لیست اختراعات با مالکیت سهيلا جواديان فرزانه
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1396/01/26
خلاصه اختراع:

در اختراع سل سكه اي به عنوان محفظه باتري هاي ليتيمي، نوعي سل طراحي شده است كه متشكل از يك محفظه جهت قرار گيري آند و محفظه اي ديگر جهت قرار گيري كاتد مي باشد. يكي ازمحفظه¬هاي آندي يا كاتدي بايد داراي يك گودي باشد تا بتوان آند يا كاتد را در آن به خوبي قرار داد و يك حلقه عايق از جنس تفلون نيز روي لبه آن قرار داده شود تا از اتصال كوتاه آند و كاتد كه در سل¬هاي قبلي مشاهده مي¬شد، جلوگيري به عمل آيد. بر خلاف سل¬هاي تجاري موجود، اين طراحي جديد به گونه¬اي است كه مونتاژ آن به سهولت انجام مي¬پذيرد. جنس محفظه هاي آندي و كاتدي نيز فولاد ضد زنگ است تا بتواند در برابر تنش هاي حرارتي و مكانيكي از خود مقاومت نشان دهد. از ديگر موارد موجود در اين طرح در نظر گرفتن لبه¬هايي براي دو محفظه آندي و كاتدي است تا بتوان سل را به خوبي توسط كريمپر آب بندي كرد. اين نوع سل مي¬تواند به عنوان محفظه باتري¬هاي ليتيمي در انواع وسايل الكترونيكي قابل حمل استفاده گردد.

تاریخ ثبت: 1396/07/16
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر مايع يوني1-بوتيل 3-متيل ايميدازوليم هگزافلوئوروفسفات سنتز شده و از آن به عنوان افزودني الكتروليت در باتري ليتيم يون بهره برده شده است. به جهت ارزيابي اثر افزودني مايع يوني به الكتروليت آلي اندازهگيريهاي الكتروشيميايي از طريق آناليزهاي شارژ و دشارژ و تكنيك طيفسنجي امپدانس الكتروشيميايي صورت پذيرفت. باتري شامل افزودني مايع يوني بعد از 50 سيكل شارژ و دشارژ در دماي عملياتي 60 درجه سانتيگراد تنها 3% افت ظرفيت از خود نشان داده است. اين در حاليكه مقدار افت ظرفيت باتري در صورت عدم افزودن مايع يوني به الكتروليت، 27% ميباشد. اندازهگيريهاي مربوط به تكنيك طيفسنجي امپدانس الكتروشيميايي نيز افزايش ضريب نفوذ يون ليتيم در حضور مايع يوني را ثابت ميكند. بررسينتايج بدست آمده از آناليزهاي SEM و TGA نيز نشان ميدهد كه افزودن مايع يوني1-بوتيل 3-متيل ايميدازوليم هگزافلوئوروفسفات به الكتروليت باتري، سبب افزايش كارايي باتريهاي ليتيم يون در دماهاي عملياتي بالا ميشود.

تاریخ ثبت: 1399/04/18
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از نانوصفحات گرافن اكسايد عاملدار شده با اكسيد آهن به عنوان مواد شيميايي تعليق شكن به منظور حذف آلودگي هاي نفتي از آب استفاده شده است. چرا كه در سال هاي اخير به دليل تجهيزات پيچيده، هزينه هاي بالا، صرف انرژي زياد، وقت گير بودن، نياز به فضاي وسيع و... درصدد استفاده از روش هاي شيميايي به عنوان روش بهينه مقرون به صرفه اقتصادي و سازگار با محيط زيست براي حذف آلودگي هاي آب هاي سطحي هستند. از آنجايي كه تعليق زداي كربني داراي ظرفيت جذب بالاي نفت، انتخاب پذيري نفت نسبت به آب، سنتز آسان، و هزينه كم است در سال هاي اخير توجه بسياري از محققين را به خود جلب كرده است. در اين راستا، اختراع مذكور اكسيد آهن نشانده شده بر روي نانوصفحات گرافن اكسايد را به عنوان ماده تعليق زدا معرفي مي كند. اين نانوذره سنتز شده به خاطر ويژگي هاي منحصر به فرد خود از قبيل ظرفيت بسيار بالاي جذب به دليل وجود جايگاه هاي فعال زياد در سطح خود، انتخاب پذيري بالا نسبت به فاز نفتي به دليل خاصيت هيدروفوبي خود، سطح انرژي بسيار پايين و قابليت استفاده مجدد به جهت امكان جداسازي آن توسط ميدان مغناطيسي خارجي، عملكرد بسيار بالايي را در حذف آلودگي هاي نفتي از خود نشان مي دهد به طوريكه قادر است فاز نفتي را در كمتر از چند دقيقه با بازده 99درصد از فاز آبي جدا كند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/29
تاریخ ثبت: 1393/11/14
خلاصه اختراع:

الكترود غشايي حساس به ماده فعال سطحي دو پيكره 12-4-12با استفاده از روش تشكيل زوج يون ساخته شد. در اين روش ابتدا ماده فعال سطحي با SDS با نسبت استوكيومتري بهينه واكنش تشكيل زوج يون داده و محصول مذكور پس از خشك شدن با استفاده ازدي اكتيل فتالات(DOP) به عنوان پلاستي سايزرو پلي وينيل كلرايد(PVC)درحلال تتراهيدروفوران(THF)تشكيل غشايي ميدهد كه به سطحي دو پيكره 12-4-12 حساس بوده و جهت اندازي گيري و تعيين آن در محلول طبق روش پتانسيومتري ، شيب منحني پتانسيومتري و همچنين تكرار پذيري و عمر مفيد الكترود برآورد گرديد.

موارد یافت شده: 4