لیست اختراعات با مالکیت علي حيدري
45 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 45
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/10
تاریخ ثبت: 1391/02/16
خلاصه اختراع:

در بتن و فراورده هاي سيماني مي باشد زمينه ي فني اين اختراع در بخش ساختمان مي باشد. مورد بحث استفاده از ضايعات سراميكي به عنوان پوزولان در بتن سيمان و با فرآورده هاي سيماني بوده است. ابتدا ماده ي اوليه توليد شده و سپس آزمايشات گوناگوني بر روي ماده انجام شده و خواص پوزولاني آن مورد بررسي قرار گرفته با توجه به استاندارد و آزمايشات خواص پوزولاني آن تاييد شده است. در نهايت نمونه هايي از اين پوزولان در بتن استفاده شده و خواص مكانيكي بتن اندازه گيري شده است. نتايج نشان داده كه اين نمونه مواد داراي خواص پوزولاني مطلوبي مي باشند. به همين جهت استفاده از اين مواد در بتن به صورت مستقيم و يا به صورت سيمان پوزولاني مي تواند خواص بتن را بهبود ببخشد و علاوه بر آن با كاهش ضعايت غير قابل بازيافت اين مواد و كاهش مصرف سيمان باعث بهبود وضعيت محيط زيست گردد. همچنين استفاده از اين مواد ضعايعاتي در بتن و فرآورده هاي سماني ديگر باعث كاهش شديد هزينه در پروژه ها خواهد شد. با توجه به ابعاد اقتصادي زيست محيطي و مهندسي اين پوزولان استفاده از آن را مي توان اقدامي در جهت توسعه پايدار دانست.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/20
تاریخ ثبت: 1391/10/12
خلاصه اختراع:

توليد نوشيدني فراسودمندبااستفاده ازتخميرغيرالكلي آب انگور

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/25
مالک/مالکان: علي حيدري
تاریخ ثبت: 1391/11/14
مخترع/مخترعان: علي حيدري
خلاصه اختراع:

ايجاد شيب در قلم خوشنويسي كه در بين خوشنويسان به قط زدن معروف است نيازمند مهارت بالايي است به همين دليل در ميان افراد مبتدي كه شيب قلم آنها در مدت كوتاهي به دليل فشار دست بالايي كه در هنگام نوشتن دارند معيوب شده و غير قابل نوشتن مي شود و از يك طرف مهارت كافي را براي قط زدن ندارد و از طرفي ديگر خطر استفاده چاقو و قيمت بالاي آن كه در چند سال اخير افزايش چشمگيري يافته است، مشكل آنها را دو چندان مي كند. اما در قلمگير فرد بدون نياز به مهارت و دانش آن چناني مي تواند به قط قلم خود بپردازد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/01
تاریخ ثبت: 1391/06/01
خلاصه اختراع:

برانكارد تاشو و كشويي به صورت كوله پشتي

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/30
تاریخ ثبت: 1392/02/18
خلاصه اختراع:

طرز كار شير همانند تمام شير هاي اهرمي موجود است اما با تفاوت كه اهرم روي شير بسيار كوچك است به گونه اي كه توسط نوك شست كنترل ميشود و موقع نظافت در توالت با دست راست خود شير را از محل آويزان شده برداشته وبا نوك شست ميزان آب خروجي و سردي و گرمي آن را تنظيم ميكنيم و با دست ديگر خود را تميز مي كنيم .بدون اينكه با دست خيس و كثيف به شير دست بزنيم.در اغلب توالتها موقع نظافت با دست راست خود شيلنگ را نگه داشته وبا دست چپ خود شير را تنظيم مي كنيم و بعد از نظافت با همان دست چپ كه خيس ميباشد شير را ميبنديم.كه خود عامل انتشار بيماري است .اما در اين اختراع به هيچ عنوان دست خيس با شير در تماس نمي باشد.خود شير به گونه طراحي شده است به شكل شيلنگ مي باشد فقط كمي قطور تر است و به نوك شير يك لوله 10سانتيمتري اضافه شده براي سهولت در امر نظافت.اهرم شير به گونه اي است كه موقع رها شدن اهرم به حالت اوليه برگشته و آب را قطع مي كند يعني حالت فنري دارد و خودبخود به حالت اوليه بر مي گردد.ضمنا در مصرف آب صرفه جويي قابل ملاحظه اي مي شود. چون بلافاصله بعد از باز شدن شروع به نظافت مي كنيم و بعد از نظافت شير بسته مي شود .سابق چون با يكدست شيلنگ نگه داشته مي شد وبا دست ديگر شير تنظيم ميشد آب زيادي به هدر ميرفت .

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/24
مالک/مالکان: نهال علي حيدري
تاریخ ثبت: 1392/07/10
مخترع/مخترعان: نهال علي حيدري
خلاصه اختراع:

بادام ها به صورت سالم خريداري شدند، ابتدا شكسته و مغز از پوست جدا شد. پوست چرمي روي مغز سفيد بادام نيز براي حفظ كيفيت رنگ محصول و خارج كردن آنزيم هاي بازدارنده جدا گرديد. بدين منظور بادام ها در آب گرم در زمان حدود يك الي دو ساعت قرار گرفته و متعاقبا عمل پوست گيري انجام شد. پس از آن براي كامل خيسانده شدن بادام ها آن ها را به مدت 24 ساعت در آب قرا مي دهيم. جهت تهيه خمير يكنواخت از بادام، نمونه با خرد كن كاملا خرد و سپس له شد تا خميري يكنواخت و فاقد ذرات بدست آيد. عصاره گيري به روش سرد انجام شد. در گياه استويا، ريباديوزيد آ كمترين تلخ مزگي را در در ميان استِويل گليكوزيدها دارد. براي توليد آن، گياه استويا خشك شده، به فرايند استخراج آبي وارد مي شود. اين افشره ي خام محتوي 50% ريباديوزد آ است؛ مولكول هاي گليكوزيدي مختلف آن به روش متبلورسازي (كريستالزِيشن) و با حلّال اتانول مرحله به مرحله از يكديگر جدا مي شوند و مي توان ريباديوزيد آ را به دست آورد. عصاره استحصالي از استويا (تعيين شده از آزمايش مقايسه با درصد قند استاندارد و ميزان مناسب جهت تشديد طعم بادام) با ميزان مشخص از شير آزمون شده و با MSNF 8.3 و مقدار محاسبه شده اي از عصاره بادام استحصالي مخلوط گرديد. نمونه حاصل هموژن شده و تحت تيمار حرارتي (75 درجه سانتيگراد، 15 دقيقه) قرار گرفت. پروفايل خاصيت آنتي اكسيداني، ميزان كلسترول نهايي، اسيدهاي چرب اشباع، خواص تغذيه اي بررسي شد. در پايان 3 هفته زمان نگهداري كليه خصوصيات در سطح مطلوب بود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/28
مالک/مالکان: آقاي علي حيدري
تاریخ ثبت: 1392/09/18
مخترع/مخترعان: علي حيدري
خلاصه اختراع:

توجه: اين طرح با طرح «قوطي هاي خود سرد كن و خود گرم كن» متفاوت است كاربرد: خنك كردن و خنك نگه داشتن آب يا هر مايع آشاميدني جهت مصرف كردن در بازه زماني بسيار كوتاه و بدون نياز به انرژي در زمان استفاده! ساختمان طرح: اين دمابان (فلاسك خلاء Vacuum flask) به لحاظ ظاهري مانند دمابان‌هاي معمولي بوده، اما اين دمابان سه جداره است از دو لايه‌ي توخالي تشكيل شده است كه در يك لايه خلاء يا هوا كه باعث كم شدن هدر رفت انرژي و در نتيجه خنك ماندن آب مي‌شود و در لايه ديگر يك مايعي قرار دارد كه نقش اصلي خنك كردن آب را ايفا مي‌كند.

تاریخ ثبت: 1392/09/19
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلاتي كه بيماران مخصوصا نوزادان، كودكان، نوجوانان، افراد بيهوش و يا عقب افتاده ممكن است در طول زندگي مكررا با آن مواجه شوند تب مي باشد به نحوي كه تب مي تواند عوارض و مشكلات جبران ناپذيري از جمله تشنج، صرع و... براي بيماران ايجاد كند .و در نتيجه باعث مشكلات روحي و رواني، اجتماعي، اقتصادي و غيره براي فرد، خانواده و جامعه گردد به نحوي كه در بسياري از موارد منجر به از هم كسيختگي خانواده و يا متاركه والدين مي گردد بنا براين اينجانب به دليل اين كه با اين گونه بيماران به دليل شغلي رابطه نزديكي داشته ام شاهد چنين مشكلاتي بوده در نتيجه به اين فكر افتادم تا با اختراع دستگاه اطلاع دهنده درجه حرارت بدن سريعا والدين و يا مراقبين را از تب آگاه كنم و بدين وسيله بوسيله انجام مراقبتهاي لازم مانع از افزايش درجه حرارت و در نتيجه تب و عوارض ناشي از آن گردم و به اين طريق يك بار براي هميشه در جهان بوسيله پيشگيري از تب شاهد ريشه كني مشكلات ناشي از تب مانند تشنج ،صرع ،عقب افتادگي ذهني و ... باشيم

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/17
مالک/مالکان: آقاي علي حيدري
تاریخ ثبت: 1394/01/29
خلاصه اختراع:

اختراع فوق تحت عنوان \\\\\\" اير هيتر هيبريدي مارپيچ\\\\\\" در صنعت ساختمان و بهينه سازي مصرف انرژي، در صنايع كشاورزي و خشك كن ها، در كوره ها به عنوان پيش گرمكن هوا و ...... كاربرد داشته و نياز صنعت و جامعه را جهت بهينه سازي مصرف انرژي و توليد هواي گرم ارزان تامين مي كند. در دستگاه فوق هوا از مسيري مارپيچ از بالا و زير سطح جاذب عبور كرده و طولاني ترين مسير را براي خروج طي ميكند. دستگاه طوري طراحي شده است كه بتوان بصورت هيبريدي هم از گرماي خورشيد و هم از گرماي سوخت هاي فسيلي استفاده كند. اين مشخصات كار فوق را نسبت به بقيه موارد مشابه متمايز مي سازد. از طرف ديگر انتخاب صفحه جاذب از جنس مس و رنگ آميزي مشكي براي آن و همچنين دوجداره كردن شيشه هاي بكار رفته در آن باعث افزايش جذب و انتقال حرارت به هوا و عايق كاري دقيق سيستم مي شود. در نهايت پس از استفاده از بيشترين بازدهي هواگرمكن، هواي گرم در خروجي بدست مي آيد.

تاریخ ثبت: 1395/04/09
خلاصه اختراع:

مايع ضد عفوني كننده گياهي

موارد یافت شده: 45