لیست اختراعات با مالکیت محمد مقصودي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1388/08/02
مالک/مالکان: محمد مقصودي
تاریخ ثبت: 1388/08/17
مخترع/مخترعان: محمد مقصودي
خلاصه اختراع:

با اين روش تمامي قوطي هاي پلاستيكي و بطري هاي فلزي استفاده شده، خالي را مي توان براي جمع آوري و ارسال براي بازيافت هدايات كرده و نه تنها اين ظروف در آشغال هاي ديگر تركيب نمي شود بلكه با فشرده كردن آنها و در نهايت كمتر اشغال كردن فضا هزينه ي حمل و نقل و نگهداري اوليه را كم كرده و هم به ترافيك شهري، زيباسازي شهر و كاهش هزينه ي سوخت و محيط زيست كمك مي كند.

تاریخ ثبت: 1392/12/07
خلاصه اختراع:

بيشتر سيستم هاي اندازه گيري باد لاستيك درون لاستيك خودر نصب شده و به كمك يك باتري به اندازه گيري باد لاستيك مي پردازد و اطلاعات را به صورت بيسيم به خودرو ارسال مي كنند. در برخي از گونه ها براي كاهش مصرف باتري از حسگر شتاب در كنار حسگر فشار براي مشخص شدن حركت خودرو استفاده شده تا در هنگامي كه خودرو در حال توقف است از ارسال اطلاعات جلوگيري شده و از مصرف باتري جلوگيري شود. در اين اختراع با قرار دادن يك سوئيچ اينرسي بهينه براي اندازه گيري در لاستيك خودرو به جاي حسگر شتاب از مصرف مدار جانبي جلوگيري شده و سيستم در حالت آماده باش كمترين مصرف را خواهد داشت. و همچنين اين دو حسگر به صورت يكپارچه در يك مدار مجتمع طراحي شده است.

تاریخ ثبت: 1389/12/17
خلاصه اختراع:

‏ ‏اين آنتن در باند UHF كار ميكند در نتيجه ساخت يك آنتن با قابليت ‏اينكه علاوه بر داشتن حجم كم بتواند تمامي كانال هاي تلويزيون را بدون تغيير جهت آنتن با وضوح و كيفيت يكسان دريافت كند كاري است كه ما توانسته ايم انجام دهيم. ‏ازكاربرد هاي اين آنتن اين است كه مامي توانيم بوسيله اين آنتن تمامي كانال هاي تلويزيون را با كيفيت عالي دريافت نمائيم و تمامي كانال ها داراي وضوح و كيفيت يكسان مي باشند و نيازي به تغيير جهت آنتن براي دريافت كانال هاي ديگر نداريم. ‏در نتيجه حجم كمي را اشغال مي كند ‏همچنين از اين آنتن مي توان براي كاربردهاي نظامي نيز استفاده كرد.

تاریخ ثبت: 1403/05/10
خلاصه اختراع:

ساخت باتري هسته اي بتاولتائيك استوانه اي با پيوند شاتكي و 1 چشمه استوانه اي استرانسيم Sr90 و حل مشكل پايين بودن بازده اين باتري ها با قراردادن سلول هاي استوانه اي بتاولتائيك در اطراف چشمه، به اين منظور با استفاده از چيدمان خاص در اطراف چشمه مي توان بازده جمع آوري پرتوها را بالابرد كه در نهايت به بالا بردن بازده كل باتري منجر مي شود و مي توان با اتصال سري يا موازي سلول ها به يكديگر، ولتاژهاي مدار باز و جريان هاي اتصال كوتاه مختلفي را فراهم آورد. سپس براي رفع مشكل آسيب پرتويي از نيمرساناي اكسيدروي استفاده شد كه باعث بالارفتن طول عمر مفيد اين باتري ها مي شود و همچنين امكان استفاده از چشمه هاي پر انرژي مانند استرانسيم Sr90 را فراهم مي آورد كه باتوجه به بيشينه انرژي پرتوهاي آن( 2.28MeV) چگالي انرژي اين باتري ها افزايش پيدا كرده و همچنين نيمه عمر بالاي اين چشمه نيز باعث افزايش طول عمر باتري مي شود. از كد MCNPX به منظور شبيه سازي و انتخاب بهينه ابعاد، اجزاي سلول هاي استوانه اي بتاولتائيك استفاده شد. اكسيد روي به سبب فراواني و سهولت سنتز، باعث كاهش هزينه توليد اين باتري ها مي شود.

موارد یافت شده: 4