لیست اختراعات با مالکیت سارا سليمي اميرغايب
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1391/04/19
خلاصه اختراع:

يكي از مهم ترين مشكلاتي كه در مسائل آزمايشگاه شيمي با ان مواجه هستيم حل نمودن دو محلول كه مي تواند حالت جامد به مايع و يا مايع به مايع بادش. البته لازم به ذكر است كه اين امر مربوط به موادي مي شود كه مولكول هاي آن همگن باشد يعني به طور كامل در يكديگر ادغام و حل شوند البته با زمان بندي و زمان سنجي مناسب. ولي در بعضي موارد مثل گلوتن ها كه مولكول هاي همگن دارند هم مورد اهميت مي باشد. براي مسائل بيان شده واضح است كه اگر بخواهيم موارد زمان، يكنواختي فرآيند و عملكرد مناسب را ايجاد كنيم نياز به يك دستگاهي مي باشد كه به توان تمامي موارد را با در نظر گرفتن جنبه اقتصادي در خود جاي داده باشد. البته اين دستگاه مي تواند به نحوي طراحي شود كه با تكنولوژي روز همخوان باشد. اتوماسيون بودن اين دستگاه به ما اجازه مي دهد تا همه فرآيند را به صورت اتوماتيك انجام دهيم. چشمي كه در اين دستگاه تعبيه شده است براي كنترل از راه دور تا فاصله سه متر مي باشد. البته به دليل ايجد يك فضاي سه بعدي براي عملكرد اين دستگاه از مانيتور و كيبورد لمسي استفاده شده است به اين دليل كه به توان تمام مراحل و فرآيند هر محلول را به صورت گزارش از دستگاه گرفت. همينطور در مواقعي كه برق نباشد با در نظر گرفتن يك باطري مي توان تا 24 ساعت از اين دستگاه استفاده نمود كه خود اين امر به ما كمك مي كند كه در مكان هايي كه برق وجود ندارد از اين دستگاه استفاده نمود. در بعضي محلول ها براي راحت حل شدن نياز به گرما مي باشد كه با المنتي كه در طبقه اول دستگاه طراحي شده است اين فرآيند به طور كامل انجام مي گيرد البته لازم به ذكر است كه اين المنت فقط براي طبقه اول طراحي شده است. دو طبقه بودن اين دستگاه نسبت به دسگاه هاي ديگر آزمايشگاهي فضاي كمتري را اشغال مي كند طبقه هايي تعبيه شده كه عمل Shaky كردن همزان 30 نمونه را تسهيل مي كند و اپراتور مي تواند در كمترين زمان بازده بالايي از دستگاه داشته باشد. نكته قابل توجه اينكه هر سه طبقه تعبيه شده قابليت باز شدن از دستگاه را داراست يعني چنانچه در آزمايشگاهي تنها به طبقه اول نياز باشد مي توان طبقه 2 را از دستگاه جدا نمود و در صورت نياز دوباره نصب نمود. اين دستگاه براي آزمايشگاه هاي ميكروبيولوژي - زيست شناسي سلولي مولكولي - محيط زيست - خاك شناسي و صنايع غذايي طراحي شده است تا بتوانيم عمليات تكان دادن نمونه هاي آزمايشگاهي را آسانتر و به طور دقيق تر انجام دهيم. كه موجب سرعت در عملكرد، پايين آوردن آلودگي و عوامل بهداشتي، صرفه جويي در زمان، نيروي كار، اقتصادي و مالي و يكنواخت تكان دادن نمونه ها كه هر كدام از اين گزينه هاي قابل تعريف مي باشد.

موارد یافت شده: 1