لیست اختراعات با مالکیت
محمود محمدي
7 عدد
ساختار فلزي مشبك به عنوان پل يا پوشش يك طرح جديد و زيبا و جايگزين مناسبي براي پل هاي فلزي يا بتني رايج بر روي جوي آب و جداول كنار خيابان ها و پوشش مشبك برخي دريچه ها جهت عبور عابرين پياده و يا خودروها مي باشد. پل ها و پوشش هاي رايج داراي وزن زيادي مي باشند بطوري كه جابجايي و نصب و تميزكاري آن را مشكل مي سازد. اين پل ها و پوشش ها در مكان ديگري با توجه به ابعاد محل مورد استفاده ساخته شده و به محل موردنظر منتقل مي شوند و بندرت مي توان از آن در محل ديگري استفاده كرد و تغيير ابعاد آن مشكل و هزينه بر مي باشد. بدليل نوع اتصال و وزن بالا داراي استحكام كمتري مي باشند در ساختار فلزي مشبك به عنوان پل يا پوشش قطعات پل يا پوشش (نقشه هاي شماره 1 تا 4) به تعداد انبوه از پيش ساخته شده و با توجه به ابعاد محل مورد نظر تعداد قطعه مورد نياز خريداري و در محل همچونم جورچين بهم متصل مي شوند.
الاكلنگ تكنفره بادبزني، يك طرح جديد و جذاب جهت الاكلنگبازي بصورت انفرادي است. با توجه به افزايش روزافزون خانوادههاي تكفرزند و اينكه الاكلنگهاي رايج براي حركت مستلزم استفاده دو نفر از آن ميباشند، اين الاكلنگ تكنفره طراحي شد. از سوي ديگر، الاكلنگهاي تكنفره موجود در بازار از اساس الاكلنگ پيروي نميكنند و كودك بجاي بالا و پايين رفتن، عملاً حول يك نقطه ثابت تغيير حركت زاويهاي دارد.
طراحي الگوهاي كاربري زمين تاكنون مبتني بر فرآيندهاي سنتي بوده است. طي نمودن فرآيندهاي سنتي بسيار زمانبر بوده و محصول آن ها به دليل پيچيدگي بسيار بالايِ طراحي بهينه كاربري ها و عدم امكان يافتن محصول بهينه بدون استفاده ار فرآيندهاي پيشرفته، غيربهينه است. عدم بهينگيِ محصولِ اين فرآيند ها مشكلاتِ عديده اي در وضعيت موجود و آتي از قبيل هدر رفت منبع ارزشمند زمين و منابع مالي ايجاد خواهد كرد. در اختراع حاضر، فرآيندي جديد، مبتني بر اصول پيشرو و به طور علمي براي طراحي الگوهاي كاربري زمين ابداع شده است، تا با استفاده از آن به محصول بهينه (طرح كاربري زمين) دست يافته و از تبعات ناشي از عدم بهينگي كاربري هاي شهري جلوگيري نمود. در فرآيند ابداعي، گام هاي ابتكاري متعددي از قبيل: فرآيند ارائه شده به عنوان بهينه كننده نقشه هاي كاربري زمين، عملگر نوينِ اصلاحي قيود؛ عملگر ابتكاريِ ساخت نقشههاي كاربري جديد بر پايه ي مجموعه نقشههاي اوليه، و فرآيند منسجم طي شونده براي آمادهسازيِ ورودي هاي لازم به فرآيند وجود دارد. به علاوه، تمامي مراحل توليد محصول بهينه در فرآيندي يكپارچه، منطقي و علمي سازماندهي شده است. اين اختراع در حوزه ي مهندسي شهرسازي قرار مي گيرد.
در اختراع حاضر با افزايش سطح انتقال حرارت در كف كتري آب جوش اين امكان فراهم شده تا با دريافت حرارت بيشتر آب درون كتري زودتر به نقطه جوش رسيده و بدين ترتيب انرژي مصرفي به شدت كاهش يابد. همچنين به خاطر شكل خاص كف اصلاح شده امكان ايجاد نقاط داغ و رسوب گرفتگي در كف كتري به شدت كاهش مييابد (شكل 1). با توجه به محاسبات ارائه شده در پيش طرح اختراع با انجام تغييرات در كف كتري به ميزان 188 سانتيمتر مربع به سطح انتقال حرارت كف كتري افزوده شده است. اين افزايش در سطح انتقال حرارت موجب زوتر به جوش آمدن آب درون كتري و بنابراين كاهش انرژي مصرفي خواهد بود. كتريهاي آب جوش غير الكتريكي كه با انرژي گرمايي شعله سوخت هاي فسيلي (گاز، نفت و غيره) آب را به دماي جوش ميرسانند اين مشكل فني را دارند كه خيلي دير آب را به دماي جوشش ميرسانند (يعني مصرف بالاي انرژي) و بخش زيادي از انرژي گرمايي شعله توسط كتري دريافت نميشود (يعني اتلاف بالاي انرژي). كتريهاي برقي اين مشكل فني را دارند كه بار الكتريكي سنگيني به شبكه برق كشور وارد ميكنند و همواره نيز در دسترس نيستند.
خلاصه توصيف اختراع: تله الكتريكي نوري فرموني؛ زمينه كشاورزي - مبارزه با افات، برق - الكترونيك آفات يكي از مهمترين مشكلات در كشاورزي مي¬باشند براي مبارزه با آفات از تله¬ها استفاده مي¬شود، تله¬هاي حاضر از نظر عملكرد كارايي مطلوبي را ندارند زيرا در تله¬هاي موجود به دام انداختن و ازبين بردن حشرات به خوبي صورت نمي¬گيرد، و تغييرات طول موج نسبت به دما در آن در نظر گرفته نشده است همچنين از نظر اقتصادي هيچ توجهي به هزينه¬هاي تعويض ماده كشنده نشده است. در طرح حاضر براي جذب حشرات از طول موج¬هاي مختلف با توجه به تغييرات دماي محيط و همچنين استفاده از تركيب رنگ¬هاي گوناگون در كنار هم و بكار گيري فرمون¬هاي جنسي استفاده شده است؛ براي از بين بردن حشرات از انرژي الكتريكي استفاده شده است، شكل خاص تله كه به صورت استوانه¬اي طراحي شده است كه نور و فرمون در مركز آن قرار دارد علاوه بر جذب بهتر حشرات و آفات از بين بردن آفات جذب شده در اين نوع از طراحي بيشتر از طراحي به صورت صفحه¬اي مي¬باشد. همچنين طراحي حاضر سبب مي¬شود كه فضاي كمتري از محيط اشغال شود.
دستگاه جوجهكشي وسيلهاي است كه شرايط مناسب (گرما، رطوبت، حرارت و چرخش) را براي تبديل تخممرغ به جوجه فراهم ميكند. برهم خوردن هريك از اين شرايط، بازده دستگاه را كاهش ميدهد. دستگاههاي موجود كه در فرآيند توليد جوجه مورد استفاده قرار ميگيرند داراي مشكلاتي ميباشند كه عبارتند از: جدا عمل كردن هر يك از قسمتهاي دستگاه (فن، هيتر، رطوبتساز و سيستم چرخاننده قابها)، ناهمگن بودن هوا (از نظر رطوبت، گرما، اكسيژن)، عدم چرخش مناسب هوا، قرارگيري نامناسب ورودي و خروجي هوا، سخت بودن دسترسي به قطعات جهت تعمير. در اين اختراع با همگن نمودن و تسهيل چرخش هوا، مكانيابي مناسب ورودي و خروجي هوا، و ايجاد رطوبت مورد نياز، شرايط مطلوب براي توليد جوجه فراهم گرديده است. همچنين، دسترسي آسان به قطعات، بهكارگيري سيستم چرخش با قابليت جدا شدن از بدنه و نحوه قرارگيري شانهها (راك) به صورت كشويي، استفاده براي كاربر را آسانتر نموده است. نتيجه فعاليتها و اصلاحات صورت گرفته، دستيابي به محصولي با بازدهي بالا و استفاده آسان ميباشد.
اختراع " فيلتر ماسك گاز آمونياك با استفاده از كربن حاصل از پوست گردو " آمونياك گازي بي رنگ با بويي تند و خورنده ميباشد و يكي از فراوانترين تركيبات نيتروژندار موجود در اتمسفر پس از نيتروژن (N2) و اكسيد نيتروژن (N2O) است. گاز آمونياك عمدتاً در صنعت توليد كود، پتروشيمي، پالايشگاه، آزمايشگاه،توليد مواد دارويي استفاده ميشود. استاندارد براي مواجهه تنفسي كارگران يك محدوديت كاري 8 ساعته در طي يك روز و 40 ساعت كاري در طول هفته را براي غلظتهاي بالاي ppm 50 تعيين كرده است، لذا فيلتر تهيه شده در اين طرح حاوي كربن حاصل از پوست گردو است، كه پس از شستشو و خشك شدن درون كوره قرار ميگيرد و سپس درون فيلتر جهت حذف آمونياك ريخته ميشود و به مدت 1060 ساعت گاز آمونياك ورودي به ماسك را حذف ميكند و كارگر هواي تميز را استشمام ميكند. يكي از مهمترين مزاياي اين طرح استفاده از جاذب ارزان قيمت حاصل از پوست گردو است.
موارد یافت شده: 7