لیست اختراعات با مالکیت مهدي سالاري
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1390/04/15
مخترع/مخترعان: عليرضا سروش حق
خلاصه اختراع:

در اين امكان سنجي ابتدا نوع تخليه و بارگيري پسماند از جمع آوري به قطارهاي باربر مورد مطالعه قرار گرفته است. در اين نوع تخليه و بارگيري پسماندها از خودروهاي جمع آوري به داخل جعبه هايي تخليه و سپس اين جعبه ها از طريق يكسري آسانسور به داخل قطارها انتقال مي يابند. در ادامه پس از خروج قطارها از پاركينگ مربوطه به داخل خطوط اصلي مترو منتقل شده و در نهايت در محل تخليه پسماند از طريق سيستم تخليه و بارگيري كه در اكثر بنادر كشور از آن استفاده مي شود، بار خود را در محل دفع ((landfillتخليه مي كنند. در بخش دوم نقاطي با پتانسيل امكان احداث ايستگاه موقت حمل پسماند در كنار خطوط مترو مكان يابي شد. پس از بررسي مداوم و تحقيقات ميداني حداقل تعداد ايستگاهها (۱۴ ايستگاه( تعيين و مشخص گرديد

تاریخ ثبت: 1391/10/12
خلاصه اختراع:

ارائه فرآيندي جهت رتبه بندي و امكان انتخاب مكان هاي دفن بهداشتي پسماند هاي شهري

تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

در اين طرح براي اولين بار براي حذف آلاينده هاي فلزي از نخاله هاي آجري استفاده شده است كه بخش اعظم نخاله هاي ساختماني را تشكيل مي دهند و از اين رو جاذب هايي فراوان و كم بها تلقي مي شوند. بر اين اساس تاثير سه نوع متداول آجر (آجرهاي ماشيني، دستي و كاشي سراميك) به عنوان جاذب بر پساب شبيه سازي شده حاوي روي مورد بررسي قرار گرفت. نتيجتاً جاذب هاي آجري براي حذف روي از پساب، بازدهي بالاي 70% از خود نشان دادند. با اين روش امكان تصفيه پساب هاي صنعتي و معدني براي مصارف شرب، كشاورزي، صنعتي يا دفع در محيط با غلظت مجاز روي در ستون به روش جريان مختلف و يا با استفاده از حوضچه هاي تصفيه وجود دارد.

تاریخ ثبت: 1390/06/12
خلاصه اختراع:

رهیاب تهران با در نظر گرفتن شیب عرض معبر و ترافیک شهری

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/05
تاریخ ثبت: 1390/11/07
مخترع/مخترعان: پيمان عبدي پور
خلاصه اختراع:

سيستم هوشمند جهت اعلام فرار واگن هاي قطار (مسافربري - باري) به منظور اعلام فرار واگن (جدا شدن واگن هاي قطار از يكديگر) به مسئول كنترل ترافيك در ايستگاه به كار برده مي شود يكي از بزرگترين دغدغه هاي صنعت حمل و نقل ريلي در كشور ما و خيلي از كشورهاي ديگر جدا شدن واگنهاي قطار در هنگام توقف در ايستگاه راه آهن مي باشد كه به دليل وجود شيب زمين و خالي شدن هوا از مخزن ترمزها، اين مشكل به وجود مي آيد. حركت خودسرانه واگنها در جهت مخالف و برخورد قطار ديگر با اين واگن ها باعث به وجود آمدن تلفات جاني و مالي بسياري مي شود كه همه ساله در كشور شاهد اتفاقاتي تلخ از اين قبيل هستيم. براي جلوگيري از اين اتفاقات و خبردار شدن مسئول كنترل ترافيك در ابتدا و انتهاي هر واگن يك مدار نصب مي شود كه با مدار مركزي در اتاق كنترل ترافيك در ارتباط هستند هنگامي كه فاصله اين دو مدار از يكديگر بيشتر از حد تعريف شده مي شود مدارها سيگنال هايي را به مدار مركزي فرستاده و چراغ خطر و همچنين آژير خطر در اتاق كنترل روشن مي شود و مسئول مربوطه با نگاه كردن به تابلوي ترافيكي متوجه مي شود كه كدام قطار در كدام شماره از خطور ريلي دچار پديده فرار واگن شده است و بلافاصله با مراجعه به آن خط و باد ترمز دستي موجود در زير واگن، واگن متحرك را از حركت باز مي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/05
تاریخ ثبت: 1390/11/07
مخترع/مخترعان: پيمان عبدي پور
خلاصه اختراع:

اين طرح به خاطر صرفه جويي در مصرف برق و محافظت و نگهداري از كامپيوتر و لوازم جانبي آن طراحي و ساخته شده است كه باعث طول عمر وسايل نيز مي شود. وسايلي مانند مانيتور كامپيوتر، تلويزيون، پرينتر و ... هنگام خاموش بودن نيز چون در حالت stand by بوده، مقداري ناچيز برق مصرف مي كنند كه با توجه به تعداد كل كامپيوترها در كشور و وسايل جانبي مورد نياز اين وسيله، اين مصرف ناچيز به مرور زمان جمع شده و به چندين كيلو وات انرژي در طول يك ماه تبديل مي شوند. از آن جهت به فكر ساخت يك سيم سيار هوشمند قطع جريان برق افتاديم كه علاوه بر محافظت كامپيوتر و وسايل جانبي آن در مقابل تغيير ولتاژ، بتواند بعد از خاموش شدن كيس تمامي وسايل مرتبط با اين سه شاخه را به طور خودكار خاموش نمايد يعني در صورت حتي فرموش كردن قطع جريان وسايلي مانند speaker، بتواند اين وسايل را خاموش كرده و از اتلاف انرژي جلوگيري كند در حالي كه سيم سيار هوشمند قطع جريان برق به كيس كامپيوتر متصل نمي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/05
تاریخ ثبت: 1390/11/07
مخترع/مخترعان: پيمان عبدي پور
خلاصه اختراع:

استفاده از قطره هاي چشمي براي درمان بيماري هاي چشم، همواره يكي از راه هاي درمان بوده است كه به جرأت مي توان گفت هر فردي در طول عمر خود حداقل يك بار از اين روش استفاده كرده است. يكي از بزرگترين مشكلات استفاده از اين قطره هاي چشمي، نحوه ريختن آن به داخل چشم مي باشد كه شخص به تنهايي نمي تواند اين عمل را انجام دهد و همواره هر فرد براي استفاده از قطره، به يك نفر كمك نياز دارد تا او اين قطره را در داخل چشم او بريزد. وسيله اي كه ما طراحي و ساخته ايم كمك قطره ريز نام دارد به طور كلي اين مشكلات و نيازها را برطرف مي نمايد و ديگر هيچ نيازي به كمك گرفتن از فرد ديگر نمي باشد. كمك قطره ريزهايي كه طراحي شده در 4 نوع آينه دار، توپي، عينكي و پايه دار مي باشد. در جهت تكميل اختراع ابزار كمكي جهت ريختن قطره هاي چشمي در داخل چشم، تغييراتي در نوع آينه دار آن ايجاد كرده ايم تا هرچه راحت تر و بهتر بتوانيم از اين نوع كمك قطره ريز استفاده نماييم كه اين تغييرات عبارتند از كاهش وزن محصول (حذف آينه و استفاده از روش طلاكوبي به جاي آينه) و همچنين قابليت تنظيم زاويه بين قسمت طلاكوبي شده و نوك قطره.

موارد یافت شده: 7