لیست اختراعات با مالکیت مصطفي غفوري
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1395/01/14
مخترع/مخترعان: محمدمصطفي غفوريان
خلاصه اختراع:

افزايش آلاينده هاي زيست محيطي و كمبود ذخاير انرژي باعث شده تا ذخيره انرژي در خودروها به هدف بسيار مهمي تبديل شود. در اين پژوهش هدف اصلي طراحي سيستم ترمز بازيافتي، به منظور كاهش انرژي هاي اتلافي و فراهم آوردن شرايطي جهت استفاده مجدد از اين انرژيها ميباشد بدين منظور به پياده سازي سيستم ترمز بازيافتي در يك خودروي پرداخته خواهد شده سعي شده است

تاریخ ثبت: 1388/03/12
خلاصه اختراع:

مرتضوي و همكارانش قبلا موقق به ساخت نوعي بتون با چگالي بالا گرديدند كه از نقطه نظر دانسيته، تضعيف پرتو گاما و هزينه، نسبت به تمامي بتونهاي با چگالي بالايي كه تاكنون ساخته شده اند، ارجحيت داشت و گزاترش مربوط به آن در سال 2007 ميلادي منتشر گرديد. با توجه به اينكه در تحقيق مورد اشاره هيچ اقدامي براي بهينه سازي بتون ساخته شده به منظور حفاظ سازي در برابر نوترون انجام نشده بود، در اين پژوهش با افزودن كاني داتوليت به بتون، كوشش گرديده است تا علاوه بر تضعيت شار نوترون از طريق تسخير نوترونها در بور از توليد موادي كه به واسطه برخورد نوترون با بتون فعال ميشوند، جلوگيري گردد. براي توليد اين بتون علاوه بر مواد اصلي تشكيل دهنده بتون يعني سيمان، ميكروسيليس، و آب كه در نسبتهاي آزمايشي مشخصي مورد استفاده قرار گرفت، از كاني هاي گالنا (محتوي سرب) و داتوليت (محتوي بور كه جاذب نوترون است) استفاده گرديد. نمونه هاي ساخته شده از نظر چگالي، تضعيف پرتو، استحكام و ... مورد آزمايش قرار گرفتند. چگالي نمونه هاي بتون ساخته شده در اين تحقيق بسيار بالا بوده و در حد 4420 تا 465kg/m3 قرار داشت. اندازه گيري لايه نيم جذب نمونه هاي بتون براي تضعيف پرتوهاي گاماي 1/25MeV تابش شده از كبالت 60، لايه نيم جذبي مادل 2/56cm را نشان داد. مقاومت فشاري نمونه هاي ساخته شده نيز قابل توجه بوده از تغييراتي معادل kg/m2و522-448 قرار داشت. مقايسه چگالي، لايه نيم جذب براي پرتوهاي گاما و مقاومت فشاري نمونه هاي بتون ساخته شده در اين تحقيق با نمونه هاي گزارش شده در ساير مطالعات در ايران و ساير كشورها از منحصر به فرد بودن اين نمونه ها حكايت دارد. بدين ترتيب با استفاده از يك تركيب بهينه از عوامل تشكيل دهنده بتون، به ويژه بهره گيري از كاني داتوليت كه به فور در كشور يافت مي شود، ساخت حفاظهاي پرتوي با قابليتهاي بسيار بالا در بخشهايي نظير راكتورهاي هسته اي امكان پذير شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1396/08/23
تاریخ ثبت: 1398/11/16
مخترع/مخترعان: مهدی پوربافرانی
خلاصه اختراع:

در پروسه كنترل، اندازه گيري و نمايش حرارت يك سيستم، محدوديت¬هاي مختلفي از جمله، اندازه گيري و ثبت دما با دقت بالا در محدوده‌ي كاري سيستم مي‌باشد. امروز با توجه به پيشرفت تكنولوژي و فعاليت هاي علمي در محيط¬هاي آزمايشگاهي، اندازه گيري و ثبت هرچه دقيق ترداده ها براي دريافت نتايج بهتر ضروري است. ثبت كننده داده يا ديتالاگر (Data Logger) وسيله اي است كه داده¬هاي اندازه گيري شده توسط يك حسگر را در طول زمان و به صورت موازي ذخيره مي كند. هرچند تكنولوژي‌هاي جديد وارداتي امكان اندازه‌گيري و ثبت داده‌هاي دقيق را فراهم نموده‌اند، اما هزينه ي اوليه و تعمير و نگهداري مربوط به اين تجهيزات بسيار بالا است. به عنوان نمونه، ترموكوپل‌ نوع K كه داراي دقت 5/0 درجه‌ي سانتيگراد در محدوده¬ي 200- تا1200+ مي‌باشد، به همراه ترمومتر 4 كاناله و با رزولوشن 1/0داراي قيمت 564 دلار است، كه در اغلب موارد بعد از، 6 ماه عملكرد بهينه خود را از دست مي‌دهد. در واقع، اكثر كشورهاي پيشرفته اين نوع ترموكوپل را از كم دقت ترين نوع ترموكوپل ها مي¬شناسند. از طرفي ديگر سنسور PT100 به عنوان سنسوري دقت بالا با محدوده دمايي وسيع، به همراه ترمومتر چهار كاناله( با رزولوشن01/0) داراي قيمت 690 دلار مي باشد. از اين رو در اين پژوهش به طراحي و ساخت يك ديتالاگر 5 كاناله ( ترمومتر) سنسور PT100 كلاس AA با رزولوشن 01/0 پرداخته شده است. در گام نخست پژوهش¬هاي مشابه داخلي مورد بررسي قرار مي گيرد و سپس شرح از وضعيت دانش پيشين مربوط به اين تكنولوژي ارايه مي گردد. درنهايت به طراحي و ساخت اين سيستم پرداخته خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/09/18
تاریخ ثبت: 1402/10/30
خلاصه اختراع:

در كارگاه‌ها و كارخانه‌هاي توليدي كه كاروَر و كارگرها مشغول كار هستند دچار سوانح جبران‌ناپذيري مي‌شود كه اغلب به علت بي‌توجهي و آگاهي نداشتن كارگرها و يا خستگي در محيط كار است كه در بعضي از دستگاه‌ها به سامانه كليد اضطراري مجهز بودند؛ ولي در زمان حادثه فرد دسترسي به اين كليد نداشته و يا از شدت درد و شوكه شدن به فكر قطع دستگاه نيفتاده و حادثه منجر به قطع عضو و در مواردي به مرگ ختم شده كه هدف در اين اختراع مجاب كردن كاركنان كارگاهي و كارخانه‌ها به رعايت نكات ايمني و حياتي مربوط به كار با دستگاه بوده به‌منظور حفظ جان و جلوگيري از آسيب‌ديدن توسط دستگاه بوده كه با رعايت اين موارد دستگاه شروع به كاركرده و اگر نكات ايمني رعايت نشود دستگاه روشن نشده و همچنين هر زمان بخشي از بدن كاركنان كه براي دستگاه تعريف شده بيش از حد مجاز به دستگاه نزديك شده يا داخل دستگاه رفته، سامانه بر اساس دوربين كه مبتني بر بينايي ماشين بوده شناسايي كرده و سريعاً دستگاه را به‌صورت خودكار و اضطراري قطع مي‌كند.

موارد یافت شده: 4