لیست اختراعات با مالکیت
شرکت شركت پروبيوتيك پارس
1 عدد
در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك (باكتري هاي مفيد) به ذرت حجيم شده (اسنك پنير مانند لينا نمكي، پفك و غيره) ارزش غذايي يكي از پرمصرف ترين تنقلات (ميان وعده هاي غذايي) در ايران افزايش داده شد. پروبيوتيك ليوفيليزه شده باسيلوس كواگولانس (لاكتوباسيلوس اسپوروژنز) در غلظت مناسب به همراه افزودني هاي ديگر به طور يكنواخت بر سطح خارجي اسنك پنير اسپري شد به سوري كه ميزان آن به CFIU و 107 در گرم اسنك برسد. از آنجايي كه رطوبت پايين و بسته بندي مناسب محصول مانع از تندش اسپور مي گردد، باكتري هاي زنده ولي غيرفعال تا زمان انقضا آن در دماي اتاق قابل نگهداري هستند. پس از مصرف اين محصول، باكتري ها بر اثر شوك pH، فعال شده و رشد خود را در رود آغاز مي نمايند. باكتري هاي پروبيوتيك باعث تنظيم ميكروفلور روده شده و آثار مفيد فراواني براي بدن دارند.
موارد یافت شده: 1