لیست اختراعات با مالکیت
مركز تحقيقات مركز تحقيقات كاربردي دارويي
13 عدد
مورد استفاده و شرح مختصر: امروزه براي كنترل كيفي شير روشهاي استاندارد آزمايشگاهي به كار مي روند و هدف از انجام آنها عرضه شير به عنوان يك ماده غذايي سالم جهت مصرف مي باشد. غير از آلودگي هاي ميكروبي و مواد شيميايي، وجود آنتي بيوتيكها در شير نيز باعث بروز مشكلاتي مي شود. آنتي بيوتيكهاي مصرف شده در حيوانات در شير ترشح شده و مصرف آن موجب بروز عوارض و آلرژيهاي مختلف در افراد مي گردد. در روش حاضر بررسي تشخيص حضور آنتي بيوتيك در شير با استفاده از اسپور يك نوع باكتري به نام Bacillus stearothermophillus var. calidolactis صورت مي گيرد. از اين روش تشخيصي مي توان به صورت روزمره در كارخانجات شير پاستوريزه استفاده نمود. خلاصه روش تهيه: با باكتري Bacillus stearothermophillus var. calidolactis تهيه شده از مركز كلكسيون ارگانيسم هاي ايراني (PTCC) جهت تهيه اسپورهاي باكتريايي در محيط كشت خاص اسپورولاسيون استفاده شده و اسپورهاي بدست آمده به صورت سوسپانسيون در محيط نگهدارنده در دماي 4C نگهداري شد.
موارد یافت شده: 13