لیست اختراعات با مالکیت محمدهادي خوش تقاضا
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1395/06/20
خلاصه اختراع:

با توجه به افزايش جمعيت، محدوديت هاي سطح زير كشت و بحران كم آبي، كاهش ضايعات محصول برنج از اهميت ويژه اي برخوردار است. قيمت برنج شكسته، كمتر از نصف قيمت برنج سالم مي باشد، لذا اين موضوع از ديدگاه اقتصادي اهميت زيادي دارد. در كارگاه هاي شاليكوبي تعيين ميزان شكستگي برنج و پوست كني شلتوك، كار دشوار و زمان بري است و معمولاً به صورت مشاهده اي انجام مي شود. به كارگيري فناوري هاي نوين، همچون ماشين بينايي، ميتواند راه كاري دقيق و سريع در تعيين خصوصيات كيفي محصولات كشاورزي باشد. هدف از اين اختراع، ساخت سامانه ماشين بينايي به منظور تعيين درصد شكستگي برنج و پوست كني شلتوك بوده است. سامانه ماشين بينايي داراي سه بخش اصلي محفظه تصويربرداري، دوربين ديجيتال، رايانه و نرم افزار پردازش تصوير مي باشد. الگوريتم پردازش تصوير براي تعيين درصد شكستگي برنج و پوست كني شلتوك، با به كارگيري نرم افزار متلب در دو فضا تهيه و كد نويسي شده است. دستگاه تك دانه ساز شامل يك جعبه فلزي، يك موتور با فن مكشي به همراه ديمر و يك لوله انعطاف پذير مي باشد. سامانه ماشين بينايي و دستگاه تك دانه ساز به همراه برد الكترونيكي و اتصالات مربوطه، در يك شاسي تعبيه گرديد. نتايج ارزيابي اين سامانه نشان داد كه ميانگين دقت الگوريتم در محاسبه ميزان شكستگي برنج و درصد پوست كني شلتوك، به ترتيب برابر با 93/72 % و 99/16 % است.

تاریخ ثبت: 1395/07/11
خلاصه اختراع:

هم اكنون كنترل مرحله¬ي غوطه¬وري فرآيند نيم¬جوش كردن به صورت دستي مي¬باشد، در روش دستي كاربر طي غوطه¬وري ميزان رطوبت شلتوك را دستي اندازه¬گيري كرده و هر وقت ميزان رطوبت شلتوك به 35% بر پايه¬ي تر برسد، زمان اتمام فرآيند غوطه¬وري رسيده است و نمونه¬ها از اين مرحله وارد مرحله¬ي بعدي مي¬گردد. در اين روش، اندازه¬گيري رطوبت به دليل وجود گراديان رطوبت در شلتوك، دقيق نيست. بنابراين ممكن است غوطه¬وري به طور كامل صورت نگيرد و يا نمونه¬ها بيش از حد غوطه¬ور گردد. در هر دو صورت افت ارزش اقتصادي محصول نهايي (برنج نيم-جوش) را خواهيم داشت. براي رفع مشكل مذكور، براي تشخيص زمان انتهايي مرحله¬ي غوطه¬وري، در اين طرح تصميم بر اين گرفته شده است مقدار هدايت الكتريكي آب شلتوك در زمان¬هاي مختلف غوطه¬وري به صورت بي¬درنگ اندازه¬گيري گردد و هر وقت مقدار هدايت الكتريكي به حد معيني رسيد آنگاه مقدار ژلاتينه شدن نشاسته برنج به مقدار مشخصي خواهد رسيد و در نتيجه دستور خاموش شدن سامانه صادر خواهد شد. به عبارت ديگر اين سامانه قادر خواهد بود كه زمان انتهايي مرحله¬ي غوطه¬وري را تشخيص دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1382/06/03
تاریخ ثبت: 1382/12/06
خلاصه اختراع:

رطوبت غلات يكي از فاكتور هاي بسيار مهم در امر مديريت عمليات برداشت، خريد و فروش، انبارداري و فرآيند هاي پس از برداشت مي باشد.در صنايع غلات تعيين سريع ميزان رطوبت دانه غلات براي كنترل فرايندهاي خطوط توليد، امري حياتي است. از اين رو دستگاه هاي رطوبت سنج روي خط غلات ، از اهميت ويژه اي براي صاحبان صنايع غلات برخوردار است. در اين تحقيق با توجه به نياز كشور به اين نوع رطوبت سنج، با طراحي و ساخت رطوبت سنج صوتي و روي خط غلات تلاشي براي رفع اين نياز اساسي صنايع غلات انجام شد. اساس كار رطوبت سنج صوتي به اين ترتيب است كه جرياني از دانه هاي گندم از خروجي يك قيف به پايين ريخته، باسطح سختي از جنسهاي مختلف از جمله خود گندم برخورد كرده و صدايي توليد ميكند كه شدت صوت آن متناسب با رطوبت دانه هاست.

تاریخ اظهارنامه: 1382/06/04
تاریخ ثبت: 1382/12/07
خلاصه اختراع:

توليد برنج سفيد و كاهش ضايعات آن از مسائل مهم فرآوري برنج مي باشد. ضايعات برنج در مرحله تبديل كه شامل خشك كردن ، پوست گيري و سفت كردن برنج است ، تا 50% گزارش شده است. سفيد كن برج به دستگاهي اطلاق مي گردد كه در آن برنج قهوه اي (برنجي كه پوست آن توسط پوست كن جدا شده است ) به برنج سفيد ، تحت فشار زياد و در اثر تماس و اصطكاك با يكديگر و همچنين با سطوح داخلي سفيد كن ، سفيد مي شود. عمل سفيد شدن برنج زماني صورت مي گيرد كه مقداري از سبوس برنج از آن جدا شود. در اين تحقيق سعي بر آن شده است كه جهت كاهش شكستگي برنج يك سفيد كن جديد ، طراحي و ساخته شده و در مرحله آخر بر روي آن آزمايشاتي انجام پذيرد. سفيد كن جديد ، اصلاح شده ي سفيدكنهاي رايج از نوع تيغه اي مي باشد. با توجه به بررسي انجام گرفته از سفيد كن هاي تيغه اي رايج ، قسمتهاي مارپيچ انتقال ، هم زن و تيغه اصلاح و طراحي گرديد.

تاریخ ثبت: 1401/04/28
خلاصه اختراع:

اين اختراع يك دستگاه ضدعفوني پيوسته به روش گرمايش القايي براي ضدعفوني كردن گياهان دارويي و ادويه‌اي را افشا مي‌كند. سامانه گرمايش القايي طراحي‌شده در اين اختراع شامل اجزايي همچون: نقاله مارپيچي، محفظه نقاله (لوله استوانه اي پيركس)، كويل استوانه‌اي شكل، مبدل، مخزن محصول با دبي قابل تنظيم، منبع تغذيه، واحد كنترل، الكتروموتور، ياتاقان، كوپلينگ پوسته‌اي، شاسي، بست لوله، تكيه گاه ثابت و پيچ و مهره براي اتصالات است. سامانه گرمايش القايي در اين اختراع مناسب طيف وسيعي از گياهان دارويي و ادويه‌اي (برگي، بذري و پودري) به منظور ضدعفوني كردن مي‌باشد. نكته مهم سامانه گرمايش القايي در اين اختراع در مقايسه با سامانه‌هاي مرسوم حال حاظر، يك‌نواختي و پيوسته بودن فرآيند ضدعفوني است. سامانه ساخته شده با هدف كاهش زمان فرآوري و پتانسيل بكارگيري براي طيف گسترده‌اي از محصولات كه نياز به ضدعفوني دارد، طراحي شده است. همچين عدم استفاده از پرتوهاي خطرناك و ايمن بودن به هنگام استفاده از آن، نكته قوت اين دستگاه و دليلي براي كارآمدي اين سامانه است. سامانه طراحي شده و ساخته شده در اين اختراع يك رويكرد جديد و اميدواركننده براي ضدعفوني كردن ادويه‎ها است. نتايج حاصل از بررسي‌هاي به درك بهتر مكانيسم گرمايش القايي بر خصوصيات كيفي و ميكروبي محصول كمك مي‌كند و پايه علمي براي انتقال اين فناوري از مقياس آزمايشگاهيي به مقياس تجاري فراهم مي‌كند.

تاریخ ثبت: 1402/11/08
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در خصوص سيستم پاستوريزاسيون و هموژنيزاسيون همزمان به صورت غير حرارتي، مايعات غذايي است. اين سامانه شامل يك منبع تغذيه، مولد سيگنال، تقويت كننده و دو سيم لوله و مكانيزم اعمال تنش و محفظه محصول است كه براي القاي ميدان الكترومغناطيسي پالسي و كاويتاسيون در سيال به كار مي¬رود. جريان الكتريكي تنظيم شده از لحاظ فركانس، شكل و دامنه موج توسط دو مكانيزم در هم تلفيق شده به صورت همزمان براي اعمال ميدان الكترومغناطيسي و تنش مكانيكي در سيال ماده غذايي استفاده مي¬شود. ميدان الكترومغناطيسي ايجاد شده باعث كاهش بار ميكروبي و به صورت همزمان تنش اعمال شده باعث وقوع كاويتاسيون و در نتيجه پاستوريزاسيون و هموژنيزاسيون ماده غذايي مي شود.

موارد یافت شده: 9