فلزي مي توان آن ها را دوباره وارد چرخه صنعت كرده و از آن ها بهره برد. روش هاي مختلفي همچون تبادل يوني، رسوب دهي شيميايي و استخراج با حلال براي حذف يون هاي فلزي سمي به كار مي روند. فرآيند تبادل يوني به دليل اقتصادي بودن، سادگي عمليات و بازده بالاي آن، يكي از محبوب ترين روش هاي حذف يون هاي فلزات سنگين به شمار مي رود. به همين منظور، براي حذف فلزات سنگين و با وجود معايبي همچون تغييرات ساختاري غير قابل برگشت تحت تغييرات pH و تخلخل و سطح ويژه پايين مبادله گرهاي مختلف و در نتيجه بازده جذب پايين آنها، مبادله گر كامپوزيتي نانوالياف انگلهارد تيتانوسيليكات 10/ پلي اكريلونيتريل براي اولين بار سنتز و ساختار آن شناسايي شد، سپس جاذب سنتز شده براي جذب فلز استرانسيوم (يكي از اصلي ترين فلزات سنگين آلوده كننده محيط زيست) به كار رفت.

تاریخ اظهارنامه: 1399/05/03
تاریخ ثبت: 1399/06/19
مخترع/مخترعان: رضا زارعی میاب
خلاصه اختراع:

اين دستگاه جهت درمان زردي نوزادن استفاده ميشود كه با ال اي دي هاي آبي رنگ كه طول موج 450 الي 470 نانو متر دارد استفاده شده ، چهارچوب و بدنه دستگاه از آلومينيوم استفاده شده و مزيت هاي اين اختراع نسبت به اختراع هاي قبلي قابل حمل بودن ، امكان پخش موسيقي با طول موج دلتا جهت خواب عميق نوزاد حين درمان ، گهواره برقي جهت افزايش ميزان راحتي و خواب نوزاد در حين درمان ميباشد كه همگي بصورت يك دستگاه منسجم و كم حجم جمع شده اند و اين دستگاه بصورتي طراحي شده كه نيازي به كاور و باكس جداگانه جهت حمل ندارد و دستگاه در حالت جمع بصورت يك كيف آلومينيومي سبك و كم حجم ديده ميشود كه از نظر زيبايي نيز بسيار زيبا شده است و استقامت دستگاه در برابر ضربات ناشي از جايجايي نيز بسيار افزايش پيدا كرده است .

تاریخ اظهارنامه: 1399/05/03
تاریخ ثبت: 1399/07/27
مخترع/مخترعان: رضا زارعی میاب
خلاصه اختراع:

كيف احيا ، استريل و ضد عفوني كننده پرتابل ، در ظاهر همانند كيف هاي الومينيومي موجود در بازار ميباشد ، در واقع كار اصلي اين دستگاه نگهداري لوازم پزشكي مصرفي امدادگران و استريل كننده لوازم پزشكي ميباشد . با توجه به وجود باطري هاي قابل شارژ در اين دستگاه ، قابليت قابل حمل بودن نيز به مزاياي اين دستگاه افزوده شده است از جمله مزاياي ديگر اين دستگاه : قابل حمل بودن و يا همان پرتابل بودن دستگاه – استريل كنند لوازم و ضد عفوني كننده آب – قابليت رديابي دستگاه از طريق GPS - نگهدارنده لوازم پزشكي – ضد آب بودن دستگاه – مقاوم بودن بدنه در برابر ضربات و تغييرات اب و هوايي و ساير مزاياي ديگر كه در توصيف ذكر شده است ، ميباشد .

تاریخ اظهارنامه: 1399/06/04
تاریخ ثبت: 1399/11/25
خلاصه اختراع:

خالص سازي DNA تيمار شده با سديم بي سولفيت توسط سيليكا، اختراعي است در حوزه ي بيولوژي مولكولي كه براي خالص سازي DNA هاي با مقدار بسيار كم و آسيب ديده مانند DNA تيمار شده با سديم بي سولفيت (به منظور سنجش متيلاسيون DNA) استفاده مي شود. در اين اختراع با استفاده از كلوئيد سيليكا و بافر اتصال مبتني بر سديم يديد بدون نياز به ستون سيليكا DNA با كمترين امكانات، بالاترين بازده خالص سازي حاصل مي شود. همچنين تغييرات اعمال شده در روش مانند تغيير دماي بافر هاي مورد استفاده، استفاده از حامل DNA، افزايش حجم بافر حل كننده، تنظيم غلظت مناسب سديم يديد براي جداسازي DNA هاي با مقدار كم، در افزايش بازده تاثير بسزايي دارد. متاسفانه در حال حاضر كيت هاي خالص سازي DNA داخلي از كيفيت لازم براي تخليص DNA هاي با مقداركم و آسيب ديده برخوردار نيستند و با توجه به تحريم هاي موجود استفاده از كيت هاي گران قيمت وارداتي مقرون به صرفه نمي باشد. اين روش قادر است DNA خالص مشابه با كيت هاي خارجي و با قيمت پايين تر ارائه دهد كه قابليت توليد انبوه را نيز دارا مي باشد.

تاریخ ثبت: 1388/10/14
خلاصه اختراع:

شيره خرما به طور طبيعي حاوي دو قند مهم فروكتوز و گلوكز مي باشد در حال حاضر بهترين روش براي جداسازي اين دو قند از يكديگر فرايند كروماتوگرافي است. در سلسله فعاليتهاي انجام گرفته فناوري جداسازي گلوكز از فروكتوز به روش كروماتوگرافي تدوين شده است. اين فرايند براي اولين بار در ايران با اين روش انجام مي گيرد. نوع فرايند كروماتوگرافي استفاده شده شبيه ساز بستر متحرك بوده است. در اين فرايند ازCation Exchange Resin به فرم كلسينه استفاده شده است. فرايند كروماتوگرافي در شرايط مختلف آزمايشگاهي از نظر دما، فشار، سرعت جريان ورودي، بريكس شيره خرما ورودي و ارتفاع و قطر ستون كروماتوگرافي انجام دشه است. درصد خلوص شربت گلوكز فروكتوز بدست آمده، بسته به شرايط مختلف آزمايشگاهي نظير ارتفاع رزين از 80% تا 90% بوده است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/03
تاریخ ثبت: 1388/01/26
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/06
مالک/مالکان: رضا زارعي
تاریخ ثبت: 1392/08/06
خلاصه اختراع:

انديس بار نقطه اي معياري براي سنجش مقاومت سنگ ها مي باشد كه اين انديس به همراه مقاومت فشاري تك محوري در برخي روش هاي طبقه بندي مهندسي سنگ ها در علم مكانيك سنگ، كاربرد داشته و ملاك با ارزشي براي تعيين مقاومت نسبي سنگ ها مي- باشند.تعيين مقاومت سنگ ها در بسياري از كارهاي عمراني ومعدني از جمله تونل ها، معادن زير زميني، متروها،مغارها و ساير فضاهاي سنگي زير زميني ،كاربرد دارد. در دستگاه ساخته شده نيروي وارد شده به فنر استاندارد هوك با جابجايي فنر متناسب مي باشد بدين صورت كه اگر فنر تعبيه شده دستگاه را با نيروي مشخص را فشرده كنيم يا در حالت كشش قرار دهيم، نيروي اعمال در فنر ذخيره شده و فنر متناسب با اعمال نيرو، متحمل جابجايي خواهد شد. كه رابطه ي نيروي اعمالي و جابجايي، در فنرهاي استاندارد هوك بصورت خطي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1392/08/13
خلاصه اختراع:

شكل ذرات يكي از موثرترين پارامتر بر شناورسازي ذرات مي باشد. به منظور بررسي منحصر بفرد پارامتر شكل، نياز به طراحي فرآيند ايده الي مي باشيم. در طراحي فرآيند صورت گرفته به منظور ايجاد شكل متفاوت در ذرات با توجه به مكانيسم متفاوت آسياكني، با استفاده از آسياي ميله اي و گلوله اي ذراتي با شكل متفاوت ايجاد مي كنيم. محصول آسياها طبقه بندي مي شود. هر يك از محدوده هاي ابعادي با استفاده از نرم افزار آناليز تصوير مورد اندازه گيري قرار گرفته و كرويت ذرات مورد محاسبه قرار مي گيرد. سپس هر يك از محدوده هاي ابعادي تحت شرايط بهينه و يكسان وارد سلول شناورسازي قرار مي گيرد.

موارد یافت شده: 36