لیست اختراعات با مالکیت
سيد سجاد ميرجوادي
3 عدد
اين اختراع در دسته اصلي مواد پليمري ، زير دسته كامپوزيت ها قرار دارد. خود ترميم شوندگي ، از زمان خلقت موجودات زنده يكي از مكانيزم هاي متداول ترميم در بدن موجودات بوده است و هركدام از موجودات زنده به نحوي از اين مكانيزم بهره برده اند. در بدن انسان نيز خود ترميم شوندگي در ترميم بريدگي ها و قطع خونريزي به راحتي قابل مشاهده است. نزديك به يك قرن پيش بشر نيز با الهام از اين مكانيزم به فكر استفاده از سطوح خودترميم شونده افتاد. البته سال ها تحقيق و توسعه صورت گرفت تا بلاخره در 20 سال گذشته سطوح خودترميم شونده به بازار عرضه شدند. پيش از سطوح خودترميم شونده نياز به جداره هاي خود ترميم شونده نيز مورد توجه محققان قرار گرفت و در اين زمينه نيز كارهاي ابتدايي صورت گرفت. پس از آن رويكرد صنايع بيشتر به سمت مخازن انعطاف پذير مورد استفاده در هواپيما و ... رفته و محققان از مخازن فلزي مجهز به پوشش خود ترميم شونده مورد استفاده در صنعت حمل سوخت غافل شدند. پوشش هايي كه قابليت اعمال روي مخازن فلزي از پيش ساخته شده را داشته باشند و در عين حال خاصيت خودترميم شوندگي به آن ببخشند. با تلاش محقق ، اين مهم در اختراع " پوسته خود ترميم شونده در برابر اصابت گلوله سبك مورد استفاده در مخازن فلزي حمل سوخت" به عرصه ظهور رسيد.بدين صورت با استفاده از اين پوشش خودترميم شونده چند لايه كه روي جداره بيروني مخازن چسبانده ميشود مي توان از سوراخ شدن مخازن در اثر اصابت اجسام تيز و سوراخ كننده همانند گلوله جلوگيري كرده و مانع از هدر رفتن سوخت مخازن شد. اين اختراع در نوع لايه هاي مورد استفاده ، چسب و فعال كننده پلي يورتاني موجود در آن كه ما بين لايه ها استفاده شده است داراي نوآوري مي باشد.
اندازه گيري نيرو درجوشهاي اغتشاشي اندازه گيري نيرو در فرايند جوش اصطكاكي يكي از مسائل مهمي است كه به شبيه سازي اين فرايند ودرپي آن در بدست آوردن توزيع تنش ها و بررسي عمر قطعه تاثير بسزايي دارد. پس از قراردادن ورقي از جنس خاص روي محل تعبيعه شده در دستگاه و سوراخكاري مناسب آن، فلز را در محل مورد نظر براي بدست آوردن نيرو قرار مي دهيم وهنگام پايدار شدن مقدار عدد خوانده شده توسط ميكرومتررا در سختي فنر ضرب كرده و نيروي وارده به ورق را درچهار نقطه گوشه ورق بدست مي آوريم. با تحليل نيروي استاتيكي درراستاي عمود بر ورق مجموع اين نيروها برابر مجموع نيروي وارده به ازطرف پين به ورق و وزن ورق خواهد بود. اين كار را مي توان در چندين نقطه انجام داد تا نيرو در مكان هاي مختلف بدست آيد.
در فرآيند خرماچيني سخت ترين مرحله كار بالا رفتن از درخت و تكان دادن شاخه هاست كه هم كاري خطرناك است .خرماتكان با استفاده از يك مكانيزم چهارميله اي و تعبيه يك لغزنده لنگي حركات دوراني موتور الكتريكي را به حركت رفت و برگشتي (با معادله سينوسي) تبديل مي نمايد. با اتصال يك وزنه به لغزنده و افزايش لختي جسم متحرك، ارتعاش ايجاد شده كه از آن به منظور تكاندن شاخه درخت خرما استفاده مي گردد. منبع تغذيه اين دستگاه باتري قابل شارژ بوده و با استفاده از يك راديو كنترلر از راه دور كنترل مي گردد. راديو كنترل از دو بخش گيرنده و فرستنده تشكيل شده است. گيرنده بر روي دستگاه نصب شده و فرستنده در اختيار كاربر قرار مي گيرد. ابعاد دستگاه نسبتا كوچك و ارتعاشات آن نرم مي باشد تا براي تكاندن درخت خرما كه شاخه هاي نسبتا كوچكي دارد، مناسب باشد. دستگاه پس از شارژ باتري بر روي شاخه مورد نظر از درخت خرما نصب مي گردد و كاربر مي تواند به طور روزانه از پايين درخت به آن فرمان داده و با سرعت مورد نظر اقدام به تكاندن شاخه درخت با راديوكنترلر نمايد. زمان شارژ دوباره باتري بستگي به نوع آن دارد ، اما يك باتري معمولي مي تواند حدودا يك هفته دوام داشته باشد.
موارد یافت شده: 3