لیست اختراعات با مالکیت
محمد رضا زارعي
3 عدد
شيره خرما به طور طبيعي حاوي دو قند مهم فروكتوز و گلوكز مي باشد در حال حاضر بهترين روش براي جداسازي اين دو قند از يكديگر فرايند كروماتوگرافي است. در سلسله فعاليتهاي انجام گرفته فناوري جداسازي گلوكز از فروكتوز به روش كروماتوگرافي تدوين شده است. اين فرايند براي اولين بار در ايران با اين روش انجام مي گيرد. نوع فرايند كروماتوگرافي استفاده شده شبيه ساز بستر متحرك بوده است. در اين فرايند ازCation Exchange Resin به فرم كلسينه استفاده شده است. فرايند كروماتوگرافي در شرايط مختلف آزمايشگاهي از نظر دما، فشار، سرعت جريان ورودي، بريكس شيره خرما ورودي و ارتفاع و قطر ستون كروماتوگرافي انجام دشه است. درصد خلوص شربت گلوكز فروكتوز بدست آمده، بسته به شرايط مختلف آزمايشگاهي نظير ارتفاع رزين از 80% تا 90% بوده است.
موارد یافت شده: 3