لیست اختراعات با مالکیت عباس عباس زاده شهر ي
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1391/02/19
خلاصه اختراع:

طراحي سرمته تركيبي هوشمند

تاریخ ثبت: 1390/01/07
خلاصه اختراع:

امروزه خودرو به عنوان وسيله اي موثر براي حمل ونقل درآمده است كه انسانها زمان هاي زيادي را در آن مي گذرانند. اين مسائل باعث شده است كه راحتي سرنشينان به عنوان موضوعي با اهميت روزافزون، تبديل شود. موضوع راحتي در حوزه صندلي خودرو، طيف وسيعي را شامل مي شوند كه عبارتند از: 1. راحتي ديداري 2. راحتي احساسي بر اثر لمس صندلي 3. راحتي نشستن (راحتي وضعي) 4. راحتي در حين حركت 5. راحتي صدايي 6. راحتي حرارتي و غيره تعيين حوزه تغيير اين مسايل نسبت به ماهيت راحتي در حالت كلي، خصوصي و يا شخصي، كاري دشوار است. لذا كارخانه هاي خودروسازي مختلف؛ ديدگاه هاي متفاوتي نسبت به اين موضوع دارند و بر اساس داده هاي به دست آمده از مشتريان مختلف؛ آشنايي به طيف خاصي از مشتريان و درك اهميت صندلي و انتظاراتي كه از ان مي رود، با توجه به نوع خودرو و فضاي اختصاص يافته براي صندلي؛ اقدام به طراحي صندلي مي كنند. بسياري از رانندگان همواره با صندلي هاي خودروي خود دچار مشكل هستند. چند سالي است كه توليد كنندگان خودرو در صدد برآمده اند كه در طراحي صندلي خودروهاي خود توجه بيشتري به تركيب بدن داشته باشند و بدين ترتيب تا حدودي توانسته اند بر اين مشكل غلبه كنند.

تاریخ ثبت: 1389/11/19
خلاصه اختراع:

مهندسي مخزن (Petroleum Reservoir Engineering) يكي از زير شاخه هاي كليدي مهندسي نفت محسوب مي شود. پس از كشف مخازن هيدرو كربن كه مي تواند نفت، گاز و غيره توسط تيم اكتشاف نوبت به فاز مهندسي مخزن مي رسد كه نقش مهمي در چرخه برداشت از مخازن را عهده دار است. پاره اي از اين وظايف بصورت خلاصه در زير آورده شده است: 1- شناخت مخازن RESERVOIR: شامل تكميل مطالعات زمين شناسي و پتروفيزيك مخزن مي شود. 2- مدل سازي واقع گرايانه با جزئيات زمين شناسي از مخزن هيدركربني 3- ايجاد جدول زماني توليد 4- انتخاب مناسبترين شيوه و نرخ توليد به منظور رسيدن به حداكثر برداشت سيالات نفتي 5- انتخاب مناسبترين شيوه ازديداد برداشت با توجه به شبيه سازي رايانه اي 6- شرايط و خصوصيات مخزن

تاریخ اظهارنامه: 1389/10/29
تاریخ ثبت: 1389/11/18
خلاصه اختراع:

دستگاه مذكور در واقع يك دستگاه آرامش بخش براي راننده خودرو مي باشد. اين دستگاه با كنترل استرس و ضربان قلب راننده و همچنين اندازه گيري فاصله جسم خارجي با خودرو شروع به كار كرده و با اعلام هشدار به سيستم افشانه ،عصاره دارچين و نعنا را در خودرو پخش خواهد كرد.بر اساس اطلاعات و پژوهش هاي پزشكي انجام شده ،اين عصاره ها آرامش بخش بوده و سبب كاهش استرس در راننده در حدود 50 درصد كاهش تصادفات مي شوند. با توجه به ميزان بالاي تصادفات و حوادث ناشي از حالات رواني كه به دلايل مختلف بر رانندگان خودروهاي وسائط نقليه مستولي ميگردد و همچنين حادثه خيز بودن جاده هاي موجود در كشورمان، اين ايده مي تواند گامي مثبت و مهم در كاهش خطرات جاده اي در حين رانندگي گردد.

تاریخ ثبت: 1389/10/29
خلاصه اختراع:

با توجه به پيشينه انرژي الكتريسيته و توليد برق، تاكنون روشهاي مختلفي براي توليد آن ارائه نشده است. از طرفي با توجه به نياز روز افزون به اين انرژي در عرصه هاي مختلف و همچنين كمبود منابع مورد نياز در كشورمان در صدد آن برآمديم كه با روشي جديد و طراحي يك مبدل، انرژي هاي هدر رفته را مهار و از آنها براي توليد برق استفاده نماييم. اين مبدل كه قابليت اتصال به هر وسيله اي كه حركت رفت و برگشت قائم يا ‏افقي را دارد، با استفادد از هواي دم و بازدم در يك محفظه اكاردئوني شكل، هوا را با استفاده از پروانه و جلو ‏برنده به گيربكس شتاب دهنده انتقال مي دهد و بعد از آن، ژنراتور يا مبدل جريان، از اين انرژي، انرژي ‏الكتريسيته توليد مي كند. مزيت اين روش اين است كه در حين استفاده از يك وسيله با شرايط گفته شده ‏در بالا مي توان برق توليد نمود و بدين ترتيب صرفه جويي قابل توجهي در استفاده از برق انجام خواهد گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/03
تاریخ ثبت: 1389/09/01
خلاصه اختراع:

خلاصه شرح و توصيف ‏گاردريل ايمن ضدمرگ (پروفيل تركيبي هوشمند) ‏در تصادفات رانندگي بر اثر برخورد خودرو با گاردريل و منحرف شدن خودرو و يا كنده شدن گاردريل از جاي خود ايجاد خسارت هاي مالي و جاني مي كند. از اين رو گاردريل ايمن هوشمند كه نوعي پروفيل تركيبي مي باشد با سامانه هاي خود شدت تصادف را كاسته و جلوگيري از انحراف خودرو توسط سامانه استاپر مي نمايد. انعطاف و مقاومت بيشتري نسبت به انواع گاردريل هاي موجود نيز دارد كه تمامي اينها باعث ايجاد ايمني بيشتر و كاهش درصد مرگ سرنشينان مي شود

تاریخ ثبت: 1391/05/24
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

لوله فوران گير ارائه شده مستقيما بر صنعت حفاري كشور (زمينه فني) تأثير خواهد گذاشت. از آنجا كه صنعت حفاري به لحاظ اهميت داشتن براي استخراج مخازن نفت و گاز مورد توجه قرار گرفته است. هر روز شاهد پيشرفت هايي در اين صنعت هستيم كه جدا از علم نيست. امروزه از جمله اقداماتي كه براي بهبود صنعت نفت و بهره برداري از مخازن نفتي و گازي صورت مي گيرد. نصب لوله هاي توليدي (Production pipe) درون مخزن، براي افزايش و تداوم بهره برداري از مخزن است. چرا كه هر مخزن نفتي پتانسين توليد ميليون ها و گاهاً ميلياردها بشكه نفت را دارد و اين امر تنها در يك صورت ميسراست: تداوم بهره برداري از يك مخزن توسط چند ماه به مدت طولاني. (مشكل فني) امروزه به دليل امكان وقوع فوران و يا توليد بيش از حد ماسه از يك مخزن توسط يك چاه، احتمال متروك كردن آن چاه بالا مي رود و متروك كردن كردن يك چاه معمولي از دست دادن بهره برداري روزانه از يك مخزن نفتي به ميزان 2000 تا 6000 بشكه نفت يا ميعانات كازي در روز. (كاربردهاي اختراع) لوله فوران گير توليدي ارائه شده توانايي كاهش توليد ماسه و افزايش توليد و مدت زمان توليد از مخزن را داراست و با در اختيار داشتن چند تكنولوژي، در صورت بروز فوران، قابليت متروك كردن چاه از داخل مخزن را دارد، بدون اينكه به تسهيلات سر چاهي آسيبي وارد شود، (راه حل) براي تحقق اين اهداف لوله فوران گير توليدي داراي: 1- بلبرينگ براي دو رشته لوله در هم قفل شده. 2- داراي پيش - مشبك كاري براي بهره برداري از مخزن. 3- فنر و اجراي مكانيكي براي بستن لوله ها و متروك كردن چاه، مي باشد.

تاریخ ثبت: 1390/06/23
خلاصه اختراع:

خلاصه نرم افزار محاسبه عمق هومو (ضخامت پوسته) طراحي الگوريتم كاربردي و جديد براي تعيين آنوماليها و تخمين عمق پوسته با استفاده از تلفيق دو روش ژئوفيزيكي گراني سنجي و زلزله سنجي از آنجايي كه روش هاي ژئوفيزيكي به تنهايي داراي كاربردهاي محدودي هستند، در اكثر اكتشافات ژئوفيزيكي از چند روش ژئوفيزيكي مقايسه و تلفيق نتايج آنها با هم استفاده مي شود. عمق هومو را مي توان با استفاده از داده هاي مختلف ژئوفيزيكي تعيين كرد كه در اين طرح از داده هاي گراني سنجي و لرزه نگاري استفاده شده است. روش به كار رفته در تخمين عمق هومو به روش گراني روشي مبتني بر اولدنبرگ ـ پاركر مي باشد همچنين با توجه به داده هاي زلزله عمق موهو لرزه اي به روش انكساري زاويه باز با توجه به ضخامت هر لايه و سرعت موج آن در لايه و زمين شناسي منطقه تخمين زده مي شود. درنهايت عمق بدست آمده از روش گراني و لرزه با هم مقايسه مي گردد. با اين روش مي توان به آنوماليهاي احتمالي در منطقه پي برد و آن ها را شناسايي كرد.

موارد یافت شده: 8