لیست اختراعات با مالکیت محمد آژيده
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1389/10/15
تاریخ ثبت: 1389/12/22
خلاصه اختراع:

خلاصه: ويژگي اين ابزار به ساير ابزارها در ساختمان و نحوه عملكرد آن مي باشد. با وجه به نحوه قرار گرفتن ساعت انديكاتور در مي يابيم كه اين ابزار قادر است به راحتي و در مدت زمان كم چهار قسمت از قطعه كار را كنترل نمايد. ديگر ويژگي اين ابزار كنترل دو گانه بودن آن است كه اپراتور به هنگام كنترل لنگي سطح داخلي قطعه كار مي تواند قطر داخلي آن را نيز بررسي كند. از ديگر محسنات اين ابزار مي توان به قابليت تعميم يافتن اين ابزار براي ساير قطعات مشابه اشاره نمود كه با توجه به ابعاد قطعه مورد نظر مي توانيم در مدت زمان اندك ابزار را توليد كنيم. ساخت سريع ابزار به علت مكانيزم ساده آن مي باشد كه علاوه بر آن تمامي موارد و امكانات براي توليد اين ابزار موجود مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/10
تاریخ ثبت: 1389/04/09
خلاصه اختراع:

‏با توجه به مطالب گفته شده مي توان به اهميت ترمز در خودرو پي برد.حال در راستاي بهبود كيفيت ترمز ابزار مذكور طراحي و ساخته شد تا اين قطعه در شرايط بهتري توليد و به بازار عرضه شود. ‏ويژگي اين ابزار به ساير ابزارها در ساختمان و نحوه عملكرد آن مي باشد.با توجه به نحوه قرار گرفتن ساعت انديكاتور درمي يابيم كه اين ابزار قادر است به راحتي و در مدت زمان كم چهار قسمت از قطعه كار را كنترل نمايد. ‏ديگر ويژگي اين ابزار كنترل همزمان آن است كه اپراتور به هنگام كنترل لنگي سطح داخلي قطعه كار مي تواند قطر داخلي آن را نيز بررسي كند. ‏از ديگر محسنات اين ابزار مي توان به قابليت تعميم يافتن اين ابزار براي ساير قطعات مشابه اشاره نمود كه با توجه به ابعاد قطعه مورد نظر ميتوانيم در مدت زمان اندك ابزار را توليد كنيم . ساخت سريع ابزار به علت مكانيزم ساده آن مي باشد كه علاوه بر آن تمامي مواد و ابزار براي توليد اين ابزار موجود مي باشد. ‏

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/20
تاریخ ثبت: 1390/12/21
خلاصه اختراع:

همانطور كه بيان شد قطعات ريختگي همواره داراي يكسري عيوبي مي باشند كه باعث ضايعات (اسكرپ) شدن اين قطعات مي گردد و با مالي بسيار زيادي را به واحدهاي ريخته گري تحميل مي كنند. يكي از معايب روش ريخته گري عدم امكان خارج سازي هواي محبوس در داخل قالب مي باشد كه آنهم باعث محبوس مانده آلياژ در داخل مذاب پس از ذوبريزي و بروز حفرات گازي در قطعه نهائي مي گردد. و از طرف ديگر با توجه به اينكه ورود مذاب به قالب (مايه اي) و برخورد مواد قالب و ماهيچه و ساير ادوات درون قالب از قبيل چاپلت مبرد و ... با واكنش هائي همراه مي باشد كه باعث متصاعد شدن گاز در حجم وسيعي مي گردد كه در نهايت نيز به شكل حفرات گازي در قطعات ريختگي باقي مي ماند. از اين رو علي رغم اينكه تمهيدات فراواني نيز براي كاهش عيوب گازي صورت مي پذيرد ولي مك ها و حفرات گازي همواره متداول ترين نوع عيوب در قطعات ريختگي و از هر آلياژي به شمار مي رود. حال در اختراع حاضر با استفاده از عمليات مكش (وكيوم) درست قبل و در حين ذوبريزي نسبت به خارج سازي گازهاي محبوس و حاصل از واكنشهاي مختلف در طول ريخته گري اقدام گرديد براي اين منظور در ابتدا نيروي مكشي با استفاده از دمش هواي فشرده تامين گرديد كه شرح مفصل ان در بخش توصيف اختراع ارائه شده و انشااله با حمايت دست اندركاران مي توان از دستگاههاي وكيوم موجود در بازار و پمپ هاي خلا براحتي براي اين كار استفاده به عمل آورد. دستگاه ساخته شده در اين اختراع داراي كانالي براي فرو بردن در داخل قالب و در درون مجزائي كه در حين قالبگيري در قالب ايجاد شده است مي باشد و از اين دستگاه در هر دوي ريخته گري آلياژهاي آهني براي چدن ريزي و غير آهني براي آلومينيوم ريزي استفاده به عمل آمد كه با موفقيت هاي صد در صدي همراه مي بود و براي اولين بار توانستيم از نيروي مكش در عمليات ريخته گري بهره مند گرديدم لذا در صدد هستيم با حمايت ارگانهاي مرتبط روش نويني را در ريخته گري با اين قابليت معرفي نموده و به ثبت برسانيم.

موارد یافت شده: 3